DR. CARL BRABANTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CARL BRABANTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.741.786

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 10.06.2014 14166-0476-012
08/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vtin oopandel buron

3 0 JULI 2014

afdeling Antwerpen

. .

11111) fl1111111111111 1111

*14152041*

I II

Ondernemingsnr : 0880.741.786

Benaming

(voluit) : Dr. CARL BRABANTS

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Grote Steenweg 638 te 2600-Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Ontbinding  in vereffeningstelling ontslag zaakvoerder  benoeming vereffenaar  machten van de vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 23 juni 2014, geregistreerd op, het 1sle Registratiekantoor te Mechelen op 25 juni 2014, bladen: 3 Verzendingen: geen. Register: (OHA) 6 Boek 328 Blad 40 Vak 12. Ontvangen registratierechten: Vijftig euro (RE 50,00). De' ontvanger a.i. (get.) Ria Kennis, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

VERSLAG van de ZAAKVOERDER: De algemene vergadering nam kennis van het verslag van 06 juni 2014, opgesteld door de zaakvoerder in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en. keurde dit verslag goed. Dit verslag vermeldt de redenen van de ontbinding.

TUSSENTIJDSE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA: De algemene vergadering nam kennis van dd tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per 30 april 2014, gevoegd aan voormeld verslag van de; zaakvoerder en keurde deze tussentijdse staat goed.

De zaakvoerder, heer Cari Brabants, waarborgde de echtheid van de gegevens van deze tussentijdse staat, en dat er sedert de datum van de staat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

VERSLAG van de BEDRIJFSREVISOR: De vergadering nam kennis van het verslag opgesteld' overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen door Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor,, kantoorhoudende te 1020-Brussel, Esplanade 1 bus 96, daartoe aangesteld door de zaakvoerder, van 18 juni:

" 2014, over voormelde staat.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"6. Besluit

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte:

" aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedriffsrevisorere, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1: , bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de' BVBA "DR. CARL BRABANTS", onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30, , april 2014 heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de. ' vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 1.194.729,36 en een netto-actief van ¬ t 100.509,35.

De boekhoudkundige staat per 30 april 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 e van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek Van Vennootschappen, Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrierevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de beekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Uit de staat van activa en passiva blijken, behoudens de voor de vereffening in consignatie genomen golden, geen schulden ten aanzien van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-oe-zeakvoerderneeevcorie-bevesterdat-cdnfortyruft:124;-g- W. Vene.- aile echulden"té-n- earfzen- Vah derden zijn terugbetaald, behoudens de schulden die zullen ontstaan naar aanleiding van de vereffening, dewelke waarvoor de nodige gelden werden geconsigneerd.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen veiôr de buitengewone algemene vergadering. Dezë laattijdigheid heeft even wël geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag nle voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 18 juni 2014.

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA

(volgt de handtekening)

Vertegenwoordigd door Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor"

WETEIGHE1DSCONTROLE: De aanwezige vennoten erkenden voorafgaandelijk voormelde verslagen en

staat ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten bedoeld in artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING  IN VEREFFENING STELLING: De algemene vergadering verklaarde de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 23 juni 2014, zodat zij enkel nog bestaat voor de noden van haar vereffening.

ONTSLAG ZAAKVOERDER  KWIJTING: Aan de in functie zijnde zaakvoerder, heer BRABANTS Carl Armand Maria, zaakvoerder, wonende te Nijlen-Kessel, Elzestraat 13, nationaal nummer 54.07.06-527.88, werd akte verleend van zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap vanaf 23 juni 2014,

Kwijting/ Aan de zaakvoerder werd bij afzonderlijke stemming kwijting en décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op datum van zijn ontslag, met dank vanwege de algemene vergadering voor de aan de vennootschap bewezen diensten.

BENOEMING VEREFFENAAR: De vergadering besliste het aantal vereffenaars vast te stellen op één en tot die functie te benoemen vanaf heden: de heer BRABANTS Cari Armand Maria, geneesheer-orthopedist, geboren te Lier op zes juli negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 54.07.06-527.88, wonende te Nijlen-Kessel, Elzestraat 13, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat geen wettelijke verbodsbepaling zich daartegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake treedt de vereffenaar pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

MACHTEN van de VEREFFENAAR: Aan de vereffenaar werden de meest uitgebreide machten toegekend voor het vervullen van zijn opdracht, die hij kan uitoefenen zonder enige verdere toelating vanwege de algemene vergadering, zelfs in de gevallen waar dit bij de wet is voorzien, daar huidige vergadering hem van nu af deze machten verleent.

De machten van de vereffenaar omvatten:

a) alle machten vermeld in artikels 186 tot en met 1 95bis van het Wetboek van vennootschappen;

b) aile machten om over te gaan tot de vereffening van onderhavige vennootschap, alle uitvoeringsmaatregelen in dit verband te nemen en in het algemeen alles te doen en te verrichten wat nuttig en nodig mocht blijken voor de uitvoering van de vereffeningsopdracht;

C) in het bijzonder alle machten om activa van de vennootschap te verkopen om en mits de lasten, bedingen en voorwaarden door de gemachtigde vereffenaar goed te keuren, om aan de zakelijke rechten, voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding te verzaken, opheffing te verlenen zo voor als na betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagleggingen, bevel tot betaling, van verzet en andere belemmeringen of beletsels, de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting om ambtshalve inschrijving te nemen;

d) de vereffenear kan onder zijn verantwoordelijkheid zonodig lasthebbers aanwijzen en hun algemene of bijzondere machten verlenen en delegeren, die dienstig geoordeeld worden voor bepaalde bewerkingen;

e) alle akten die de vennootschap in vereffening zullen binden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, zullen geldig kunnen getekend worden door de vereffenaar;

f) de opsomming van de machten hierboven gedaan is bij wijze van vermelding opgenomen en dus niet beperkend uitgedrukt;

g) de vereffenear zal verslag uitbrengen aan de algemene vergadering op de wijze en tijdstippen door de wet bepaald.

Zodra de verrichtingen van vereffening zijn beëindigd, zal een algemene vergadering worden bijeengeroepen aan dewelke een definitief vereffeningsverslag zal worden voorgelegd.

h) het vereffeningsresultaat op het ogenblik van de afsluiting zal verdeeld worden volgens de regels bepaald in de wet en in de statuten.

VOLMACHT Bijzondere volmacht werd verleend aan , VDT Accountants bv bvba, kantoorhoudende te Kobbegem, Langestraat 76, aan aile zaakvoerders, aangestelden en werknemers ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van incleplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de wijzigingen en/of schrappingen van de genomen inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, - het vervullen van de formaliteiten bij de Ministeries van Financiën, Openbare Besturen, Sociale -Zekerheid

, en aile andere administraties;

- het vervullen van de formaliteiten bij de BIW-administratie tot schrapping van het BTW-nummer en

aangifte van stopzetting van werkzaamheid;

- daarvoor alle documenten,, stukken en akten te tekenen,

VOOR ONTLEDEND UITTFlEKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier,

Nedergelegrl tegelijk met uitgifte akte van 23.06.2014; ontledend uittreksel ervan; verslag zaakvoerder van

06.06.2014; tussentijdse staat van activa en passiva per 30.04.2014; verslag bedrijfsrevisor van 18.06.2014;

verklaring om te voldoen aan art. 75, 20 Wb. Venn..











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste diz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.07.2013, NGL 04.10.2013 13623-0221-012
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 25.09.2012 12576-0473-013
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.09.2011, NGL 04.10.2011 11577-0007-012
10/03/2015
ÿþ ~i Mon Wad 11.1

-,~~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~:_

11111 1111011111 101

*15037397*

ia

11

Ondernemingsnr : 0880.741.786

Benaming

(voluit) : Dr. CARL BRABANTS, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grotesteenweg 638 te 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - ontslag vereffenaar - verslag van de vereffenaar - notulen van de algemene vergadering dd. 20/11/2014 + aanwezigheidslijst+ verzaking

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 20 november 2014.

1. Opening van de vergadering - vorming van het bureau

Dokter Carl Brabants, vereffenaar en enige vennoot, opent de zitting om 9.00 uur en vervult tevens de

functie van secretaris en stemopnemer.

2. Samenstelling van de vergadering  oproepingen  geldigheid van de vergadering

Bij naamafroeping wordt vastgesteld dat alle vennoten, die voldaan hebben aan de statutaire voorschriften, ingeschreven zijn op de aanwezigheidslijst, met het aantal aandelen dat zij neergelegd hebben.

Deze lijst wordt bij het begin van de vergadering door de vennoot en de vereffenaar ondertekend,

De voorzitter verklaart dat de vereffenaar  enige vennoot - schriftelijk afstand heeft gedaan van de oproepingstermijnen en oproepingsvereisten met betrekking tot de vergadering, alsook van het recht om de aan de vergadering voor te leggen verslagen en andere documenten te ontvangen.

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat de vennoot die op de vergadering aanwezig is, de totaliteit van de aandelen van de vennootschap bezit. De formaliteiten van bijeenroeping moeten bijgevolg niet worden nagegaan. Het bureau stelt bijgevolg vast dat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen over de agendapunten.

3. Voorgelegde documenten

Het verslag van de vereffenaar, opgesteld in toepassing van artikel 194 W.Venn., de rekeningen (afgesloten op 17 september 2014) en de daarbij horende stavingstukken, werden minstens één maand vôôr deze bijzondere algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking gesteld van de vennoten.

4. Agenda

Deze vergadering heeft als agenda :

1. lezing van het verslag van de vereffenaar in toepassing van art. 194 W.Venn.;

2. toebedeling door de vereffenaar van de activa en passiva aan de enige vennoot;

3. goedkeuring van het verslag opgesteld door de vereffenaar;

4. kwijting aan de vereffenaar;

5. ontslag van de vereffenaar;

6. sluiting van de vereffening;

7. bewaring van de boeken van de vennootschap;

8. volmacht voor de KBO en alle andere diensten;

9. diversen..

5. Voorlezing van verslag van de vereffenaar

De vereffenaar geeft voorlezing van het boven geciteerde verslag en geeft een korte uiteenzetting met

betrekking tot de opgemaakte staat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

e Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

~

6. Toebedeling van de activa en passiva

Uit de staat van actief en passief per 17 september 2014, die als bijlage aan het verslag van de vereffenaar

werd opgenomen, blijkt dat :

a) de nog aanwezige activa bestaan uit : terug te vorderen belastingen met betrekking tot het boekjaar 2013 (balans 31/12/2013) (36.702,29 EUR) en liquide middelen (280.079,43 EUR), welke naar aanleiding van de " sluiting van de vereffening in hun totaliteit aan de enige vennoot zullen toebedeeld worden;

b) de vennootschap geen schulden geen meer heeft ten aanzien van derden, aangezien alle kosten die verband houden met de (sluiting) vereffening reeds betaald werden met inbegrip van de kosten en erelonen die verband houden met de sluiting van de vereffening (indienen fiscale aangifte RV, indienen verzoekschrift tot goedkeuring plan van verdeling vereffening bij de Rechtbank, indienen aangifte Venn.B. AJ 2014); de toekomstige kosten (o.a. publicatie van de akte van sluiting van de vereffening in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad) door de enige vennoot (en tevens vereffenaar) ten laste worden genomen;

c) de vennootschap voor het lopend boekjaar (2014) voldoende (30.000 EUR voorafbetaling + 139.053,94 EUR geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas) voorafbetaling in de vennootschapsbelasting heeft gedaan in het kader van het gerealiseerd resultaat voor het lopend boekjaar,

Het plan van verdeling werd goedgekeurd door de 22ste Kamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 4 november 2014 en draagt ais referte B/14/00542. Het origineel exemplaar van deze goedkeuring zal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

7. Stemmingen

Na onderzoek van de verantwoordingsstukken en beraadslaging wordt overgegaan tot de volgende

stemmingen :

a) het verslag van de vereffenaar wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd;

b) bij afzonderlijke stemming wordt de toebedeling van de activa en passiva goedgekeurd. De vergadering beslist dat het resterend actief aan de enige vennoot wordt toegewezen, De vergadering beslist dat de vorderingen van de vennootschap, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, jegens de administraties der Directe Belastingen (inclusief de terug te vorderen roerende voorheffing) teruggenomen en overgedragen worden aan de enige vennoot welke aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

c) de vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan dokter Car! Brabants, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening

" het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot;

'de geprovisioneerde/geconsigneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te

betalen;

" de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

'de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen,

d) bij afzonderlijke stemming wordt er gehele en volledige kwijting verleend zonder voorbehoud noch reserve aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat;

e) de algemene vergadering geeft ontslag aan dokter Carl Brabants als vereffenaar;

f) bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. CARL BRABANTS", in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan;

g) er wordt beslist de boeken en bescheiden gedurende de volgende 5 jaar te bewaren te 2600 Antwerpen, Grotesteenweg 638;

h) als bijzondere mandataris voor de betaling van de nog te betalen vennootschapsbelasting en betaling van de vereffeningskosten wordt aangesteld: dokter Car! Brabants;

i) de kosten inzake de sluiting van de vereffening en de kosten die nog dienen gemaakt te worden na de

vereffening werden geprovisioneerdlgeconsigneerd en zullen, zoals hierboven vermeld, door de gevolmachtigde worden betaald;

j) de vergadering beslist volmacht te verlenen aan het accountantskantoor BVBA "VDT ACCOUNTANTS" met zetel te 1730 Asse (Kobbegem), Langestraat 76, ondememingsnummer 0875.093.319, en zijn aangestelden, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor de schrapping van de inschrijving in de KBO en alle andere diensten;

k) met het oog op de teruggave van vennootschapsbelastingen, sociale bijdragen, verzekeringspremies en andere nog te ontvangen bedragen na de afsluiting van de vereffening, geven alle vennoten hierbij hun akkoord dat de terugbetaling van deze bedragen zal gebeuren op het rekeningnummer BE44 7332 0409 9245 op naam van dokter Carl Brabants.

Aile voorgaande beslissingen werden achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld, en gezien niemand meer het woord vraagt, wordt lezing gegeven van huidig verslag.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zitting wordt geheven om 9.45 uur.

Voor gelijkvormig uittreksel,

Dokter Carl BRABANTS, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.10.2010, NGL 14.10.2010 10582-0330-013
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.11.2009, NGL 23.11.2009 09858-0120-013
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 30.12.2008 08879-0015-013
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 31.08.2007 07711-0202-013

Coordonnées
DR. CARL BRABANTS

Adresse
GROTE STEENWEG 638 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande