DR. CEYSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CEYSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.906.555

Publication

13/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 0474.906.555

Benaming

(voluit) : DR. CEYSENS burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (verkort): BVBA Dr. Ceysens

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Spekkestraat 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Annemie Coussement te Duffel op 25 februari 2014, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van DR.CEYSENS, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2500 Lier, Spekkestraat45, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: toekenning tussentijds dividend

De vergadering beslist heden, in het kader van de overgangsbepaling van de programmawet van 28 juni; 2013 (artikel 537, 1e lid WIB), waarbij wordt voorzien in een verlaagd tarief van 10 % roerende voorheffing bij: uitkering van belaste reserves die onmiddellijk geïncorporeerd zullen worden in het kapitaal van de uitkerende vennootschap, om een dividend uit te keren van 205.000,00 euro en te plaatsen op een rekening "uit te keren dividend".

Op dit dividend is een roerende voorheffing ten belope van 20.500,00 euro verschuldigd.

Het saldo, hetzij 184.500,00 euro, zal onmiddellijk in het kapitaal ingebracht worden.

Tweede beslissing: voorlezing en goedkeuring verslagen

Comparant leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor, waarvan de aandeelhouder verklaart op voorhand een exemplaar te hebben ontvangen, met name:

a) het verslag van bedrijfsrevisor Guy Parmentier, kantoorhoudende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31,' opgemaakt op 21 december 2013.

De conclusies van de bedrijfsrevisor luidden letterlijk als volgt:

"Besluit

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BVBA DR. CEYSENS door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voorkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de vennoot inschrijft op de kapitaalverhoging, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering; leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is,: met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de: inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.845 aandelen van de vennootschap Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BVBA DR. CEYSENS, zonder vermelding van een nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIV

111111111!1,111,111,11j111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 5 -03- 2014

GRtF iE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

beP az Be Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 21 december 2013

BV oW BVBA Guy Parmentier

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor." b) het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 2 december 2013.

De vergadering geeft goedkeuring van de voormelde verslagen.

De beide voornoemde verslagen worden, samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Derde beslissing; kapitaalverhoging

al de vergadering stelt voor om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 184.500,00 ¬ , om het te brengen van 18.600,00 ¬ op 203.100,00 ¬ , door inbreng in natura van het netto tussentijds dividend van de enige aandeelhouder, toegekend op de beschikbare belaste reserves van de vennootschap, waartoe werd beslist op de bijzondere algemene vergadering van heden (zie eerste beslissing).

De kapitaalverhoging gebeurt mits creatie van 1.845 nieuwe aandelen, van dezelfde aard als de bestaande aandelen, zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1l 2.031ste van het kapitaal, en die zullen delen in de winst pro rata temporis vanaf hun inschrijving.

bl Comparant verklaart uitdrukkelijk de schuldvordering die hij heeft op de vennootschap wegens toekenning op de bijzondere algemene vergadering van heden, van zijn netto- interim-dividend van 184.500,00 euro, in te brengen In het kapitaal van de vennootschap,

cl De vergadering acteert dat de verhoging van het kapitaal heeft plaatsgehad en beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdendrieduizend honderd Euro (203.100,00 ¬ ), en is, vertegenwoordigd door tweeduizend éénendertig (2.031) aandelen die elk één/tweeduizend en éénendertigste (1/2.031ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde beslissing  uitbreiding doel

De algemene vergadering verklaart het doel van de vennootschap te willen aanpassen en uitbreiden. De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 559 Wetboek van Vennootschappen, hetgeen ik, notaris, bevestig. Een staat van actief en passief .opgemaakt op 31 december 2014 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De vergadering Verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stellen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder de dato 6 januari 2014 beslist de vergadering om het doel aan te vullen met de in vetgedrukte tekst. Het ganse doel luidt bijgevolg als volgt:

"Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met de specialiteit de psychiatrie door de arts-vennoot af bij uitbreiding door de artsen- vennoten,

Zij zullen altijd handelen in naam en voor rekening van de vennootschap.

De arts-vennoot of bij uitbreiding de artsen-vennoten moeten allen ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren. Zij zullen altijd rekening houden met de regelen van de geneeskundige plichtenleer, qua uitoefening der geneeskunst, en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, en met dien verstande dat zij hun volledige of een gedeelte van hun medische activiteit in gemeenschap dienen te brengen. Al de daaruit voortvloeiende honoraria dienen geïnd te worden door en voor de vennootschap. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, De vennootschap mag samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

Overeenkomsten echter die artsen niet met andere artsen of derden mogen afsluiten, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke arts- vennoot is onbeperkt.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Om dit doel te bereiken worden volgende middelen aangewende

-het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit, het onderhoud en het beheer daarvan;

-het ter beschikking stellen van bekwaam personeel aan geneesheer-venno(o)t(en);

-het organiseren, bevorderen en structureren van de beroepsactiviteiten van de geneesheer-venno(o)t(en); -het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het aanleggen van reserves teneinde aile nodige roerende en onroerende goederen aan te schaffen; -het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

-de aankoop, het huren, leasen of in leasing nemen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijken, inclusief gebouwen, kortom van een volledig materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- venno(o)t(en);

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medisch onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, liet optreden als stagebegeleider.

-Zij zal deze werkzaamheden mogen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden of als

tussenpersoon of commissionair, en dit zowel in België als binnen de Europese Unie.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een

beheren is van de roerende en onroerende goederen ais een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een

aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de

beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen."

Vijfde beslissing

De algemene vergadering beslist om artikel 2 van de statuten aan te passen aangezien voormeld doel

uitgebreid werd met de mogelijkheid om medische activiteiten in de Europese Unie te verrichten. Daartoe is een

besluit van de zaakvoerder nodig, na voorafgaande melding aan de provinciale raad van de Orde van

geneesheren.

ln geval van betwisting zijn enkel de Belgische rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waarin de

vennootschap gevestigd is bevoegd en het Belgisch recht is steeds van toepassing.

Voortaan luidt dit artikel als volgt:

Artikel 2

"De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in Lier, Spekkestraat 45.

De zetel van de vennootschap mag elke stad of gemeente in het Nederlandstalige gebied in België worden

overgebracht bij eenvoudige beslissing van het college van zaakvoerders of van de enige zaakvoerder.

ledere verandering van zetel wordt door de zorgen van een zaakvoerder in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad bekendgemaakt en wordt vooraf meegedeeld aan de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten binnen

het grondgebied van de Europese Unie, mits voorafgaande melding aan de provinciale Raad van de Orde.

ln geval van betwisting zijn enkel de Belgische rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waarin de

vennootschap gevestigd is bevoegd en het Belgisch recht is steeds van toepassing"

Zesde beslissing

De algemene vergadering beslist om de heer Erik Ceysens, voornoemd, te herbenoemen tot niet-statutair

zaakvoerder, met name voor de duur van diens medische activiteiten, hetgeen deze laatste verklaart te

aanvaarden. Zijn mandaat is bezoldigd.

Zevende beslissing: coördinatie statuten

De vergadering geeft de volmacht aan notaris Coussement om de statuten te coordineren.

Achtste beslissing: Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het :

aanvragen, het wijzigen ais het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, aan de heer VANHOVE Wim, accountant, kantoorhoudende te 2200 Herentals,

Herenthoutseweg 236.

STEMMING

Voormelde beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermede tegelijk neergelegd:

- afschrift van de akte;

gecoordineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

t r y

A f ~

Voor-

behouden aan hete Selgisch

Staatsblad

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.10.2013, NGL 28.10.2013 13639-0032-014
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.10.2012, NGL 15.11.2012 12637-0302-014
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.10.2011, NGL 05.12.2011 11626-0131-011
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 23.10.2010, NGL 25.11.2010 10611-0324-011
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.10.2009, NGL 24.11.2009 09857-0354-012
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 25.11.2008 08821-0298-012
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 22.12.2007, NGL 18.02.2008 08044-0310-012
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 28.10.2006, NGL 30.11.2006 06887-2480-013
21/08/2006 : ANX074281
28/11/2005 : MEX074281
23/12/2004 : MEX074281
28/01/2004 : MEX074281
17/02/2003 : MEA014460
03/01/2003 : MEA014460
12/06/2001 : MEA014460
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.11.2015, NGL 04.12.2015 15680-0412-014

Coordonnées
DR. CEYSENS

Adresse
SPEKKESTRAAT 45 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande