DR. CUYKX H.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CUYKX H.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.309.491

Publication

27/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tepergelegd ter griffic van eik RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT leer

!MU 111

Ondememingsnr 0864.309.491

Benaming

(voluit) : Dr. Cuyloc H.

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Heizijde 227, 2300 turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte REGIME ARTIKEL 637 WII3  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op achtentwintig april tweeduizend veertien, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DR. CUYKX H.", met zetel te 2300 Turnhout, Heizijde 227, BTW- en on-dememingsnummer0864.309.491.

Volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESUSSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien, en meer bepaald op achtentwintig februari tweeduizend dertien, zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd vierenzestigduizend tweehonderd zesendertig euro negentien cent (164.236,19 EUR), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van dertig september tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderd vierenzestigduizend tweehonderd zesendertig euro negentien cent (164.236,19 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd vierenzestigduizend euro (164.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend,

VIERDE BESLISSING: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen.

De enige aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven aangegeven, verklaart voldoende tijdig een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld op negentien april tweeduizend veertien door 'AUDITAS", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, ondernemingsnummer 484.594.366, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld.

De conclusies van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in de BVBA Dr. Cuyloc H. met zetel te Heizijde 227, 2300 Turnhout, RPR Turnhout 0864.309.491,

voor een totale inbrengwaarde van 147.600,00 EUR,

bestaat

- een deel van de schuldvordering die de heer Hans Cuykx bezit ten opzichte van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde

van de bestaande aandelen van de BVBA Dr. Cuykx H.

Het verslag werd opgesteld rekening houdend met volgende uitgangspunten:

dat de bijzondere algemene vergadering van 18 april 2014 heeft besloten tot toekenning van een bruto-

dividend ten belope van 147.600,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure

- dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend op 18 april 2014.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de toename van de fractiewaarde zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

Ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk echt.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mil toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 19 april 2014

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor

- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het genoemde Wetboek. De vergadering stelt vast dat zij geen opmerkingen heeft op voormelde verslagen en keurt de gegevens en de besluiten erin vervat goed.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA a) Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het kapitaal te verhogen ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, hetzij met een bedrag van honderd zevenenveertigduizend zeshonderd euro (147.600,00 EUR), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd zesenzestigduizend tweehonderd euro (166.206,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING; VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen de enige aandeelhouder die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de Vennootschap, die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bederevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering te weten honderd zevenenveertigduizend zeshonderd euro (147.600,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van rnkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging met honderd zevenenveertigduizend zeshonderd euro (147.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zesenzestigduizend tweehonderd euro (166.200,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde,

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

I

Voor- De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen. beslissingen, waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

behouden aan het Belgisch NEGENDE BESLISSING: VERLENGING VAN MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER VOOR DE DUUR VAN DIENS MEDISCHE ACTIVITEITEN.

Staatsblad De Vergadering beslist het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer CUYKX Hans, voormeld, te verlengen voor de duur van diens medische activiteiten,

TIENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid "BOEKHOUDKANTOOR STEVEN SMITS IN HET KORT STEVEN SMITS BV/BVBA", met maatschappelijke zetel te 2531 Boechout (Vremde), Begonialaan 18, BTW 8E0819.024.151, rechtspersonenregister Antwerpen 0819.024.151.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VERHAERT Isabelle te Gierle op eenentwintig september tweeduizend en negen, gepubliceerd in de billage tot het Belgisch Staatsblad van acht oktober tweeduizend en negen onder nummer 0141635. De statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris René Van den Kieboom, met standplaats te Antwerpen, op twaalf november tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negentien november daarna onder nummer 13179233. De statuten bleven verder ongewijzigd tot op heden, en diens aangestelden en/of lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, orn, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van alle eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

ELFDE BESLISSING: OPDRACHT VOOR DE AANPASSING EN COÖRDINATIE VAN DE STATU-'TEN

De vergadering beslist tot aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, en lest notaris René Van den Kieboom, met standplaats te Antwerpen, om de statuten te coiirdlneren en het nodige te doen voor de neerlegging ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Meer bepaald wordt de tekst van artikel vijf vervangen door volgende tekst:

"ART1KEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zesenzestigduizend tweehonderd euro (166.200,00 EUR), en verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een/honderdste van het kapitaal, `

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, gecoordineerde tekst der statuten,

publikatielijst, volmacht.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.02.2014, NGL 27.03.2014 14073-0433-016
20/11/2014
ÿþMod Winti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd. ter griffie van rie

RECRPBANR WAN XOOPH,AZDEL

10 NOV. 20111

ANTWERPEN aft URNHOt7T

Ise Griffier

iu 1111.1111111 jj,(1,111111101

v~ behr

aat

Bel! Staa

; Ondernemingsnr : 0864 309 491

Benaming

(voluit) : Dr. Cuykx H.

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heizijde 227 te Turnhout 2300

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

in de vergadering van 20 oktober 2014 werd onderstaande beslissing genomen

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid wordt beslist de maatschappelijke zetel over te brengen

van 2300 Turnhout, Heizijde 227 naar 2160 Wommelgem Cruyenveldebaan 50 en dit met ingang

van 27 oktober 2014

Dr. Cuykx Hans,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 17.04.2013 13091-0059-011
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.02.2012, NGL 04.04.2012 12079-0350-011
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.01.2011, NGL 25.03.2011 11069-0343-010
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.03.2010, NGL 29.03.2010 10081-0497-009
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 23.03.2009, NGL 01.04.2009 09104-0118-009
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 24.03.2008, NGL 21.04.2008 08111-0131-009
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 19.03.2007, NGL 29.03.2007 07105-2091-012
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 20.03.2006, NGL 06.04.2006 06105-3778-012

Coordonnées
DR. CUYKX H.

Adresse
HEIZIJDE 227 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande