DR. DIRK VOET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DIRK VOET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.114.219

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 01.07.2014 14238-0198-009
21/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11306757*

Neergelegd

17-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Dirk Voet

0841114219

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2812 Mechelen, Slagveldlaan(MZN) 3

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 14 november 2011, nog niet geregistreerd,

blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met volgende kenmerken:

Oprichter:

De heer VOET Dirk Johan Catharine, geboren te Bonheiden op 12 juli 1966, wonende te 2812 Mechelen

(Muizen), Slagveldlaan(MZN) 3; die ingetekend heeft op honderd (100) aandelen voor de prijs van honderd

zesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in het totaal,

en volstort.

Maatschappelijke naam: Dr. Dirk Voet

Maatschappelijke zetel: te 2812 Mechelen, Slagveldlaan(MZN) 3.

Doel:

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel:

De uitoefening door de arts-vennoot van zijn volledige medische activiteit als arts-specialist op het gebied van de

anesthesie, spoedgevallen, intensieve zorgen, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend

met de regels van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en

de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap,

zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Voormelde activiteit omvat:

1) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

2) Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit, met inbegrip van een medisch secretariaat.

3) De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, kortom van een volledige materiële infrastructuur in rechtstreeks verband met voormelde activiteit om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot.

4) De mogelijkheden scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

5) Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake anesthesie, spoedgevallen, intensieve zorgen en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De overeenkomsten die de vennootschap wenst af te sluiten met andere artsen of met derden dienen vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan teven lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houden met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: beleggingen in roerende en onroerende goederen en het stellen daartoe van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten, inzoverre dat: - deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt vastgelegd.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. Maatschappelijk kapitaal: het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal. Jaarvergadering: de eerste dinsdag van de maand juni, om 18 uur.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste dinsdag van de maand juni van het jaar 2013. Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Artikel 12. Benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsenvennoten.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als zaakvoerder gepresteerd werk, en terugbetalingen van kosten en vacaties, vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap, en dient de bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Artikel 13. Intern bestuur

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen inzake niet-medische zaken waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s).

Artikel 14. Externe vertegenwoordigingsmacht

In geval er één zaakvoerder is vertegenwoordigt hij individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Reserve en verdeling netto-winst:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein beslissen maar mits inachtname van volgende regels :

. het aanleggen van een conventionele reserve dient in overeenstemming te zijn met het doel van de vennootschap en vereist een eenparige beslissing van alle vennoten;

. elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Saldo vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoeming zaakvoerder(s):

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van tien jaar en herbenoembaar: de heer Dirk VOET, voornoemd.

Overname verbintenissen:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 augustus 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Volmachten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

. Mevrouw De Brabanter Christine wonende te 2812 Mechelen-Muizen, Slagveldlaan 3, wordt aangesteld om alle daden van dagelijks beheer en bestuur en beschikking te stellen en onder meer alle rekeningen en facturen op te maken, alle biljetten, cheques en wissels te onderschrijven, bij banken, kassen, administraties, posterijen, douane en postchequeambt te openen, er alle stortingen, overschrijvingen, neerleggings of terugtrekkingen te doen van sommen, titels, waarden, brieven of aangetekende zendingen, al dan niet verzekerd, pakken of koopwaren, alle sommen te betalen of te ontvangen, ervan kwijting of ontlasting te geven of deze in te trekken; bij gebreke aan betaling en in geval van moeilijkheden, om het even dewelke, alle vervolgingen uit te voeren en alle gedingen in te leiden of er zich tegen te weer te stellen; verzoeningen aan te gaan, te onderhandelen, tot een vergelijk te komen en overeenkomsten af te sluiten, alle rechterlijke beslissingen te bekomen, ze te doen uitvoeren; bij alle faillissementen alle verklaringen, bevestigingen of betwistingen te doen, tussen te komen in alle vereffeningen en verdelingen, alle akten te tekenen.

. De heer Paul Verlodt, accountant, kantoorhoudende te 2610 Wilrijk Boeksveldstraat 56, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, neergelegd vóór registratie met oog op neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

(Get.) Filip Huygens, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0424-009

Coordonnées
DR. DIRK VOET

Adresse
SLAGVELDLAAN 3 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande