DR. ELKE JORENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ELKE JORENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.256.913

Publication

05/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ea.:srgrd~,~ ter gr;fee von do Rechtheid van teelep$sziW j tre,cepon, op

2 3 NOV. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0834.256.913

Benaming

(voluit) : Dr. Elke Jorens

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Corluylei 87 - 2150 Borsbeek

Onderwerp akte : Verslag van quasi-inbreng

Neerlegging van het revisoraal verslag betreffende quasi-inbreng in de vennootschap, evenals van het< bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Elke Jorens

Zaakvoerder

T

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*iiieaaae





:........ _ ...... _ -----..

Op....

de laatste h lz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301620*

Neergelegd

03-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Elke Jorens

0834256913

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2150 Borsbeek Corluylei 87

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op twee maart tweeduizend elf neergelegd ter griffie der rechtspersonen vóór registratie blijkt dat :

mevrouw JORENS Elke wonende te 2150 Borsbeek Corluylei 87; intekenend op 186 aandelen een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volstort ten belope van 2/3de en met de volgende statuten :

NAAM : Dr. Elke Jorens

VORM : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

ZETEL : De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats in België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten binnen het grondgebied van de Europese Unie, mits voorafgaande melding aan de provinciale Raad van de Orde. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, in overeenstemming met de regelen van de medische deontologie, door middel van haar leden, op het stuk van de algemene genees-, heel- en verloskunde, als huisarts, geneeskundige zorgen te verstrekken aan de patiënten, en te dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de artsen-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

De artsen-vennoten oefenen hun volledige of een deel van hun medische activiteiten uit in het kader van de vennootschap.

Dit omvat :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een arts-vennoot of artsen-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om een arts-vennoot of artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk uitoefening mogelijk te maken;

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met algemene genees-, heel- en verloskunde, meer bepaald huisartsen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag op bijkomstige wijze gefinancierd worden door leningen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van artsen. Dit alles rekening houdend met de regelen van de medische deontologie terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring van de  Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren .

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL : Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. De duur van het mandaat wordt in ieder geval beperkt tot tien jaar.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur vennootschap op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

VEREFFENING BIJ VERDELING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op twee maart en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te : 2150 Borsbeek, Corluylei 87;

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd : mevrouw JORENS Elke, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd zal zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te

vervullen en alle documenten te tekenen : De Heer JORENS Bart, wonende te 2640 Mortsel, Vijf-

aprilwarande 24/5.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 2 maart 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0257-009

Coordonnées
DR. ELKE JORENS

Adresse
CORLUYLEI 87 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande