DR. FILIP LANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. FILIP LANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.217.006

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 02.05.2014, NGL 26.06.2014 14239-0083-009
24/05/2011
ÿþ~

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reereded for je7ffe van de Aotfilbani vrrFt CoeirorrleJ ed MllmeiQ, op

Griffie 1 2 M E j 2011

Ondernemíngsnr : O g 3 c . 2. 41- . op Ç.

Benaming

(vo!uit) : Dr. Filip Lanssens

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen Walvisstraat 20

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen,, district Berchem op 28 april 2011, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor. der registratie op 4 mei 2011 boek 223 blad 72 vak 14 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De: eerstaanwezend inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN " bevattende:

1 Q' Rechtsvorm en Naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ais naam " Dr. Filip Lanssens "

2o Zetel: 2018 Antwerpen Walvisstraat 20.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

40 Identiteit van de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- De heer LANSSENS Filip André Oscar, wonende te 2018 Antwerpen Walvisstraat 20.

Het bedrag van zijn nog niet volgestorte inbreng bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

5Q' Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris. overhandigde bankattest uitgaande van BNP PARIBAS FORTIS NV gedateerd op 26 april 2011.

6Q' Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld.

70 Boekjaar: ieder boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de. oprichtingsakte tot dertig november tweeduizend en twaalf.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening:

na eventuele voorafname voor het wettelijk reservefonds besluit de jaarvergadering soeverein betreft het overschot onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in het wetboek van vennootschappen. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van aile vennoten vereist. Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

9Q' Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer geneesheer-zaakvoerder(s) die tevens vennoot: moet(en) zijn.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

teder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan niet-vennoten bij bijzondere volmachten doch enkel voor niet-medische zaken.

Werd als statutair-zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer LANSSENS Filip André Oscar, wonende te 2018 Antwerpen Walvisstraat 20.

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

110 Doel: de vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de psychiatrie door de geneesheer-vennoten.

Op de 1ekatste b z. van ir. 1(B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van rie perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var, derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Vt

baht

Staa eas

Bell

*110]7863'

11114.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden.

Het in gemeenschap brengen van de beroepsactiviteiten door geneesheren-vennoten specialisten in de psychiatrie, de organisatie en inrichting van medische kabinetten, de uitoefening en de bevordering van de psychiatrie, dit alles onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer-specialist in psychiatrie opzichtens de patiënt, en met strikte inachtname van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de geneesheer-zaakvoerder een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap in verhouding tot de door hem verrichte prestaties.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks verband houden met het bovengenoemde doel of kunnen

bijdragen tot de realisatie ervan voor zover deze niet strijdig zijn met de medische deontologie. "

Zij mag alle mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in " voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, onroerende goederen aan- en verkopen voor zover zulks kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor " zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt, en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

12D Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van mei om veertien uur, of op de eerstvolgende : werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Enkel een geneesheer-specialist-psychiater kan vennoot zijn. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een " aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel geneesheer-specialist-psychiater.

Zijn er meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden . lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die geneesheer-specialist-psychiater dient te zijn en daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit aandeel verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Is een aandeel gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, koopt de vruchtgebruiker de blote eigendom af of andersom waarbij de uiteindelijke vennoot de hoedanigheid van geneesheer-specialist-psychiater moet hebben die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of za! uitoefenen en ingeschreven dient te zijn op de lijst van de provinciale raad van de Orde van Geneesheren.

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen overname en bekrachtiging door de vennootschap van de rechten en verbintenissen die in naam en voor rekening van de in oprichting zijnde vennootschap voor haar oprichting werden gesteld sinds 1 januari 2011.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling werd verleend aan: de heer Herman DAUW te 9630 Zwalm Kouteren 1 om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het register van de burgerlijke vennootschappen de Kruispuntbank van ondernemingen, het ondememingstoket, de diensten van de Directe Belastingen en RSZ teneinde alle aanvragen, inschrijvingen en wijzigingen te vorderen

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de personen bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naaar en handtekening

Coordonnées
DR. FILIP LANSSENS

Adresse
WALVISSTRAAT 20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande