DR. GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN AKEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN AKEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.737.357

Publication

27/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

25-06-2014

Griffie

*14305769*

0554737357

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR. GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, dat de heer VERBOVEN Gert Ludovicus Carolus Maria, geboren te Turnhout op 10 oktober 1968, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24 en mevrouw VAN AKEN Els Maria Gustaaf, geboren te Reet op 30 november 1969, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam  DR. GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN AKEN , met maatschappelijke zetel te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1. de heer VERBOVEN Gert, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), hetzij drieënnegentig (93) aandelen;

2. mevrouw VAN AKEN Els, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehon-derd euro (¬

9.300,00), hetzij drieënnegentig (93) aandelen.

waarvan elke inschrijving volledig geplaatst en het kapitaal volledig volstort werd.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. de beroepsactiviteit door de geneesheer-vennoot, en meer bijzonder de beroeps-activiteiten die zich bevinden binnen de specialisatie van anesthesie, reanimatie, neus- keel- en oorziekten, gelaats-en halschirurgie, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot on-der zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitke-ring van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap;

2. het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

3. het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

4. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

5. het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (appara-ten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde ult te oefenen;

6. de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in haar discipline aan de spits van de evolutie te blijven;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Staatsbaan 24 2360 Oud-Turnhout

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. het beheren, verhuren, huren, aankopen en verkopen van onroerende goederen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag met andere, geneesheren, anesthesisten, neus-, keel- en oorspecialisten, gelaats-en halschirurgen, of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer- en meer in het bijzonder voor een geneesheer actief in dezelfde specialisatie verboden zijn. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder. Medische hande-lingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshan-delingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is de enige geneesheer-vennoot van rechtswege zaakvoerder. Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot-zaakvoerder(s) beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat van een niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum van 6 jaar, hernieuwbaar. Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door de algemene vergadering. Hij kan nooit statutair benoemd worden. Het mandaat van de zaakvoerders  vennoot of niet-vennoot  kan vergoed worden. Deze vergoeding dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzonde-re en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelin-gen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeel-houders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand mei om 10 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, en eindigen op 31 december 2015. De eerste jaarvergade-ring zal dus plaatsvinden in mei 2016.

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de vennoten de statuten hebben vastgelegd, hebben zij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op twee bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie:

" de heer Verboven Gert, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24 en

" mevrouw Van Aken Els, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij verklaren met ingang van het tijdstip van het ver-krijgen der rechtspersoonlijkheid hun mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de coöperatie-ve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 A/0, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belas-tingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel.

27/11/2014
ÿþr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van Sa akte

Neer txelepei ter griffiA varu3e

RECHTBAter VAN KOOPHANDEL

i 8 NOV. 20Vt

, ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Ger/ier

" CKigiD

Mod Wom ti.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0554.737.357

Benaming

(voluit) : DR. GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN AKEN (verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel afgeleverd vbbr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANSERGHEN te Oud-Tumhout op zes november tweeduizend en veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN AKEN", te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24, met ondernemingsnummer 0554.737.357 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de opmerkingen die werden geformuleerd door de Orde van Geneesheren van Antwerpen, naar aanleiding van voormelde oprichtingsakte de dato 23juni 2014. Bijgevolg zullen de hierna vermelde artikelen voortaan luiden als volgt:

" artikel 2 zal voortaan luiden als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Staatsbaan 24. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders. Elke zetelverplaatsing dient te worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennootschap kan, na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad, bijkomende zetels van medische activiteit binnen het grondgebied van de Europese Unie vestigen.

Ingeval van geschil zijn de rechtbanken te Turnhout bevoegd."

" artikel 8 zal voortaan luiden ais volgt:

"Zolang het doel van de vennootschap niet gewijzigd is mogen de aandelen alleen aan een natuurlijk persoon overgedragen worden, aan een arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die bevoegd is om in België de geneeskunde uit te oefenen, en die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden en rekening houdend dat de twee vennoten verschillende specialismen uitoefenen waarbij enkel het huwelijk hen bindt.

Wanneer een vennoot de samenwerking om een of andere reden stopzet, of niet meer voldaan wordt aan de huwelijksverbintenis of de wettelijke vereiste van samenwonen, moet de vennootschap aangepast worden naar een deontologisch aanvaardbare samenwerking, dat wil zeggen vennoten van dezelfde discipline die op een duurzame manier hun medische praktijk samen zullen uitoefenen,

De statuten van de vennootschap met inbegrip van de naam en het doel van de vennootschap dienen alleszins aangepast te worden indien uit eenzijdige of gemeenschappelijke verklaring of uit de feiten blijkt dat het samenwonen beëindigd wordt of is."

«artikel 10 zal voortaan luiden als volgt:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline en met eenparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaande instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij een koper te vinden die voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in

onderhavige statuten. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur

overeenkomstige toepassing.

in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

a)Telt de vennootschap slechts één vennoot en bevinden zich onder zijn erfgenamen geen geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline, dan kunnen:

-de door hen geërfde aandelen overdragen aan een derde die deze hoedanigheid wel bezit;

-zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde gesteld worden door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van de naam, het doel en de overige specifieke bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

b)Telt de vennootschap meerdere vennoten, en bevinden zich onder de erfgenamen van de overleden vennoot geen artsen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden, dan zullen de aandelen overgedragen worden aan de overige vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen; de waarde wordt vastgesteld zoals bepaald in artikel 9 van de statuten."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato heden en de bijhorende staat van actief en passief per 30 augustus 2014, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.de uitoefening van de geneeskunde met discipline anesthesie en reanimatie door de geneesheer-vennoot dokter Gert Verboven en

2.de uitoefening van de geneeskunde met discipline neus- keel- en oorziekten, gelaats- en halschirurgie door de geneesheer-vennoot dokter Els Van Aken,

rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid, De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap;

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

1.het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

2.het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

3.de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

4.het aanleggen van reserves om daarmede aile materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

5.de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn/haar discipline aan de spits van de evolutie te blijven;

De vennootschap mag als bijkomend doel aile roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen ais een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag met andere, geneesheren, anesthesisten, neus-, keel- en oorspecialisten, gelaats-en halschirurgen, of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer- en meer in het bijzonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. GERT VERBOVEN & DR. ELS VAN AKEN

Adresse
STAATSBAAN 24 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande