DR. H. FEYEN, ORTHOPEDIE - DR. L. VAN GESTEL, HUISARTGENEESKUNDE

Divers


Dénomination : DR. H. FEYEN, ORTHOPEDIE - DR. L. VAN GESTEL, HUISARTGENEESKUNDE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.928.155

Publication

02/01/2014
ÿþ - FF Mod Waad 11,1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; E ~ ~ 1ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde, met specialisme orthopedie door de geneesheer vennoot Dr. Hans FEYEN en de uitoefening van de huisartsengeneeskunde volgens de betreffende wetgeving door de geneesheer vennoot Dr. Liesbeth VAN GESTEL, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn,

De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten is onbeperkt.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, aire onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover' wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en er geen commerciële activiteiten ontplooid worden. De vennoten dienen voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid,te bepalen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0838.928.155

Benaming

(voluit) : Feyen-Van Gestel

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. Vennootschap Onder Firma

Zetel : Retieseweg 101 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - doel - Aanpassing statuten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 12 december 2013, vastgesteld bij onderhandse akte blijkt dat de wijziging van de naam, doel en statuten van de vennootschap met eenparigheid van stemmen werd aangenomen en dat de volledige statuten vanaf dan luiden als volgt:

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "Dr, H. Feyen, orthopedle - Dr. L. Van Gestel, huisartsgeneeskunde".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de

vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap is gevestigd te 2440 Geel -- Retieseweg 101. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Een verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk aan de Orde van Geneesheren meegedeeld te worden.

Artikel 1: Naam

Artikel 2: Duur

Artikel 3: Zetel

Artikel 4: Doel

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 DEC. 2013

TUFaUT

De Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem of haar beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 5: Vennoten

De partijen sub 1° tot en met sub 2° treden voor de vennootschap op als vennoten.

I.VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 6: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 5.000,00 euro.

Artikel 7: Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. Splitsing van de eigendom der aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Zij mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen, en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard, en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

Iedere overdracht van aandelen moet vooraf gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Il. BEHEER

Artikel 8: Benoeming  ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder

is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een

herkiesbare termijn van zes jaarn.

Tot zaakvoerders, die tevens vennoot zijn, worden voor zes jaar benoemd mevrouw Van Gestel Liesbeth en Feyen Hans.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 9: Bezoldiging

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties moeten vastgesteld worden in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesherenvennoten en de vennootschap. waarbij de bezo{digingsovereenkomst voorafgaandelijk dient te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 10: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Artikel 11: Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De zaakvoerder (s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische zaken.

Artikel 12: Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

1{{, TOEZICHT

Artikel 13: Benoeming en bevoegdheid

ledere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

IV.VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 14: Dag, uur en plaats -- oproeping

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de vijfentwintigste juni, om twintig uur, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering,

Artikel 15: Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

" de vaststelling van het batig saldo;

" de bestemming van de beschikbare winst;

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 16: Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft recht op het aantal stemmen verbonden a rato van zijn inbreng. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van aile vennoten vereist.

V.INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING - VERLIEZEN

Artikel 17: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede het batig saldo.

Artikel 18: Bestemming van de winst  verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan alleen met unanimiteit besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

VI.ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 19: Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Bij ontbinding van de vennootschap of bij zijn doelwijziging, dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

Artikel 20 Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, op voorwaarde dat deze in aanmerking komt om als vennoot te worden toegelaten.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, voornamelijk de naam van de vennootschap en zijn maatschappelijk doel, doch ook de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

Artikel 21: Informatieplicht

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie,

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt,

Artikel 22 : Slotformule

Comparante verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, zij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten. Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

getekend

Feyen Hans Van Gestel Liesbeth

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN





u I I OKT, 2013







" 1316 6 7* KOOPHANDEL TURNHOUT

Cereiffier





Ondernemingsnr : 0838.928.155

Benaming

(voluit) : Feyen-Van Gestel

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Retieseweg 101 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging - Aanpassing statuten - Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 17 september 2013, vastgesteld bij onderhandse akte blijkt dat volgende beslissingen genomen zijn met eenparigheid van stemmen:

het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van Feyen Johan, wonende te Retieseweg 101 te 2440 Geel.' Er wordt kwijting verleend voor de afgelopen periode.

- benoemd als zaakvoerder mevrouw Van Geste! Liesbeth, wonende te Ericastraat 25 te 2440 Geel, geboren te Leuven op 27 maart 1981.

- Wijziging doel en herschrijven statuten door de integrale herschrijving van de statuten ais volgt: Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "Feyen-Van Gestel".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 1 september 2011. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2440 Geel  Retieseweg 101. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde, specialisme orthopedie en de uitoefening van de huisartsengeneeskunde volgens de betreffende wetgeving door de geneesheren vennoten, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de, vennootschap.

De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten is onbeperkt.

De vennootschap mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren ais een goed huisvader en alle rechtshandelingen_ dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

karakter van de vennootschap behouden blijft en er geen commerciële activiteiten ontplooid worden. De vennoten dienen voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te bepalen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem of haar beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 5: Vennoten

De partijen sub 1° tot en met sub 2° treden voor de vennootschap op als vennoten.

(.VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 6: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 5.000,00 euro.

Artikel 7: Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. Splitsing van de eigendom der aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik is verboden. indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waard op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waard vastgesteld door een deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden ae dag waarop de waarde definitief is

vastgesteld.

Enkel geneesheren die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die ingeschreven zijn bij de Orde van Geneesheren zijn ais vennoot toegelaten.

ledere overdracht van aandelen moet vooraf gemeld warden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

11. BEHEER

Artikel 8: Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten. Tot zaakvoerders, die tevens vennoot zijn, worden voor onbepaalde duur benoemd mevrouw Van Gestel Liesbeth en Feyen Hans.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 9: Bezoldiging

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties moeten vastgesteld worden in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesherenvennoten en de vennootschap.

Artikel 10: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

d1D verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de

vergadering van de vennoten bevoegd is.

1.

e De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

. X Artikel 11: Volmacht

e

. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De zaakvoerder (s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische zaken:

r-I

Artikel 12: Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap,

et

Ill. TOEZICHT

Artikel 13: Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap,

:Z71

et 1V.VERGADERING VAN DE VENNOTEN

:=3

P: Artikel 14: Dag, uur en plaats  oproeping

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de vijfentwintigste juni, om twintig uur, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, Te aile tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15: Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

.de vaststelling van het batig saldo;

" de bestemming van de beschikbare winst;

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 16: Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft recht op het aantal stemmen verbonden a rato van zijn inbreng. Een vennoot kan zich door een andere, al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering warden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van alle vennoten vereist.

V.INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING - VERLIEZEN

Artikel 17: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede het batig saldo.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 SEPTEMBER 2011 en eindigt op 31 DECEMBER 2012

Artikel 18: Bestemming van de winst  verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

VI.ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 19: Vereffenaars

ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Voor zover de vennootschap de uitoefening van de geneeskunde tot doel heeft en voor zover de vennootschap tijdens haar vereffening als doel behoudt de uitoefening van de geneeskunde, dient bij de ontbinding van de vennootschap en beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

~

Artikel 20 Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, op voorwaarde dat deze in aanmerking komt om als vennoot te worden toegelaten. Bij overlijden mogen de aandelen overgaan op niet-geneesheren op voorwaarde dat binnen de maand de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel wordt gestart.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 21: Informatieplicht

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire,

correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

3. Varia.

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MDMJ Accountants BVBA", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Molderdijk 124, evenals haar medewerkers, lasthebbers en haar aangestelden om, met mogelijkheid van indeplaatstelling en elk met afzonderlijke bevoegdheid, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de instanties inzake Belasting over Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

getekend Van Gestel Liesbeth Zaakvoerder

Feyen Hans

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2013
ÿþ9w*

Vo< behot

aan Belgi Staats

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCiELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

Ondernemingsnr : 0838.928.155

Benaming

(vota): Feyen-Van Gestel

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Retieseweg 101

2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 08 december 2012, vastgesteld bij onderhandse akte blijkt dat:

- met eenparig van stemmen beslist werd het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van Van Gestel Liesbeth, wonende Papenhofstraat 21 bus 201 te 2800 Mechelen, Er wordt kwijting verleend voor de afgelopen perioda.

- in haar plaats wordt de heer Feyen Johan, wonende Retieseweg 101 te 2440 Geel benoemd als zaakvoerder en dit vanaf 08 december 2012.

Feyen Johan

Zaakvoerder

3 1 DEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT t~riffiPe griffier

[i1T~~4 ~~ f

*13007691*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2012
ÿþ Maf Word 11.1

e ~ Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

u

u lU1llllUl 11f lU fi 1f If If

*12203368*





NEURGELEGD

0 7 DEC. 2012

GFi;r'FlE R'CJ!{~T~BANK van KOOPHANDEVIMECHELEN

Ondernemingsnr : 0838.928.155

Benaming

(voluit) : Feyen Van Gestel

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma Zetel : Papenhofstraat 21 bus 201

2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De vennoten hebben eenparig beslist de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 8 december te verplaatsen naar:

Retieseweg 101

2440 Geel

Feyen Hans

Zaakvoerder

"

13/02/2015
ÿþi Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van_dp n'etc'

Neergelegd ter griffie van de

IIIIIIII

1 024570*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 FEB. 2015

ANTWERPEN aide ng TURNHOUT

De Griffier

ci ;fi; -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838.928.155

Benaming

(voluit) : Dr. H. Feyen, orthopedie - Dr. L. Van Gestel,

huisartsgeneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. Vennootschap Onder Firma

Zetel : Retieseweg 101 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijk zetel

Met eenparig besluit van de vennoten de dato 31 december 2014 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 januari 2015 verplaatst naar;

Berkvensedijk 9

2440 Geel

Feyen Hans, Van Gestel Liesbeth

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2011
ÿþIn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad 2.1

ondernemingsnr : p 3 , .3.L ~ .~ -r.0

Benaming

(voluit) : Feyen-Van Gestel

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Papenhofstraat 21 bus 201 - 2800 Mechelen Onderwerp akte : Oprichting

Heden 27 juli 2011

Zijn

De partijen

1° Mevrouw VAN GESTEL LIESBETH

Geboren te Leuven op 27 maart 1981

Wonende te Papenhofstraat 21 bus 201  2800 Mechelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111111 111fl 1111111111 11111 11111 1111111111 1111 Iii!

*11138372*

V1

behi aa' Bel Star

NEERGELEGD

.-1 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN DELiffiECHELEN

20 De heer FEYEN HANS

Geboren te Turnhout op 25 november 1981

Wonende te Papenhofstraat 21 bus 201  2800 Mechelen

Overeengekomen

Een vennootschap op te richten onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma onder de naam "Feyen-

Van Gestel" met zetel te 2800 Mechelen  Papenhofstraat 21 bus 201

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 5.000,00 EURO

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 1 september 2011.

1.Eigen middelen

De partijen verklaren en erkennen dat zij het bedrag van 5.000,00 euro hebben gestort op rekening van de vennootschap zodat het vermogen van 5.000,00 euro is ingebracht en volstort.

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 5.000,00 euro, die ter beschikking van de vennootschap zal zijn.

2. Inbreng

De inbreng in geld, voor een bedrag van 2.500,00 euro wordt gedaan door partij 1° waarvoor zij een. participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot haar inbreng, hetzij 50 %van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 50 van de 100 deelbewijzen en voor een bedrag van 2.500,00 euro door partij 2° waarvoor zij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot haar inbreng, hetzij 50 % procent van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 50 van de 100 deelbewijzen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

I.NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL  VENNOTEN

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "Feyen-Van Gestel".

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 1 september 2011. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen  Papenhofstraat 21 bus 201. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad.

Artikel 4: Doel

Het beheren van roerende en onroerende vermogens, het huren en verhuren van onroerende goederen en rechten;

-het realiseren van projecten met onroerend karakter onder welke vorm ook;

-het optreden als tussenpersoon of opdrachthouder bij de koop en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen en projecten.

-het uitvoeren van investeringen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-de aanneming van private en publieke werken in onroerend goed, voor eigen rekening en voor rekening van derden;

-de exploitatie, revalorisatie, ontwikkeling en uitbating van en handel in onroerend goed;

"De vennootschap heeft tot doel het beheer en uitbouwen van een eigen patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan optreden als werkgever zowel naar personeel als naar derden toe.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5: Vennoten

De partijen sub 1° tot en met sub 2° treden voor de vennootschap op als vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

II.VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 6: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 5.000,00 euro.

Artikel 7: Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

III. BEHEER

Artikel 8: Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten. Tot zaakvoerders, die tevens vennoot zijn, worden voor onbepaalde duur benoemd mevrouw Van Gestel Liesbeth en Feyen Hans.

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 9: Bezoldiging

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Artikel 10: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Artikel 11: Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12: Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

IV. TOEZICHT

Artikel 13: Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

V.VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 14: Dag, uur en plaats  oproeping

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de vijfentwintigste juni, om twintig uur, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15: Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

" de vaststelling van het batig saldo;

" de bestemming van de beschikbare winst;

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 16: Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft recht op het aantal stemmen verbonden a rato van zijn inbreng. Een vennoot kan zich door een andere, al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van alle vennoten vereist.

VI.INVENTARIS  JAARREKENING  WINSTVERDELING - VERLIEZEN

Artikel 17: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede het batig saldo.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 SEPTEMBER 2011 en eindigt op 31 DECEMBER 2012

Artikel 18: Bestemming van de winst  verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VII.ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 19: Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel 20 Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, op voorwaarde dat deze in aanmerking komt om als vennoot te worden toegelaten.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNERS

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 SEPTEMBER 2011, om te eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

VOLMACHTEN

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het Register der Burgerlijke vennootschappen, ondernemingsloketten, en kruispuntbank van ondernemingen, en bij de diensten van de BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven, met recht van indeplaatsstelling aan: M.D.M.J. Accountants, Molderdijk 124, 2400 Mol.

Aldus opgemaakt te Mechelen op 27 juli 2011.

Mevrouw VAN GESTEL LIESBETH De heer FEYEN HANS

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. H. FEYEN, ORTHOPEDIE - DR. L. VAN GESTEL…

Adresse
RETIESEWEG 101 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande