DR. HILLEMANS KRISTOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HILLEMANS KRISTOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.790.827

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 18.04.2014 14093-0412-012
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 19.04.2013 13092-0567-012
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 20.03.2012 12064-0058-010
24/06/2011
ÿþ Moa z.1

LRLit j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsbiad

" 11094156"

111



Itiieeraeno tEr g-ittie van e Aechtbarlk van I(ooptlsr:e9 Antwerpen

op - Nl-" 2W1

De Gr1+tiQR.

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.790.827

Benaming

(voluit) : DR. HILLEMANS KRISTOF

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel : PIETER REYPENSLEI 65

2640 MORTSEL

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2011
ÿþ11

" 11013,0,"

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0_832:790827

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwerpen op

Griffie 1 4 1AN, 1011

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

DR. HILLEMANS KRISTOF

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(2640) Mortsel, Pieter Reypenslei 65

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER ter standplaats Antwerpen-Wilrijk, op 12 januari 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. HILLEMANS KRISTOF", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen vbór registratie :

1. Rechtsvorm erf naam : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. HILLEMANS KRISTOF".

2. Zetel : (2640) Mortsel, Pieter Reypenslei 65

3. Duur : onbeperkt, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Oprichter. De heer HILLEMANS Kristof Gilberte Lieven Cornelius, wonende te (2640) Mortsel, Pieter Reypenslei 65.

5. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde. Het is voor twee/derde volgestort.

6. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

" 7. boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober om te eindigen op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar ingaande op datum der neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigend op 30 september 2011.

8. Reserves  winst  vereffening :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

9. Bestuur :

9.1. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke

personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke

beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar.

Herverkiezing is mogelijk.

De enige zaakvoerder zal, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk

handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te

verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

9.2. Bestuurdersmandaten: tot statutair zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd:

Dokter Kristof Hillemans, voornoemd.

Duur: zijn opdracht wordt toegekend voor 10 jaar.

De opdracht als zaakvoerder is bezoldigd,

10. De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, discipline huisarts. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden:

1.Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

2.Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

3.Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

4.het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

11. Jaarvergadering: De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag van de maand maart om achttien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf (2012).

12. Bijzondere Volmacht : De vergadering geeft volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid ACCOUNTANCY AUDIT & TAX GROUP, AFGEKORT : A.A & T GROUP, met zetel te (9000) Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige for-maliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stuk-ken te tekenen tot:

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket;

behouden - neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

aan het - inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de admini-stratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen;

Belgisch Staatsblad - aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

13. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest de dato 7 januari 2011 ontvangen te hebben om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door KBC Bank, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte, van 12.400 EUR op een bijzondere rekening.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd :

- afschrift..





















Op de laatste blz. van Luik B vernie den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.04.2017, NGL 27.04.2017 17108-0158-013

Coordonnées
DR. HILLEMANS KRISTOF

Adresse
WOUWSTRAAT 32 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande