DR. IVAN LEUNCKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. IVAN LEUNCKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.609.414

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14367-0577-009
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13346-0399-009
19/12/2011
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Kleinebeerstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 5 december 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. IVAN LEUNCKENS" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Kleinebeerstraat 21

2.Oprichter: 1/ De heer LEUNCKENS Yvan Leon Mona Camille, geboren te Wilrijk op 1 augustus 1947, arts, wonende te 2018 Antwerpen, Kleinebeerstraat 21 bus 7, echtgenoot van mevrouw BOGAERTS Lucie.

3.Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheer vennoten die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven: op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medische activiteiten in' gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor. rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-ven-noot een vergoeding kan ontvangen van de: vennootschap voor de door hem verrichte prestaties, onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer-vennoot en met strikte in acht name van de geneeskundige plichtenleer.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend: het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, niet inbegrip van een medisch secretariaat; de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van'' een geneesheer-vennoot; het inrichten en het ter beschikking stellen van een medische bibliotheek; het', scheppen van alle mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in, voormelde disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het:: verstrekken van trainingen en adviezen aan bedrijven zonder dat dit de vorm van een volwaardige commerciële activiteit mag aannemen.

Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische', onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, beheren, vervreemden, en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het, gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De honoraria voor de verrichte prestaties door de geneesheer-vennoot worden ontvangen op naam en voor rekening van de vennootschap.

Met het oog op een optimale professionele samenwerking mag de vennootschap overeenkomsten afsluiten met geneesheren en (kosten-) associaties aangaan.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die de, verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

4.Duur: onbepaald

5.Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), ver-'tegenwoordigd door tachtig (80) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Volstort ten belope, van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro . De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen.

6.De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 645-1039721-13 geopend bij de Bank: J. VanBreda & C° op naam van de vennootschap in oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mal Wax' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

AIV~I~IIIAiNIII~

" 11189830*

Neergelegd ler griffie von de Kichtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 0 7 DEC. 2011

ia

41. 6 9.-414.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dr. IVAN LEUNCKENS

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 1 december laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

8.Reserves en winstverdeling: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het aanleggen van een reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist. Dergelijke reserve kan aangelegd worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Het saldo wordt eventueel als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in " functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op één of meer geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Indien de geneeskundige praktijk bij stopzetting van de beroepsactiviteit niet overgedragen wordt, dient de arts ervoor te zorgen dat alle medische dossiers ter bewaring worden overgemaakt aan een praktiserend arts. Wanneer dit uit hoofde van de arts niet mogelijk is, is het aangewezen dat de naaste verwanten zorgen voor de overdracht.

Bij het uitblijven van een oplossing betreffende de bewaring van de medische dossiers kan elke belanghebbende de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren van de arts hieromtrent informeren.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

9.Bestuur: De vennootschap wordt uitsluitend bestuurd door één of meer zaakvoerders, voor de maximale duur van tien jaar. Deze zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De heer LEUNCKENS Yvan, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een periode van " tien jaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet medische zaken.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder die geen geneesheer is kan bovendien geen handelingen stellen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst ' die is onderworpen aan de bepalingen van de Code van de Geneeskundige plichtenleer.

' Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is in een meerpersoonsvennootschap, dient de

bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Tegenstrijdig belang:

- is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd;

- zijn er verscheidene zaakvoerders, en heeft een zaakvoerder bij een verrichting een rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig belang van vermogensrechtelijke aard met dat van de vennootschap, dient artikel 259

" van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste vrijdag van juni om negentien uur op de zetel

of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

r ' Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. IVAN LEUNCKENS

Adresse
KLEINEBEERSTRAAT 21 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande