DR. JAN BERGER - DR. SASCHA VAN NUIJS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAN BERGER - DR. SASCHA VAN NUIJS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.563.427

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.06.2014 14207-0465-012
11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 06.06.2013 13157-0401-012
12/03/2013
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Var behoi aan Belg Staat: m i Ai





Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van koophandel te Antwerpen, op

Griffie 4 ~ NRi 2013

Ondernemingsnr : 0826.563.427

Benaming

(voluit) : DR. JAN BERGER - DR. SASCHA VAN NU1JS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Welvaartstraat 36 te 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN inhoudende onder meer DOELSWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De

Decker te Brasschaat op 27 februari 2013, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt:

Eerste beslissing:

a) De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzondere verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) met het oog op de hierna vermelde doeiswijziging, Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) is een staat van actief en passief per 31 december 2012, gehecht. Het verslag van de zaakvoerder(s) en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen aan deze akte gehecht blijven na "ne varietur" te zijn gewaarmerkt door comparanten en ondergetekende notaris, en zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de volledige tekst van artikel 3 door het volgende:

"ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald Fysische Geneeskunde en Revalidatie, Sportgeneeskunde en Pediatrie door de geneesheren-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De geneesheren verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap;

de inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap;

de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit; het verlenen van alle medische assistentie aan de patiënten;

het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur aan te schaffen;

het aanleggen van een bijzondere reserve voor het dekken van de beroepsaansprakelijkheid die minstens gelijkwaardig is aan de jaarlijkse premie die betaald wordt aan de verzekeringsmaatschappij; Zowel de beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer als de additionele aansprakelijkheid van de vennootschap dienen verzekerd te zijn;

- de vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer ais een goed huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen; het creëren van mogelijkheden om de geneesheer vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen;

- de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding kan geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële verrichtingen en alle bewerkingen van roerende en

onroerende aard stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van

haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek.

De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap zal er tevens over waken dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van

zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de

geneeskunde of directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie."

Tweede beslissing:

De vergadering beslist de volledige tekst van artikel 12 te vervangen door het volgende;

"ARTIKEL '12: AANDELEN OP NAAM-REGISTER-OVERDRACHT

1]e aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten

gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, met uitsluiting van ieder ander, geneesheren Fysische Geneeskunde en Revalidatie, Sportgeneeskunde en Pediatrie of van een aanverwante discipline, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij de inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard en mits goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die zal nagaan of er deontologische bezwaren zijn voor deze professionele samenwerking. Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft."

De vergadering beslist de volledige tekst van artikel 16 te vervangen door het volgende:

"ARTIKEL 16: BESTUUR-BENOEMING-ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, die daarenboven steeds geneesheer-vennoot moeten zijn.

Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van tien jaar: De heer BERGER Jan en mevrouw VAN NUIJS Sascha, beiden voornoemd, die verklaren deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Elke zaakvoerder zal, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die

nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij (zij) kan (kunnen) de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

De vergadering beslist de volledige tekst van artikel 17 te vervangen door het volgende:

"ARTIKEL 17: VERGOEDING VAN DE ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene vergadering. De bezoldigingen van zaakvoerder worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Orde van Geneesheren."

De vergadering beslist de volledige tekst van artikel 36 te vervangen door het volgende:

"ARTIKEL. 36: BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker



-Rijlagen b!Çfiét Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

yoor-

r6ehou en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

-

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 %

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.08.2012 12501-0162-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 22.08.2016 16482-0585-012

Coordonnées
DR. JAN BERGER - DR. SASCHA VAN NUIJS

Adresse
WELVAARTSTRAAT 36 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande