DR. JENS DE COCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JENS DE COCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.953.947

Publication

09/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-04-2015

Griffie

*15306144*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627953947

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Jens De Cock

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018

Antwerpen, Broederminstraat 9, op drie april tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als

enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

de heer DE COCK Jens, van Belgische nationaliteit, wonende te 2018 Antwerpen, Grotebeerstraat

45.

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "Dr. Jens De Cock"

3. Zetel : te 2018 Antwerpen, Grotebeerstraat 45

4. Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Voor eigen rekening het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de radiologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aange-wend:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake het voormeld vakgebied en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werk-zaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap zal echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke artsen deontologisch niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden.

De feitelijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de

Onderwerp akte :

Grotebeerstraat 45 2018 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of on-roerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerend en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor de eigen rekening. Zij mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen-vennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), gesplitst in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door de heer DE COCK voornoemd : een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van alle vennoten met unanimiteit, op voorstel van de zaakvoerders, in de mate dat de wet het toelaat en rekeninghoudend met het feit dat, overeenkomstig de Geneeskundige Plichtenleer, als vergoeding voor de ingebrachte kapitalen slechts een normale intrest mag uitbetaald worden.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf

stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de

vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsenvennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

met de nieuwe artikelen omtrent de  E-bvba en artsen-associaties van de Geneeskundige Plichtenleer.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van tien jaar, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, is : de heer DE COCK voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten. Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap is vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen en dat hij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AFIDAC", gevestigd te 2200 Herentals, Notelarenlaan 16.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Coordonnées
DR. JENS DE COCK

Adresse
GROTEBEERSTRAAT 45 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande