DR. JOHAN JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOHAN JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.484.531

Publication

10/01/2014
ÿþ Ff.Otl Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

; _'a'io+'eÎÎtbaYiA

+Jx'.~° ; .

van,«£apilarrdo,1 te ataiiie3 ~~DEC 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ll

*14011536*

0536484531

JOHAN JANSSENS

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSRPAKELIJKHEID

Kapellestraat 7Se - 2630 Aartselaar

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS dd. 20 december 2013 naar aanleiding van een QUASI - INBRENG

Met eenparigheid van stemmen werden volgende besluiten genomen door de leden van de algemene vergadering

De bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 beslist, om op grond van de bedingen welk ontwerp overeenkomt met het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor die beiden opgesteld zijn overeenkomstig artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen -- over te gaan tot de verwerving van het cliënteël/patiëntenbestand - goodwill van de praktijk.

De vergadering kent aan de heer Johan Janssens , Antwerpsestraat 297 te 2845 Niel alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van voorgaand besluit, en bijgevolg om in naam en voor rekening van de BVBA JOHAN JANSSENS zoals gedetailleerd in het verslag van de zaakvoerder en in het verslag van de bedrijfsrevisor om de koper te verbinden tot het betalen van de prijs en in het algemeen alle verrichtingen te doen die nodig zijn voor de financiering van deze aankoop.

Gelijktijdig neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dit uittreksel :

- verslag van de zaakvoerder dd. 02 december 2013

- verslag van de bedrijfsrevisor Grant Thornton, Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen, vertegenwoordigd door Ria

Verheyen dd. 20 december 2013

beide verslagen opgesteld in toepassing van artikel 220 Wetboek van Vennootschappen.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend

aan, Geert Schellekens, vertegenwoordiger van Handson & Partners , Prins Boudewijlaan 12B - 2550 Kontich 2 met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor eensluidend afschrift

Johan Janssens

Zaakvoerder

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) {verkort} ;

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

17/07/2013
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Reilikunk

van Koophandel te Antwerpen, op

0 B JOLI 2013

Griffie

Il1l 1 11 675' 111

,.-,-.

Lüïk B

.-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : n 3b .`4.2(4-

Benaming (votait) :Dr. Johan Janssens

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

} Zetel : te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 75 E

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Harold DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,

Broederminstraat 9, op één juli tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

:f 1, Oprichter

de heer JANSSENS Johan Antoine Lutgart Sacques, van Belgische nationaliteit, wonende te 2845

Antwerpsestraat 297

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "Dr. Johan Janssens"

3. Zetel : te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 75 E

4. De vennootschap heeft tot doek

De uitoefening van de huïsartsengeneeskunde door de geneesheer-vennoot-huisarts of door geneesheren van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen; uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle. medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geind, ,; worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer vennoot een vergoeding ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

if De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn': fi rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch;: overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de.r vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dienen hiervoor verzekerd te zijn.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen, dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer`: als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk hierdoor in het gedrang komen en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186);i:

;f aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belop&,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (E 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van ' het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank,

Derhalve dient nog bijgestort te worden door de heer JANSSENS voornoemd : een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (E 6.200,00).

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien,

' 8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van alle vennoten met unanimiteit, op voorstel van de zaakvoerders, in de mate dat de wet het toelaat en rekeninghoudend met het feit dat, , overeenkomstig de Geneeskundige Plichtenleer, als vergoeding voor de ingebrachte kapitalen slechts een normale intrest mag uitbetaald worden.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

' Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist,

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke Ievenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede donderdag van de maandjuni om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd voor een welbepaalde duur met een maximum van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de nieuwe artikelen omtrent de "E-bvba" en geneesheren-associaties van de Geneeskundige Plichtenleer.

Niet-statutaire zaakvoerder, aangesteld voor 'de duur van zes jaar, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, is : de heer Johan JANSSENS voornoemd,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde,

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te actèren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap is vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen en dat hij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, wordt volmacht verleend aan Handson & Partners NV, met ondernemingsnummer 0823.051.730, gevestigd te 2550 Kontich, Prins , Boudewijnlaan 12b, vertegenwoordigd door Geert Schellekens, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) met inbegrip van een eventuele verbetering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y t

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

en/of wijziging van inschrijving, en met oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het

nodige te doen bij andere (fiscale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten.

VOOR ONTLEDEN]) UITTREKSEL

Tegelijlc hiermee

neergelegd

afschrift van de

oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. JOHAN JANSSENS

Adresse
KAPELLESTRAAT 75E 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande