DR. KOEN DE FEYTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KOEN DE FEYTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.769.837

Publication

09/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 26-11-2013

GRIFFIE RB6IFig-BANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

NEERGELEGD

oVl

Ondememingsnr : 0865.769.837

Benaming (voluit) : DR. KOEN DE FEYTER

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Terlakenweg 63 - 2560 Kessel (Nijlen)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen, op zeven november tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. KOEN DE FEYTER, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Terlakenweg 63,

Ondememingsnummer 0865.769.837

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op driehonderd zevenenzestig duizend zevenhonderd zeventien euro éénendertig cent (¬ 367.717,31), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf. Deze reserves bestaan nog op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Tweede agendapunt: vaststelling van het uitkeerbaar bedraq

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, driehonderd dertig duizend honderd vijftig euro (¬ 330.150,00) bedraagt.

De uitkeerbare winst per éénendertig december tweeduizend en twaalf ls nog steeds voldoende, met name vierhonderd drieënvijftig duizend driehonderd tachtig euro vierenzeventig cent (¬ 453.380,74). Door de dividenduitkering wordt artikel 320 Wetboek van Vennootschappen aldus niet geschonden.

Derde agendapunt: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto-dividend voor een bedrag van driehonderd zesenzestig duizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 366.833,33).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend. De algemene vergadering stelt vast dat de opschortende voorwaarden in het verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder zijn vervuld.

Vierde agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap de onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato dertig oktober tweeduizend dertien opgesteld door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap de onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van artikel 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap ovv

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

3189099*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. KOEN DE FEYTER door middel van inbreng van

het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserve, kan ik verklaren,

A. onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud

van de solvabiliteit van alle vorderingen

a. onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging

dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

$. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1,775 aandelen van de vennootschap burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR, KOEN DE FEYTER, zonder vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 30 oktober 2013

bv ovv bvba GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

bedrijfsrevisor

(getekend)"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Viifde agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde driehonderd dertig duizend honderd vijftig euro (¬ 330,150,00), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd achtenveertig duizend zevenhonderd vijftig euro (E 348.750,00), door uitgifte van duizend zevenhonderd vijfenzeventig (1.775) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 637 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat In het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer DE FEYTER Koen ten bedrage van driehonderd dertig duizend honderd vijftig euro (¬ 330.150,00) bestaat uit de uitgifte van duizend zevenhonderd vijfenzeventig (1.775) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer DE FEYTER Koen. Zesde agendapunt: verwezenlijking van de kapitaalverhoqing

Tussenkomst  lnschriiving op en volstorting van de kapitaalverhooinq

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderd dertig duizend honderd vijftig euro (¬ 330.150,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan enige vennoot, die aanvaardt, de duizend zevenhonderd vijfenzeventig (1.775) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren,

Zevende agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd dertig duizend honderd vijftig euro (E 330.150,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd achtenveertig duizend zevenhonderd vijftig euro (E 348.750,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenzeventig (1.875) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Luik B - Varvnln

Achtste agendapunt: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd achtenveertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 348.750,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenzeventig (1.875) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd vijfenzeventigste (1/1.875-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Negende agendapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende agendapunt: machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Elfde agendapunt: volmacht notariële akte

De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan ACCOUNTING TEAM, met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Amout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-het bijzonder verslag van de zaakvoerder

-het verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-bhouden :~an het Belgisch Staatsblad

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 30.07.2013 13368-0092-014
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 24.07.2012 12342-0307-013
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 01.07.2011 11234-0250-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 05.07.2010 10265-0211-013
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 16.07.2009 09412-0076-013
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08476-0093-013
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06603-0609-013
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 17.07.2015 15313-0016-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 18.07.2016 16319-0352-016

Coordonnées
DR. KOEN DE FEYTER

Adresse
TERLAKENWEG 63 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande