DR. LEBON VALERIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LEBON VALERIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.558.218

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-04-2015

Griffie

*15306565*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628558218

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Lebon Valérie

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, te Geel, op 13 april 2015, nog te registreren, dat de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Dr. Lebon Valérie", met zetel te 2490 Balen, Sinterveld 18, bus 1, werd opgericht als volgt:

Oprichter.  LEBON Valérie, wonende te 2490 Balen, Sinterveld 18, bus 1.

Naam. - Dr. Lebon Valérie.

Rechtsvorm. - Burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel.  2490 Balen, Sinterveld 18, bus 1.

Doel. - De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap;

- de inning van de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen door en voor de ven-nootschap. Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt vastgelegd.

Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

Onderwerp akte :

Sinterveld 18 Bus 1 2490 Balen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal werd ten belope van twee derden (2/3), hetzij voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in geld volstort op rekening BE 57 0017 5387 9935 bij BNP Paribas Fortis.

Duur.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een hernieuwbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een aantal en een periode te bepalen door de algemene vergadering.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Bijzondere volmachten . - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onvermin-derd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Boekjaar. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de 25ste van de maand juni, om twintig uur (20u.00).

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerst-volgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling.  Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeelt als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheer-venno(o)t(en) vereist.

Benoeming Zaakvoerder. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur bepaald in de statuten:

- Mevrouw Valérie LEBON, huisarts, voornoemd.

Haar opdracht wordt vergoed.

Administratieve Formaliteiten - Volmacht. Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MDMJ Accountants", gevestigd te 2400 Mol, Molderdijk 124, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming en eventueel aanvraag van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie van de akte

Coordonnées
DR. LEBON VALERIE

Adresse
SINTERVELD 18, BUS 1 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande