DR. LECHKAR-REUMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LECHKAR-REUMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.203.832

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

re:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Rechtbank van kouphandel

Antwerpen

08 MEI 131k

afdeling Antw tpon

rif{i4

Ortdernemingsnr : 0837 203 832

Benaming

fvolu t : Dr. Lechkar - Reumatologie

(verkort l

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel . Walstraat 26, 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 3 april 2014 blijkt wat volgt

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt met ingang van 3 april 2014 gewijzigd

van : Walstraat 26, 2660 Hoboken:

in : Artsen Zonder Grenzenstraat 23, 2018 Antwerpen

3 april 2014,

Zaakvoerder,

Bouchra LECHKAR.

Op de laatste blz van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening."

s

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0578-011
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 29.08.2013 13500-0310-012
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 30.08.2012 12493-0115-012
05/07/2011
ÿþ MW 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V< beha Iiiiell!!!111,1,1W911 Asergadegd ter refis vo de béfibnt van Koophundei Qriorpea, op

aai

Bel Staa

Griffie 2 3 2811



Ondernerningsnr : 08 21-

Benaming

(voluit) : Dr. Lechkar-Reumatologie





Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen-Hoboken, Walstraat 26

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 20 juni 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "Dr. Lechkar-Reumatologie" met maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken, Walstraat 26, werd opgericht door mevrouw LECHKAR Bouchra, geboren te Antwerpen op 26 september 1976, ongehuwd, wonende te 2660 Hoboken, Walstraat 26.

Vorm: burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "Dr. Lechkar-Reumatologie"

Zetel : De zetel is gevestigd te 2660 Hoboken, Walstraat 26.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van geneeskunde door de geneesheer-vennoot-reumatoloog of door geneesheren van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat aile medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk aansprakelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels -, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Duur : onbeperkt met ingang van 20 juni 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Ondergetekende notaris De Ferm bevestigt dat het kapitaal volstort is in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag gestort werd op een bijzondere bankrekening geopend op naam van voormelde vennootschap in oprichting bij KBC Bank, onder rekening nummer BE 55 7310 1838 8444, waarvan het bewijs van deponering hem werd overhandigd.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten.

Rechtspersonen, al dan niet vennoot, kunnen nooit benoemd worden tot zaakvoerder.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Enkel geneesheren-vennoten kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, doch met de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan voorzien worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur. De duur ervan is te bepalen, met een maximum van 10 jaar.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Een bijkomende reserve kan enkel aangelegd worden met het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2011.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt ieder jaar gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid, op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Benoeming zaakvoerder: Onmiddellijk na de oprichting werd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit, doch voor een maximum van 10 jaar, benoemd : mevrouw Bouchra Lechkar, voornoemd, die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

Werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld teneinde bij het register van de Burgerlijke vennootschappen te Antwerpen en bij aile fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hiervan en de doorhaling ervan : Fiduciaire Van Loey en Patteet NV, Karel Oomsstraat 47A te 2018 Antwerpen, of een door haar gevolmachtigde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

Voorbehouden .-aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. LECHKAR-REUMATOLOGIE

Adresse
WALSTRAAT 26 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande