DR. NATHALIE BLOCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NATHALIE BLOCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.614.022

Publication

03/02/2014
ÿþx

Moa POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Voor-

behoudea aan het Belgisch

Staatsbla

I10uiw u~~~u ~iw~~W u~

1 33uiii032*

NEERGELEGD 221AN.2014

GRIFFIE

Ondernemingsnr Benaming (volait):

(verkort):

Pi 4 6.4 0 tt.b

Dr. Nathalie Blockx Bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Feeënstraat 21  2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Verhavert te Mechelen op drieëntwintig december tweeduizend dertien, "Geregistreerd vijf bled geen verz. te Mechelen 1° Kantoor der registratie Op 07 JAN 2014 BOEK 994 blad 52 vak 09 Ontvangen VIJFTIG EURO DE ONTVANGER (getekend) Koen DECOSTER", dat Mevrouw BLOCKX Nathalie Anne Catherine, wonende te 2800 Mechelen, Feeënstraat 21 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt Het kapitaal wordt volledig onderschreven door:

a) Mevrouw BLOCKX, voornoemd, tot beloop van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig door haar volstort tot beloop van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Als vergoeding voor haar inbreng worden de aandelen toegekend als volgt: a) aan Mevrouw BLOCKX, voornoemd, honderd (100) aandelen.

Waarvan de statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt

ARTIKEL 1. - OPRICHTING.

Er wordt bij deze door de verschijner voornoemd een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, die zal bestuurd worden door onderhavige statuten.

ARTIKEL 2. - BENAMING.

De vennootschap zal als naam hebben: "Dr. Nathalie Blockx Bvba".

Bij het naar buiten treden dient steeds het uitgeoefende specialisme medische oncologie medegedeeld te worden.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen of andere documenten, uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap steeds vergezeld zijn van de melding "burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", en de aanduiding van de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 3. - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2800 Mechelen, Feeënstraat 21.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van het land, alsook in het arrondissement Brussel, bij besluit van de zaakvoerder, dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, alsook in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

ARTIKEL 4. - DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van geneeskunde door de arts-vennoot, met specialisatie in de medische oncologie. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zin voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten;

- Het aanleggen van reserves teneinde alle materiële infrastructuur aan te schaffen, nuttig of nodig voor de uitoefening van de medische activiteit;

- Het scheppen van de mogelijkheden aan de vennoten om zich verder te bekwamen in hun discipline, onder meer door het bijwonen van congressen, colloquia, enz

- Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voornoemde medische onderwerpen, het schrijven en publiceren van medische artikels en boeken,

- De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Het is de vennootschap uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren verboden worden.

ARTIKEL 5. - DUUR.

De duur van de vennootschap wordt bepaald op onbepaalde duur, ingaande vanaf de neerlegging in het register der burgerlijke vennootschappen.

ARTIKEL 6. - VENNOOTSCHAPSVERMOGEN,

Het vennootschapsvermogen wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. ARTIKEL 7. - INBRENG.

De aandelen worden volledig in geld ingeschreven door Mevrouw Blockx Nathalie voornoemd, hetzij voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend, volledig volstort hetzij voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het bedrag in speciën werd gedeponeerd ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Belfius op rekening nummer 6E89 0688 9879 8185 waarvan het attest werd afgeleverd door voornoemde bank op drieëntwintig december tweeduizend dertien.

Het financieel plan, ondertekend door de verschijner voornoemd werd vóóraf aan ons, notaris, overhandigd.

ARTIKEL 8. - KARAKTER DER AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam; zij kunnen slechts door geneesheren verworven worden.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden, en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer specialist zijn van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven in de lijst van de Orde van geneesheren die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen, conform de deontologische regels betreffende professionele artsenvennootschappen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden,

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk. ARTIKEL 9. - AFSTAND VAN AANDELEN.

De aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren van dezelfde of aanverwante disciplines die in het kader van de vennootschap hun medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen. Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding behalve indien de geneeskundige activiteit binnen de vennootschap vanaf deze overgang onder levenden niet langer wordt uitgeoefend en de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel wordt aangevat binnen de maand na de overgang onder levenden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van al de vennoten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde of een aanverwante discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen. ARTIKEL 10. - UITBETALING AANDELEN.

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves zoals deze blijken uit de laatste neergefegde jaarrekening,

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient vcorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

ARTIKEL 11.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam

en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap,

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt,

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

ARTIKEL 12. - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12 bis. -TEGENSTRIJDIG BELANG.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een

tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan

hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met

de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 13. - ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering vormt de opperste macht van de vennootschap. Zij bestaat uit alle

vennoten.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege gehouden worden ieder jaar op de

vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur (19.00u).

Indien deze dag een feestdag is, dan zal de algemene vergadering de daaropvolgende

werkdag bijeenkomen.

De algemene vergadering wordt samengeroepen door de zaakvoerder.

Iedere vennoot zal persoonlijk de vergadering moeten bijwonen of zich laten

vertegenwoordigen door een gevolmachtigde aanvaard door de zaakvoerder.

De algemene vergadering zal verder iedere maal bijeengeroepen worden door de

zaakvoerder wanneer het belang van de vennootschap het eist.

De beraadslagingen zullen gebeuren volgens de regeling van het Wetboek van

Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de

bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met

aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

ARTIKEL 14. - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de jaarrekening, de winst- en verliesrekening op, welke hij

voorlegt aan de beslissing van de vennootschap op de gewone algemene vergadering.

Deze vergadering spreekt zich uit door stemming over de goedkeuring van de jaarrekening

en de te geven ontlasting aan de zaakvoerder,

Na aftrek van alle lasten, algemene onkosten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het

batig saldo van de resultatenrekening de nettowinst, welke als volgt verdeeld wordt:

- vijf ten honderd zal aangewend worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds; tot dit

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

het saldo zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, welke alleen

kan bepalen of dit saldo zal:

1) overgedragen worden voor het volgend boekjaar;

2) aangewend worden tot het aanleggen van een speciaal reservefonds;

3) zal uitgekeerd worden aan de vennoten, in evenredigheid met hun aantal ingeschreven aandelen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van aile vennoten vereist.

Binnen de maand na de goedkeuring van de jaarrekening, zal deze gedeponeerd worden op de Nationale Bank Van België door de zorgen van de zaakvoerder.

ARTIKEL 15. - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meerdere personen, die zij zal aanduiden.

De vereffenaars zullen over de meest uitgebreide machten beschikken, doch het staat de algemene vergadering steeds vrij deze machten in te krimpen of waarborgen van goed beheer te eisen,

Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst van de vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

. 

Voorbehouden aan.bet 'Belgisch Staatsblad







Luik B - Vervolg



Een natuurlijk persoon kan slechts de enige vennoot zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

ARTIKEL 16. - KEUZE VAN WOONST.

Voor de uitvoering van de huidige statuten wordt iedere vennoot of gevolmachtigde, welke niet in België gehuisvest is, verondersteld keuze van woonst te doen ten maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen of oproepingen hen geldig kunnen worden betekend. ARTIKEL 17. - KOSTEN.

Partijen verklaren dat het totaal bedrag van de onkosten en uitgaven van alle aard, die ten laste van de vennootschap vallen, uit oorzaak van haar stichting, geraamd worden op : duizend driehonderd vierennegentig euro achttien cent (¬ 1.394,18),

ARTIKEL 18.

iedere bepaling, welke niet voorzien is in de huidige statuten, zal geregeld worden door het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf haar inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen, en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in de maand juni tweeduizend vijftien.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van tien jaar : Mevrouw Blockx Nathalie voornoemd. Hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Haar handtekening verbindt geldig de vennootschap. De zaakvoerder kan bepaalde machten overdragen op andere personen, en dit voor wel bepaalde doeleinden.

Volmacht:

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan de Heer Borghgraef Mark, rijksregisternummer 56.11.26-487-83, zaakvoerder Boekhoudkantoor Borghgraef Mark Bvba, Antwerpsesteenweg 51, 2070 Burcht, erkend boekhouder-fiskalist BIBF 205593 (inschrijvingsnummer vennootschap BI BF 70048346), btw nummer 0862.637.628, met recht van in de plaatsstelling, teneinde voor de vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten, en de Federale Overheidsdienst Financiën, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad. Deze volmacht is delegeerbaar.

--Voor ontledend uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0544.614.022

Benaming

(voluit) : DR. NATHALIE BLOCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : FEEENSTRAAT 21, 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 21 maart 2014 en van het controleverslag; van de CVBA A AUDIT met als aansprakelijke vertegenwoordiger de heer Frank Graré, Elisabethlaan 2, 2600, Antwerpen, d.d. 19 december 2014,

Mark Borghgraef, gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEU . BELGE

2 0 -01- 2015 'ELGISCH STAATSBLAD

NE

2 0 OEC. 7.3e4

RECI-Ig< van KOOPHAL

.

ANTWERPEN, afd. MEC'

be

a B1 s~

N

*'15015523*

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0288-011
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0399-011

Coordonnées
DR. NATHALIE BLOCKX

Adresse
FEEENSTRAAT 21 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande