DR. NATHALIE JORDENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NATHALIE JORDENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.664.148

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313205*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507664148

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Nathalie Jordens

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 19 december 2014, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  Dr. Nathalie Jordens .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, Dennenlaan 13.

3. Oprichtster: Mevrouw JORDENS Nathalie Katrien, arts-specialist gynaecologie, geboren te Leuven op 31 juli 1978, wonende te 2020 Antwerpen, Dennenlaan 13.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichtster bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits in achtneming van volgende regels:

voor het aanleggen van een conventionele reserve is een één­parige beslissing van alle vennoten vereist;

een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. De zaakvoerders mogen hun machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet medische zaken, mits dat geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: De oprichtster stelde aan als nietstatutaire zaakvoerder voor de duur van haar activiteit in de vennootschap: mevrouw JORDENS Nathalie, voornoemd.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie

Onderwerp akte :

Dennenlaan 13 2020 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

gynaecologie, door de artsvennoot, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de arts-vennoot in de uitoefening van haar beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot, teneinde haar toe te laten zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door haar beoefende specialisme op de voet te volgen;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen en kan lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dat ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur (18u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda & C°.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GOEMANS & PARTNERS , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Mechelen 0478.028.173, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. NATHALIE JORDENS

Adresse
DENNENLAAN 13 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande