DR. P. VAN DEN BERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. P. VAN DEN BERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.589.985

Publication

23/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0844.589.985

Benaming

(voluit) : Dr. P. van den Berg

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastroijstraat 35/1 te 2382 Ravels

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING -AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, de achtentwintigste juni voor meester Chris Ce1Ls, notaris te Brasschaat, dal de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. P. van den Berg", met maatschappelijke zetel te 2382 Ravels, Pastoristraat 35/1, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0844.589.985 (Turnhout), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering bespreekt het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzonder verslag van de raad van bestuur, over-eenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoobschappen, aangaande de voorgestelde inbreng in natura ter onder-schtijving van een geplande kapi-'taalverho-ging,

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met achthonderd drieënveertigduizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 843.268) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), op achthonderd eenenezestigduizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 861.868).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt mits uitgifte van vierduizend vijfhonderd drieëndertig (4.533) nieuwe aande" ^len zonder nominale waarde, van hetzelfde type, van dezelfde rechten en voordelen genietend, en onderworpen aan dezelfde verplichtingen als de bestaande aandelen, en deelne-+mend in de. resul'ta-'ten vanaf heden.

' Deze nieuwe aandelen moeten onderschreven worden door de heer de van den Berg Peter, voornoemd,

tegen de fractiewaarde, hetzij aan de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186) (afgerond) per aandeel, mits inbreng in natura ten belope van achthonderd drieënveertigduizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 843.268), zijnde de waarde van achtentachtigduizend zesenzeventig (88.076) aandelen die de heer van den Berg Peter, voornoemd, bezit in de vennootschap naar Nederlands recht "Dr, P. van den Berg Holding B.V."  ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant op dertien april negentienhonderd negenennegentig onder RSIN nummer 808274284 -, zoals uitvoeri-'ger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waar-'voor hem vierduizend vijfhonderd drieëndertig (4.533) volledig volstorte nieuwe, aandeden van de vennootschap zullen worden toegekend.

DERDE BESLUIT:

Komt alhier tussen teneinde in te schrijven op aile vierduizend vijfhonderd drieëndertig (4.533) nieuwe aandelen zonder nominale waarde; de heer van den Berg Peter, voornoemd, die inbreng doet van achtentachtigduizend zesenzeventig (88.076) aandelen die de heer van den Berg Peter, voornoemd, bezit in de vennootschap naar Nederlands recht "Dr. P. van den Berg Holding B.V."  ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant op dertien april negentienhonderd negenennegentig onder RSIN nummer 808274284 -, zoals uitvoerhger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waarvoor hem vierduizend vijfhonderd drieëndertig (4.533) volstorte nieuwe aandelen van de vennootschap zullen worden toegekend.

Deze inbreng in natura werd uitvoerig beschreven :

VERSLAG 13EDRIJFSREVISOR:

a) in een verslag daarvan opgemaakt dcor de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16, op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, dat besluit als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Dr. P. van den Berg BVBA ten bedrage van 843.268,00 EUR bestaat uit de inbreng van 88.076 aandelen van de BV Dr. P. van den Berg Holding die de inbrenger aanhoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

ele.d t

1BANK VAN KOOPHANDEL

12 JUUT 2012

TURNHOUT

Griffier,

Neer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

dehbullItn aan het Belgisch Staatsblad

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leiden overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 4.533 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Dr, P. van den Berg BVBA, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 4.633ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion"),

Kontich, 21 mei 2012

Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's."

b) BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

In verband met voormelde inbreng in natura wordt aan onderge-'tekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder overhandigd, opgemaakt op zestien mei tweeduizend en twaalf waarin het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de recht-ibank van koophandel.

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als tegenprestatie voor zijn inbreng in natura, en in over-eenstemming met de berekeningswijze vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor, worden aan de heer van den Berg Peter, voornoemd, vierduizend vijfhonderd drieëndertig (4.533) volgestorte nieuwe aandelen zonder nominale waarde van onderhavige vennoot-schap toegekend.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op aile nieuwe aandelen en de volstorting ervan zoals voorzien, de ka-pi-taalverho-7ging daadwerkelijk is verwezen-lijkt, en het maatschappelijk kapitaal gebracht is op achthonderd eenenzestigduizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 861.868).

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging der statuten om ze in overeen-istemming te bren-igen met de voorgenomen besluiten, namelijk nieuwe tekst van artikel 5

"Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd eenenezestigduizend achthonderd achtenzestig euro, vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd drieëndertig aandelen zonder nominale waarde."

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt véér registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, coördinatie statuten, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/03/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301742*

Neergelegd

21-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit): Dr. P. van den Berg

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2382 Ravels, Pastorijstraat 35

Onderwerp akte: Oprichting  Statuten - Benoeming

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, de twintigste maart voor meester Chris Celis,

notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De Heer VAN DEN BERG Peter, geboren te Nederland (Axel) op zeventien juli duizend

negenhonderdachtendertig, houder van een Belgische E+ kaart met nummer B 0419808 89 en gekend bij het

Belgisch rijksregister onder nummer 380717-371-63, met woonplaats te 2382 Ravels, Pastorijstraat 35/1.

VORM-NAAM:

De vennootschap is Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zij heeft als naam:  Dr. P. van den Berg

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2382 Ravels,Pastorijstraat 35/1.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig

- Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen-

of buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de geneeskunde in Nederland door de geneesheren-vennoten, rekening houdend met de

Medische Plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten :

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor

de uitoefening van voormelde activiteit;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief

gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de

geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de

geneeskunde, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het beleggen in roerende of onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland, het investeren van

haar middelen, dit als bijkomstig doel. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden

door leningen.

Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van

erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik, dit als bijkomstig doel.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap in te

brengen.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de

vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen

in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen

afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten

worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

0844589985

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles

rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN-PLAATSING-STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door

honderd aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volledig geplaatst, door inschrijving op alle voormelde aandelen door de

voornoemde enige vennoot-oprichter.

Het kapitaal werd volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400) zoals blijkt uit het aan

ons, notaris, voorgelegde bankattest.

BESTUUR-BEZOLDIGING-BENOEMING:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering,

die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te

handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die

waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende

zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle

handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING-TOELATING-STEMRECHT:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste zaterdag van juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het

jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap

onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto-winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd

wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re- servefonds een/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een

gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING:

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat

zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de

rechtbank van koophandel en eindigt eenendertigdecember tweeduizend en dertien;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien;

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn uitgevoerd en de

daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan door

de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4. De comparant bepaalt dat alle in onderhavige akte opgenomen bepalingen met inbegrip van deze betreffende

de vertegenwoordiging, in zoverre verenigbaar met de dwingende bepalingen van het Burgerlijk Wetboek,

onverkort gelden in de periode van heden tot de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen. Na de neerlegging zullen al deze bepalingen toepasselijk zijn op de rechtspersoon.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt, de heer van den Berg Peter, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat. Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 28.08.2015 15488-0456-010

Coordonnées
DR. P. VAN DEN BERG

Adresse
PASTORIJSTRAAT 35/1 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande