DR. P. VAN DEN ENDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. P. VAN DEN ENDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.270.650

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0277-016
25/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

1 .~. ~ ~5~:~" " ,~ ~ ~

MONITEUR 3£ ~~~~~~~^~^~D

i 8 -if- 2W

~ ~.~_.,~.-~.,._--

BELGISCH STAAT ~~~itiv~l~~~;~~,~a,~r,~'L~~4á~~~~

7 4 -10- 2014

III

111111jffigil

2143630

Ondernemingsnr : 0459.270.650

Benaming (voluit) : DR. P. VAN DEN ENDE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Camille Huysmansstraat 58 bus 001

(volledig adres) 2830 Willebroek

Onderwerpen) akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VEREFFENAAR VASTSTELLING MACHTEN

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 22 september 2014, geregistreerd Blad(en): 7, Verzending(en): 0, Op het; registratiekantoor Antwerpen 1-AA op 23 september 2014, Register 5 Boek 221 Blad 046 Vak 002, Ontvangen registratierechten 50,00 euro, De Ontvanger, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft kennis genomen van het bijzondere verslag van de zaakvoerder houdende een; voorste! tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en de daarbij gevoegde staat van activa en passiva dd., 30 juni 2014 evenals van het bijzondere verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld over voormelde staat van; activa en passiva conform artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaarde en de vergadering bevestigde dat een afschrift van voormelde verslagen en staat van activa en passiva voorafgaandelijk aan dezer aan de enige vennoot werd overgemaakt.

Het besluit van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5 BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de B.V, owe B.V.B.A. 'Dr. P. VAN DEN ENDE' een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal heeft van 1.028.174,59 EUR en een eigen vermogen van 436.653,04 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Zandhoven, 18 september 2014

BV o.v.v.e, BVBA Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Dirk ACHTEN

Bedrijfsrevisor"

: 2. De vergadering besliste om de vennootschap met ingang van 22 september 2014 vervroegd te ontbinden; en in vereffening te stellen.

3. De vergadering stelde vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding er een einde komt aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, te weten mevrouw VAN dEN ENDE Patricia, geboren te Antwerpen: (Wilrijk) op 15 april 1961, wonende te 2870 Puurs, Hof ter Bollendreef 1.

4. De vergadering stelde vervolgens aan als vereffenaar: mevrouw VAN dEN ENDE Patricia, voornoemd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het; Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen, zonder de; bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze vereist is.

In het bijzonder zal zij de macht hebben om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende: vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen van alle inschrijvingen, voorrechten, hypotheken,: overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



4' In het bijzonder wordt de vereffenaar conform het Wetboek van Vennootschappen gemachtigd om in het kader van de vereffening van de vennootschap afgifte te doen van de volgende onroerende goederen zelfs voor de sluiting van de vereffening: het onroerend goed gelegen te 1420 Braine l'Alleud.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken en andere geschriften van de vennootschap.

Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en aan hen alle machten mogen toekennen die zij passend zal oordelen voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten, die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend door de vereffenaar.

5. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE VAN LOEY & PAT'EET", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0439.300.528, met zetel te 2018 Antwerpen, Kielsevest 14 bus 201, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W,", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van vennoten van deze vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- staat van activa en passiva

- verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

2 If -10- 2014

,t3ECHTBANK van KOeFeMNDEL

afd. MECKELEN

" 14212 5

BE

MONITEUR

18 -11-

_GISCH S

Ondernemingsnr 0459.270.650



Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Erik Celis, notaris te Antwerpen, op 30 september 2014, blijkt het volgende:

1. Het boekjaar werd gewijzigd zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 juli tot en met 30 juni

Het lopende boekjaar wordt verlengd tot en met 30 juni 2015.

Artikel 19 der statuten wordt gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 19: Boekiaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni."

2. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat zodat de jaarvergadering voortaan zal

plaatsvinden op de tweede woensdag van de maand december om twintig uur (20u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maa! in 2015 na afsluiten van het lopende en verlengde boekjaar.

De derde alinea van artikel 15 der statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede woensdag

van de maand december om twintig uur (20u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende

werkdag, zelfde uur."

3. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE VAN LOEY & PATTEET", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0439.300.528, met zetel te 2018 Antwerpen, Kielsevest 14 bus 201, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm

burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Camille Huysmansstraat 58 bus 001

2830 Willebroek

WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

DR. P. VAN DEN ENDE in vereffening

mod 11.1

i . - bijlagen bij - Belgisch

-- Staatsblad -" bekend

2143744

na neerlegging ter griffie van de akte

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 07.05.2013 13114-0009-016
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.03.2012, NGL 17.04.2012 12087-0290-015
29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voar 1]î'ho4det IIUHIIIIIII IUI I~IIII~VI

aan het *12047649*

Belgisch Selatsüla





NEERGELEGD

16 -02- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEIGMIECHELEN



Ondernemingsar ; 0459.270.650

Benaming

(sluit, " DR. P. VAN DEN ENDE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Vanderveldestraat 89, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 2 januari 2012 blijkt wat volgt :

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt met ingang van 2 januari 2012 gewijzigd :

van : Emiel Vanderveldestraat 89, 2830 Willebroek;

in : Camille Huysmansstraat 58 bus 001, 2830 Willebroek.

2 januari 2012,

Zaakvoerder,

Patricia Van den Ende

Cap de laatste blz 'pan Le B vermeiden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso . Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 16.03.2011, NGL 03.05.2011 11100-0418-015
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 17.03.2010, NGL 22.04.2010 10096-0599-014
29/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 18.03.2009, NGL 24.04.2009 09119-0017-014
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 19.03.2008, NGL 10.04.2008 08104-0009-014
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 21.03.2007, NGL 20.04.2007 07123-0331-014
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 15.03.2006, NGL 20.03.2006 06075-3462-015
04/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 16.03.2005, NGL 30.03.2005 05088-0122-015
04/11/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 16.06.2004, NGL 28.10.2004 04751-0267-015
08/01/2004 : MET000368
31/07/2003 : MET000368
04/06/2003 : MET000368
05/03/2000 : MET000368
05/02/1999 : MET000368
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.06.2015, NGL 22.01.2016 16024-0166-016

Coordonnées
DR. P. VAN DEN ENDE

Adresse
CAMILLE HUYSMANSSTRAAT 58, BUS 001 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande