DR. PERSYN FREDERIK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PERSYN FREDERIK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.473.362

Publication

06/06/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rJEERGELPGD i

2 3 -05- 2011

GRIFFIE r-:Eri-i ;'OlaNK van I:OOFI-iAlifGErLifflAECHELEN

Benaming

(voluit) : Dr. Persyn Frederik

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minderbroedersgang 10 te 2800 Mechelen

Ondernemingsnr :

Voorwerp akte : OPRICHTING

E Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op17

mei 2011 blijkt dat een vennootschap werd opgericht. _

1.Vennoot

De heer PERSYN Frederik Steven Mark, geboren te Lier op elf september negentienhonderd: achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Minderbroedersgang 10.

2. Vorm en benaming

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met!

beperkte aansprakelijkheid opgericht. Haar naam luidt: "Dr. Persyn Frederik"

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen,Minderbroedersgang 10. De zetel kan zonder: statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s) en zal voorafgaandelijk; bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitoefenen door de geneesheer-vennoot-gynaecoloog van de genees- en heelkunde en in het bijzonder de gynaecologie in naam en voor rekening van de vennootschap, zowel in privé-praktijk als in ziekenhuizen, dit rekening houdende met de Medische Plichtenleer.

- Het inrichten van algemene diensten in verband met de gynaecologie en een medisch secretariaat in hel; bijzonder; alle diensten die nuttig en nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties inclusief; gebouwen, of van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-: vennoot.

- Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar: overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door:. de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige zelfstandige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag alle roerend- en onroerend goed verhandelingen doen welke in verband staan met` haar doel, daaronder uitdrukkelijk begrepen alle onroerend goed-handelingen, zoals kopen, verkopen, huren, verhuren, dit alles in de meest ruime zin van het woord mits respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

5. Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iioeaia~R

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd zesentachtig kapitaalaandelen zonder aanduiding van waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal voor twee/derde, twaalfduizend vierhonderd euro, werd afbetaald door deponering ervan op een bijzondere rekening nummer bij Bank van Breda geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door genoemde instelling op 15 maart laatst, dat aan mij, notaris, overhandigd is om bij mij bewaard te blijven.

De oprichter heeft een bedrag van zesduizend tweehonderd euro niet volstort.

6. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd voor een maximumtermijn van tien jaar door één of meerdere zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De werkverdeling, aile vergoedingen voor het gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en telt de vennootschap meerdere vennoten, dan is de zaakvoerder met een tegenstrijdig belang, gehouden artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een tegenstrijdig belang heeft, dan is hij gehouden te handelen overeenkomstig artikel 261 Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s).

Wordt aangesteld tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder, voor een periode van tien jaar : de heer Frederik Persyn, voornoemd.

8. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

9. Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, om twintig uur.

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1.tenminste vijf ten honderd wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die éénlliende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2.over het saldo wordt op voorstel van, de zaakvoerders door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, van de vergoeding van de zaakvoerder en voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvend vermogen gescheiden en verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetalingen of bijstortingen naar keuze van de vereffenaars.

11. Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan met ingang van één april tweeduizend en elf, dit met inbegrip van de medische activiteiten die sinds die datum gepresteerd zijn. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

12. Commissaris

Luik B - Vervolg

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De zaakvoerder verleent volmacht aan de heer Freddy Wyns, boekhouder, wonende te 2220 Heist-op-den- Berg, Lange Haagstraat I A, ten einde voor onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Ondernemingsloketten als ook voor alle andere administraties als belastingen en R.S.Z.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/04/2015
ÿþ01111

1111111111j j16111j141*1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,7

7-~,~ r~ y ~( ~L

Y~I~GIU.

Onderneringsnr : 0836.473.362

Benaming

(vuluin ; Dr. Persyn Frederik

(verkort)

Rechtsvorm . Burg. venn. ow. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Minderbroedersgang 10 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte wijziging maatschappelijke en exploitatiezetel

uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering dd. 10/01/2015

Er wordt voorgesteld om de maatschappelijke en de exploitatiezetel te wijzigen vanaf 1/112015 naar Liersesteenweg 228a 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Na beraadslaging wordt dit voorstel eenparig goedgekeurd.

Getekend

Frederik Persyn

Zaakvoerder

Op de laatste blz van LVik B vermelden . Recto ' Naam en hoedanigheid :pan de instrumenterende notaris. hetzij van de pers3(u)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0265-010
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0187-011

Coordonnées
DR. PERSYN FREDERIK

Adresse
LIERSESTEENWEG 228A 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande