DR. RUBEN VANSPAUWEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RUBEN VANSPAUWEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.897.122

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 06.02.2014 14029-0221-013
13/09/2013
ÿþMod paf 17,1

Lfflf r:::: In de bijlagen bij het B ken kopie

na neerlegging ter griffega E L E G D

G~I f -" lE E=CHTBANK VAN

0 Sie, 2013

KOOPWANDEL, TURNFIOUT

De prifllor

Griffie

Ondememingsnr Benaming (valuil)

(verkort)

Rechtsvorm : 0833.897.122

DR, RUBEN VANSPAUWEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LINDENLAAN 51, 2350 Vosselaar, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Tekst

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

D Vanspauwen Ruben, wonende te 2460 Kasterlee, Isschot 8,

wordt vanaf 02 juli 2013 de maatschappelijke zetel verplaatst van Lindenlaan 51. te 2350

Vosselaar naar Isschot 8 te 2460 Kasterlee.

Vosselaar, 03 juli 2013

Vanspauwen Ruben

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vJnrinelden keetó : Náárn èn fideciarnigheld vári de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 24.01.2013 13014-0359-012
05/04/2012
ÿþVoor-

behoude aan hot Belgisck

Staatssla

Ondememingsnr : 0833.897.122

Benaming (voluit) : DR. RUBEN VANSPAUWEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; LINDENLAAN 51, 2350 Vosselaar, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Quasi-inbreng

Tekst

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Vanspauwen Ruben

zaakvoerder

Op de laatste bkz. va?' Luik e'vérrriélderz : 2eatn', Naare en hoedanigheid van de fn'striirdenterende notaris, hetzif vari le perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vortegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

klad PDF 11.1

Lf i1E f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie % art ft.akte R G E L E G D

GRIFFth t-(bUh I bAIvK" ti Aid 2 6. MAART 2012

*iaossiae*

KOOPHANDEL TURNHOUT

air e griffier

31/08/2011
ÿþMotl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

IIIII1,1,111111fil.111t1H11,

bet-

as

Be Sta:

C,C7

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 9 AUG. 2011

KOOPHAril

~e TURNHOUT

D: . riffiar

Ondernemingsnr : 0833.897.122

Benaming

(voluit) Dr. RUBEN VANSPAUWEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindenlaan 51 te 2350 Vosselaar

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frank Ghys met standplaats te Kluisbergen vervangende Lucie Vandermeersch met standplaats te Oudenaarde, wettelijk belet, op 8 augustus 2011, geregistreerd te Ronse op 16 augustus 2011, boek 375, blad 58, vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25).De eerstaanwezend inspecteur A I, De Pessemier, dat de algemene buitengewone vergadering van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, Dr. RUBEN VANSPAUWEN" met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Lindenlaan, 51 heeft beslist volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen:

Toevoeging na alinea 1 van artikel 8 : Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap.

Toevoeging na alinea 4 van artikel 8 : Zij mogen slechts worden overgedragen aan een arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

Toevoeging in artikel 9 voor §1 : Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. Elke overdracht moet onderworpen worden aan de voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Schrapping in artikel 15, 2e alinea van : de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders.

Schrapping in artikel 16 van de 2e alinea : Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Toevoeging na alinea 1 van artikel 23 : Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Toevoeging na de laatste alinea van artikel 27 : Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Toevoeging na de laatste alinea van artikel 32 : Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer is ingeschreven.

Schrapping in artikel 34 van : "de artikelen 159 tot 163 van"

Schrapping in de overgangs- en slotbepalingen, bij 2. Benoeming zaakvoerder : "zijn medische activiteit" en vervanging door "tien jaar"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank Ghys

Tegelijk hiermee neergelegd:

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffiel« eRIfeE LEG D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

21FEU2011-

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

" 11036401*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :7RUB VANUENt~Rechtsvorm:lgten v nnootschap met berkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindenlaan 51 te 2350 Vosselaar

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frank Ghys met standplaats te Kluisbergen vervangende Lucie Vandermeersch met standplaats te Oudenaarde, wettelijk belet, op 14 februari 2011, dat er door:

De heer VANSPAUWEN Ruben Bert,(N.N. 76.06.25-425.75) geboren te Brasschaat op 25 juni 1976, echtgenoot van mevrouw Sobrie Reinhilde, met wie hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, wonende te 2350 Vosselaar, Lindenlaan, 51, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam Dr. RUBEN VANSPAUWEN met zetel te 2350 Vosselaar, Lindenlaan 51. Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zat zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient vooraf meegedeeld te worden aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk oprichten, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren  vennoten, met als specialiteit gynaecologie-verloskunde, met in achtneming van de regels van de medische plichtenleer. Alle medische activiteiten worden ingebracht in de vennootschap. De geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren en onder hun onbeperkte verantwoordelijkheid.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de geneesheren-vennoten wordt een vergoeding toegekend in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en accommodaties voor voornoemde medische activiteiten, nuttig of nodig voor de uitoefening van de medische activiteit door de geneesheren-vennoten.

3.Het aanleggen van reserves om daar mede alle materiele infrastructuur aan te schaffen, nuttig of nodig voor de uitoefening van de medische activiteit.

4. Hef scheppen van de mogelijkheden aan de vennoten om zich verder te bekwamen in hun discipline.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij mag rechtstreeks deelnemen in verenigingen, of zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, vennootschappen, die geheel of gedeeltelijk hetzelfde doel nastreven.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel. Op elk aandeel waarop werd ingetekend, werd een storting gedaan ten bedrage van honderd procent door storting in speciën,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- EUR), is gedeponeerd --- 

'op een bijzondere rekening met nummer 068-8921310-53, geopend namens de vennootschap-in-oprichting bij

de Dexia bank België.

Aandelen mogen slechts worden overgedragen_aan-een-artsdie voldoet aan de voorwaarden om vennoot te

worden.

BESTUUR:-

------  De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door

enige vennoot die geneesheer is. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het

bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet medische handelingen

zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en

herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem

verleende volmacht. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder; De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Als geneesheer wordt hij door zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een

normale manier vergoed. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap

worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Kosten

waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Aansprakelijkheid van de geneesheren-vennoten.

De geneesheren-vennoten dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten. De aansprakelijkheid van de

vennootschap dient gewaarborgd te zijn. -De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover

deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard.

Bevoegdheid van de algemene vergadering

A. De gewone en bijzondere algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake

van

- de vaststelling van de jaarrekening

- bestemming van de beschikbare winst

-benoeming van de commissaris (commissarissen)

-vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is

- bepalen van de vergoeding aan de geneesheren-vennoten dit voor hun professionele activiteit. De

vergoeding moet daar mee in verhouding zijn

- het verlenen van kwijting volgens artikel 137 van de vennootschappenwet

B. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot

vervroegdé ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal

te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van december om 17 uur in de zetel van de

vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deontologie

De geneesheren-vennoten zijn verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige

Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld.

Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen

disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke

beroepsuitoefening en verliest de vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, de voordelen

van de vennootschap voor de duur van de schorsing en mag noch de vennoot noch de vennootschap

gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Huishoudelijk reglement

Als enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een

burgerlijke vennootschap "Dr. Ruben Vanspauwen", verbindt dokter Ruben Vanspauwen er zich uitdrukkelijk toe

de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer-vennoot een

normale vergoeding uitkeren in verhouding tot zijn geleverde prestaties.

Professionele samenwerking tussen geneesheren.

of Moor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

In het geval dat er een professionele samenwerking tussen geneesheren tot stand zou komen, zal dit gebeuren conform de artikelen 159 tot 163 van de regels met betrekking tot de professionele samenwerking tussen geneesheren, zoals deze tekst werd goedgekeurd door de Nationale Raad van zestien maart tweeduizend en twee en de eventueel daarop aangebrachte latere wijzigingen.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves: _ _ --

Van de nettowinst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

A.voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's;

B.tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

2. BENOEMING ZAAKVOERDER

Als zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

dokter Ruben Vanspauwen en dit voor de duur van zijn medische activiteit, die bevestigt dat de uitoefening

van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk besluit van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig en verklaart de verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door

de vennootschap.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De komparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

4. Volmachten

Aan mevrouw Karen Loenders van de NV De Graef Linsen en co te Neerpelt, Boseind 98, of elk door haar aan te duiden persoon wordt volmacht gegeven om voor rekening van de in onderhavige akte opgerichte vennootschap "Dr. Ruben Vanspauwen" inschrijving te nemen, formaliteiten te vervullen en eventuele wijzigingen te doen, bij een ondememingsioket en bij aire administratieve diensten en overheden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge





Notaris Frank Ghys

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte oprichtingsakte

uitgifte afgeleverd voor registratie overeenkomstig artikel 173 1e bis van het wetboek voor registratierechten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 14.01.2016 16015-0497-014

Coordonnées
DR. RUBEN VANSPAUWEN

Adresse
ISSCHOT 8 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande