DR. S. VERHAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. S. VERHAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.934.192

Publication

27/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,1218111e II 111

V heh aa

Bel

Staa

II



NEERGELEGD

14 -03- 2014

CsrilFFlE MECIATI3Aiqk van

KOOPRANDgi.eeMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : .6141 %3t a°P-)

Benaming

(voluit) : Dr. S. Verhaert

(verkort)

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Liersesteenweg 395 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guy Van den Brande, te Lier op tien maart tweeduizend veertien, blijkt dat hierna genoemde een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "Dr. S. Verhaert":

De heer VERHAERT Sébastien Laurent Philippe, ongehuwd, geboren te Lier op drie augustus negentienhonderdzevenenzeventig, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 395.

Rechtsvorm en naam De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft de benaming van "Dr, S, Verhaert".

Maatschappelijke zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 395. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" De volledige medische beroepsactiviteit door de stomatoloog-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de stomatoloog-vennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties door en voor de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe

noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat

" Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de stomatoloog-vennoot;

" Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van voornoemde activiteit;

" De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voomoemde activiteiten; evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

.De mogelijkheid te scheppen om de stomatoloog-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven;

" Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte of een uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen die elk één honderdste (1 /100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, zoncler vemnelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), werd volledig in geld geplaatst, gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (6 12.400,00) en op welk kapitaal is ingeschreven door de heer Vaerhaert, Sébastien Laurent Philippe.

Bestuur: Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt, zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat ais zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor cie verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s) afzonderlijk.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand mei om elf uur,

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar, reserves, winst: Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van hetzelfde kalenderjaar

Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Met te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met één parigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening met unanimiteit van de vennoten houdend met het doel van de vennootschap.

Uitvoeringsbesluiten:

1. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

3. Onder het enig voorbehoud van het ontstaan van de vennootschap wordt in hoedanigheid van

zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap: De heer

VERHAERT Sébastien Laurent Philippe, ongehuwd, gebaren te Lier op drie augustus

negentienhonderdzevenenzeventig, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 395.

Voor ontledend uittreksel.

De Notaris

Guy Van den Brande

Tegelijk hierbij nedergelegd:

1 Gelijkvormig afschrift van de akte van10/03/2014

2, Uittreksel van gezegde akte van 10/03/2014.

Vat:* 4)ebot%n sanbet Selgiscb Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste lob. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
DR. S. VERHAERT

Adresse
LIERSESTEENWEG 395 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande