DR. SPAEPEN J.H.C.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SPAEPEN J.H.C.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.598.427

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 14.08.2014 14430-0093-011
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 24.07.2013 13343-0525-010
19/12/2011
ÿþw " ,~

\\,1~

b~ E

s~

motl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt --..___._,_.~~_

__

NEERGELEGn RIFFIE RECHTBANK VAN

INNNNNN~I~VI~N~~I~tlN

*11190063*

Griffie

KOOPHANDEL TURNHOUT

rt ie De griffier

0 7 DEC. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p 8Ç14. 5Tèi " (í 2

Benaming (voluit) : Dr. Spaepen J.H.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 7

2350 Vosselaar

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 1 december 2011, dat door de heer Spaepen Josephus Henricus Constantinus, geboren te Kasterlee op 12 februari 1941, (rijksregisternummer 41.02.12-113.14), wonende te 2350 Vosselaar, Schoolstraat 7, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Dr. Spaepen J.H.C.".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Schoolstraat 7.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde als huisarts door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels ;i van de geneeskundige plichtenleer. Elke handelsactiviteit is de vennootschap verboden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteiten in te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven door de vennootschap zullen worden vereffend. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

'i De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND i VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18 550,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12 400,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP Paribas Fortis. De heer Spaepen Joseph us voornoemd verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog zesduizend

honderdvijftig euro (¬ 6 150,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders, onder voorbehoud evenwel dat een toereikende reserve moet aangelegd worden, rekening houdende met het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-ebehouden .`aan het Belgisch Staatsblad

1 Voor het aanleggen van een conventionele reserve is de eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten vereist.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde dinsdag van de maand juni om 20.00 uur,

' Iedere vennoot, natuurlijke persoon of professionele éénartsenvennootschap, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering. Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, tevens geneesheer en vennoot.

Thans werd tot zaakvoerder benoemd voor de duur van tien jaar, Dokter Spaepen Josephus voormeld. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; deze bezoldiging moet in overeenstemming zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Hij zal benoemd zijn voor een periode van maximum tien jaar.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Volmacht.

De heer Spaepen Josephus voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Brecht & Dieltiens, accountants en belastingconsulenten", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 202, 0822.596.424 RPR Antwerpen, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 21.09.2015 15594-0175-012

Coordonnées
DR. SPAEPEN J.H.C.

Adresse
SCHOOLSTRAAT 7 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande