DR. TINE BAUWENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TINE BAUWENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.565.694

Publication

12/02/2014
ÿþlil

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

llI

1V0ergelsgd ter prl rf~e van de RechfbOnk van koophandel le Antwerpen. op

Griffie 0 3 FES. 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0870.565.694

Benaming (voluit) : DR. SINE BAUWENS

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goedehoopstraat 10 bus 41

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Bvba-kapitaalwijziging

Tekst

"DR. TINE BAUWENS"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 10 bus 41

RPR 870.565.694

KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden op negenenentwintig januari tweeduizend veertien voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris, in zijn hierna gemelde hoedanigheid en vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap 's onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen", dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. TINE BAUWENS" met zetel te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 10 bus 41, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 870.565.694.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen:

Eerste besluit - Kennisname notulen van de bijzondere algemene

vergadering tot uitkering tussentijds dividend.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere

algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot, in het kader van artikel 537, 1° lid WIB92.

De algemene vergadering heeft met name op dertig december tweeduizend dertien besloten tot uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van honderdzesenzestigduizend zeshonderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 166.666,67).

Na betaling van de roerende voorheffing (10 %) binnen de vijftien dagen na toekenning van dit dividend, op aangifte gedaan door de vennootschap, blijft een netto-bedrag over van honderdvijftigduizend euro (C 150.000,00)_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tweede besluit - Voorafgaande verslagen.

De vergadering verklaart tijdig kennis gehad te hebben van de

nagemelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, waarin de voorgestelde wijziging van het kapitaal verantwoord wordt en besluit de voorzitter ervan te ontslaan hier lezing van te geven.

De enige vennoot verklaart tijdig een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het revisoraal verslag opgesteld door de heer BLATON Bruno,

bedrijfsrevisor te Antwerpen (Berchem), wettelijke vertegenwoordiger van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Blaton Bruno Bedrijfsrevisor", te 2600 Antwerpen (Berchem), Floraliënlaan 26, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. TINE BAUWENS, bestaat uit de inbreng van een vordering, ontstaan ingevolge de uitkering van een dividend, door de enige vennoot.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 150,000,00 EURO, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.500 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 150.000,00 EURO, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen;"fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en kan; onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden,'

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.':

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Derde besluit - Kapitaalverhoging.

a) Op basis van voornoemde beslagen beslist de vergadering om, door inbreng van de lopende rekening ontstaan naar aanleiding van het uitgekeerd tussentijds dividend, het maatschappelijk kapitaal te verhogen - zoals bedoeld

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in artikel 537 WIB92 - met een bedrag van honderdvijftigduizend euro (C 150.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) naar honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger, de enige vennoot, toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

De vennootschap, alsook de enige vennoot, verklaart uitdrukkelijk op de

hoogte te zijn van:

- de na te leven voorwaarden voorgeschreven door artikel 537 WIB92 om als vennoot te kunnen genieten van het tarief van de betaalde roerende voorheffing,

- van de mogelijks bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren,

- van de statuten en de financiële en economische situatie van de vennootschap, en

- van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Na voorlezing en toelichting van het voorafgaande, verklaart de enige vennoot, mevrouw BAUWENS Tine, inbreng te doen van haar lopende rekening ten belope van honderd vijftigduizend euro (C 150.000,00).

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (C 168.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend zeshonderdzesentachtig (1.686) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger, de enige vennoot, toegekend.

Ingevolge onderhavige inbreng en volstorting wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals vereist door artikel 537 WIB92.

Vierde besluit - Ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering beslist met ingang op heden een einde te stellen aan het mandaat" van'zaakr;roerder, mevrouw BAUWENS Tine, wonende te 2000 Antwerpen,, Goedehoopstraat 10 bus 41.

Vijfde pbésluit - Benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen: mevrouw BAUWENS Tine, wonende te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 10 bus 41. Haar mandaat gaat in op heden en wordt toegekend voor de duur van de medische activiteit uitgeoefend door haar, als zaakvoerder-vennoot, binnen de vennootschap. "

Daartoe beslist de vergadering tevens de tweede alinea van artikel tien van de statuten aan te passen, zodat de functie van zaakvoerder kan uitgeoefend worden voor de duur van de uitoefening van de medische activiteit, zonder verdere beperking van de duur.

Overeenkomstig artikel tien van de statuten is iedere zaakvoerder bevoegd om alleen alle bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r)

...

mod 11.1

besluit van de algemene vergadering.

Mevrouw BAUWENS Tine, hier aanwezig, verklaart hierbij het mandaat als zaakvoerder te aanvaarden. Zij verklaart bovendien dat niets zich hiertegen verzet.

Zesde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten. De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen:

- ARTIKEL VIJF: om het te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00) en zal vertegenwoordigd zijn door duizend zeshonderdzesentachtig (1.686) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde."

- de tweede alinea van ARTIKEL TIEN: om deze te vervangen door de volgende tekst :

"De functies zijn van welbepaalde duur met name voor de duur van de medische activiteiten uitgeoefend door de betrokken zaakvoerder-vennoot."

Zevende besluit - Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Achtste besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de heer Didier Remy, te 2600 Antwerpen-Berchem, Oogststraat 39, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 17 uur.

KOSTEN. '

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op duizend negenhonderddrieëndertig euro tweeënnegentig cent (¬ 1.933,92).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Mee neergelegd: afschrift + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12521-0558-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.08.2011 11493-0061-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 27.08.2009 09679-0379-011
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 28.08.2008 08668-0055-011
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 12.07.2007 07387-0166-013
08/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 31.08.2006 06713-0182-017
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.09.2015 15620-0400-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16552-0595-011

Coordonnées
DR. TINE BAUWENS

Adresse
GOEDEHOOPSTRAAT 10 BUS 41 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande