DR. TOMAS DE KEYZER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TOMAS DE KEYZER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.316.290

Publication

22/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



deergekgd For telle de Ri3daihaa) van Koophandel te AnlveriîQi7, Op

Griffie 13 JAN. 2014



Ondernemingsnr : 0544" 316o290

Benaming (voluit) : DR. TOMAS DE KEYZER

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Wommelgemsteenweg 107

2110 Wijnegem

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden op 7 januari 2014 voor notaris Isabelle Verhaert, met standplaats te Lille, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de heer DE KEYZER Tomas Hendrik Willem, oogarts, geboren te Antwerpen op drie april negentienhonderdtweeëntachtig,

wonende te 2110 Wijnegem, Wommelgemsteenweg 107, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "DR. TOMAS DE KEYZER", en waarvan de statuten onder andere de volgende bepalingen inhouden:

ZITEL: De zetel is gevestigd te 2110 Wijnegem, Wommelgemsteenweg 107

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie OOGARTS door de arts-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is, onbeperkt.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen,, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en: zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel': mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de; beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van:! stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de; deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische; ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de'. vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheide alsook

het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

- bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt en haar activiteit neemt een aanvang op op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

Voormelde twaalfduizend vierhonderd euro werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & Co en het bewijs van deponering werd door voormelde oprichter overhandigd aan ondergetekende notaris.

Op alle aandelen, waarvan in totaal zesduizend tweehonderd euro niet volstort werd, werd ingeschreven door voormelde heer De Keyzer Tomas.

ALGEMENE VERGADERING ; De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde dinsdag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR :

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn. Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te _serzekerenR--- --- -- -- -- ---

Op de laatste bIZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd aangesteld: de heer DE KEYZER Tomas, voornoemd. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

WINSTVERDELING : Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met dien verstande dat slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde marktrente voor ingebrachte kapitalen.

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesherenvennoten vereist.

ONTBINDING EN VEREFFENING:

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars (onder de

voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank) en bepaalt hun

bevoegdheid en hun vergoeding.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter

goedkeuring voor te leggen.

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de

afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

het beroepsgeheim van de vennoten.

Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting:

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari 2014.

Aanstelling volmachtdrager: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling: de naamloze vennootschap H.D.S., met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44, vertegenwoordigd door de heer Filip De Herdt en /of zijn gevolmachtigden en/of aangestelden, teneinde bij de B.T.W. alsook bij alle andere administraties als belastingen en R.S.Z., kruispuntbank der ondernemingen en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, het verkrijgen van vestigingsattesten, registratienummers, enzovoort, en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ISABELLE VERHAERT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van buik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2015
ÿþ A1od Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoede,

aan het

Betgisot 5taatsbla

Ftecbtbae van y(40Pbandel

Ar erPen

2 7 15. 2016

Griffie

atS.atx3 A" " +ergen

flh1



Ondernemingsnr : 0544.316.290 Benaming

(voluit) : DR. TOMAS DE KEYZER (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wommelgemsteenweg 107 te 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Revisoraal verslag de dato 19 september 2014 en verslag van de zaakvoerder de dato 26 september 2014 betreffende quasi-inbreng.

De zaakvoerder, T. DE KEYZER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. TOMAS DE KEYZER

Adresse
WOMMELGEMSTEENWEG 107 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande