DR. VLADIMIR KIM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VLADIMIR KIM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.787.252

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 24.07.2013 13355-0231-010
10/04/2012
ÿþ4 -- '7

Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : L t t t 111

Benaming

(voluit) : DR. VLADIMIR KIM

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUGSTRAAT 14 - 2812 MUIZEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden in het jaar TWEEDUIZEND EN TWAALF op éénentwintig maart

Voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen) blijkt:

-Dat een vennootschap onder de juridische vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Ph. Vladimir KIM werd opgericht door De heer KIM Vladimir, van Oezbeekse nationaliteit, geboren te Sirdarya region (voormalige Unie der Socialistische Sovjetrepublieken) op 25 november 1968, gehuwd, wonende te 2812 Muizen, Brugstraat 14, hebbende ais rijksregisternummer 68.11.25-499.62 en als nummervan identiteitskaart B 0798293 80.

Die verklaart onvoorwaardelijk en volledig in te tekenen op honderd zesentachtig (186) aandelen van het totaal van honderd zesentachtig (186) aandelen.

Een bedrag van 12.400,00 EUR werd voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van. het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening bij CENTEA.

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2812 Muizen, Brugstraat 14. De zetel mag binnen het; grondgebied van het Vlaams gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest bij eenvoudige beslissing van del zaakvoerder naar om het even welke andere plaats overgebracht worden. Iedere verandering van de zetel moet< bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijk gemeld worden aan dei Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

-De vennootschap heeft tot doel; De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde,' specialisme urgentiegeneeskunde, door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de' Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voorrekening, van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De, vennootschap mag als bijkomstig doel aile roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren' is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de, wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt,; de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe. of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door, hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar' overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook: door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middetenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder' winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na- voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

~ $ -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHÂNDeeMECHELEN

IIN

III

Voor-

behoud aan hei Belgisal

StaatSbta

" 12~~0~,5"

Bijïagén b j het fëlgisch Staatsblad -10%04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ei " "

4r-- "Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur,

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap ontbonden worden door een besluit van de

algemene vergadering, beraadslagend op dezelfde wijze als voor wijziging der statuten,

-Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

-Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

-De inkomsten, verminderd met alle lasten, afschrijvingen, voorzieningen, maken de nettowinst van de

vennootschap uit. ..

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerders door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen van alle geneesheer-vennoten, met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, van de vergoeding van de zaakvoerder en voor het door de geneesheer-vennoten gepresteerde werk,

-Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering voor een maximumduur van tien (10) jaar De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hemieuwen.

Enkel natuurlijke personen kunnen ais zaakvoerder worden aangesteld.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn. Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer is ingeschreven.

-Er wordt jaarlijks een algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden op 25 juni om 20.00u. Indien deze dag een zon- of feestdag mocht zijn, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip.

Elke jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingsbrieven.

De zaakvoerder kan de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste 15 dagen voor de vergadering, Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de vennoten tevens zaakvoerder zijn. De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

In het geval er slechts één vennoot is, oefent deze de machten uit toegekend aan de Algemene Vergadering. Hij kan deze niet overdragen.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Over de punten die niet vermeld zijn in de dagorde, kan slechts op de vergadering beraadslaagd worden mits de geheelheid der aandelen aanwezig is en mits met eenparigheid van stemmen daartoe beslist wordt.

Ingeval er slechts een vennoot is, worden de beslissingen door deze laatste genomen, handelend in plaats van de Algemene Vergadering, opgetekend in een register gehouden op de maatschappelijke zetel.

-Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die geneesheer dienen te zijn, en bepaalt zij hun bevoegdheden.

Bij ontstentenis hiervan wordt de zaakvoerder in functie aangesteld als vereffenaar met volledige vereffeningsbevoegdheid.

De vereffenaars treden eerst in functie nadat de voorwaarden zijn nageleefd zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvend vermogen gescheiden en verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volstort zijn; zijn ze dat niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door de terugbetaling en bijstortingen naar keuze van de vereffenaar.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

ae Y

C ep Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie worden geboden dat de bewaring van de medische

dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

De oprichters troffen nog eenparig volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

le het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2012.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2013, uur en plaats bepaald in de statuten.

3' als niet-statutair zaakvoerders voor een periode van tien (10) jaar wordt aangewezen: De heer KIM Vladimir, van Oezbeekse nationaliteit, geboren te Sirdarya region (voormalige Unie der Socialistische Sovjetrepublieken) op 25 november 1968, gehuwd, wonende te 2812 Muizen, Brugstraat 14, hebbende als rijksregisternummer 68.11.25-499.62 en als nummer van identiteitskaart B 0798293 80, die het mandaat aanvaarde. Het mandaat is bezoldigd.

40 Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

5° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2812 MUIZEN, Brugstraat 14.

B. Comparant verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 augustus 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, dienen eveneens te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie, om alleen te dienen voor de noden van de publiciteit voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De notaris,

Hans Van Overloop





Staatsblad---1-0704i2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2015
ÿþ Mad Word 11.1

if r` `= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERu +..

2 5 -06- 2015

F. ,EL,P,t3`fWBirif-f3é ai ,

0111111111111111

*15095736*

i

Y

Ondernemingsnr : 0844.787.252

Benaming

(voluit) : Dr. Vladimir Kim

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugstraat 14 - 2812 Muizen (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijk zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder de dato 9 februari 2015 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden verplaatst naar

Hondshoek 41

2820, Bonhelden

Kim Vladimir

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 11.08.2015 15419-0577-011
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 13.07.2016 16315-0246-011

Coordonnées
DR. VLADIMIR KIM

Adresse
HONDSHOEK 41 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande