DR. WIM GELDERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. WIM GELDERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.986.636

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 29.08.2014 14522-0589-011
12/12/2013
ÿþL._

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad -12/Lt212 i13 -Annexç d Mojiteurr kom__ _

Mad Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-alçtc

ï tIFJIRGELEGD

1:i 3 Ft (%ir1 MANK VAN

I 0 2 DEC. 2013

} r .J ._tf1i t'l.t'IDE.1 TURNHOUT

GriffiPOe griffier

Ondernemingsnr : 0829.986.636

Benaming

(voluit) : Dr. Wim Gelders

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2400 Moi; ISARALAAN 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van 24/10/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de

nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten

1. De maatschappelijke zetel vanaf 24/10/2013 te verplaatsen naar 2400 MOL, Ispralaan 38.

Wim Gelders

Zaakvoerder

*13186525*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 31.08.2012 12483-0137-011
22/09/2011
ÿþ~ .

Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

" 11143476

Ondernemingsar : 0829.986.636

Benaming :

(voluit): Dr. Wim GELDERS

,;,1_u -.e, ---

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Ispralaan 27

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Tekst:

Uit een akte verleden voor Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op éénendertig augustus tweeduizend en elf, blijkt dat ingevolge de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dr. Wim GELDERS', met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande tekst door navolgende tekst:

"De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt Dr. Wim GELDERS. Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme. ".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande

tekst door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de volledige medische activiteit als specialist-uroloog door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtneming van de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer vennoot onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en del bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Ten dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor de praktijk aankopen, huren, invoeren, zonder dat deze opsomming beperkend is. Zij kan hiertoe reserves aanleggen teneinde de nodige apparaten engebouwen aan te schaffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Luik B - vervolg

voorbehouden aan hete ----aéig;schi Staatsblad

In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning' en de verdeling van de erelonen.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van de door hem beoefende specialisatie op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften volgens de principes van de medische

ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of

onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen. ".

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 7 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande

tekst door navolgende tekst:

"De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen aan geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren en bevoegd de geneeskunde in België uit te oefenen.

Zo een overdracht kan alleen voor de volle eigendom gebeuren. Zij mogen slechts overgedragen worden aan een arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar: zij kunnen slechts door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren verworven worden.

Elke overdracht van aandelen dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te warden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Overdracht van aandelen is enkel toegelaten op voorwaarde dat de continuïteit van de zorgen verzekerd is.

Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen warden aan artsen en dat de continuiteit van de zorg verzekerd blijft. Elke overdracht moet onderworpen worden aan de voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 8 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande tekst door navolgende tekst: "Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.De waarde van de aandelen van de enige vennoot gaat over op de erfgenamen of legatarissen. Indien zij als titularis van de rechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals elke derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake aanvaarding

zoals die vastgesteld zijn in de statuten.

Indien één of meerdere van de erfgenamen of legatarissen titularis kan of kunnen zijn van de rechten van een vennoot kan hij of kunnen zij de aandelen en rechten overnemen van de andere erfgenamen of legatarissen die niet kunnen of willen titularis zijn aan de





























































Luik B - vervolg

schattingswaarde van de aandelen. Deze schattingswaarde wordt bepaald door overeenkomst van partijen, en indien er geen overeenkomst is, door een deskundige aangesteld door de rechtbank De verdeling van de over te nemen aandelen of echten

door de overnemers gebeurt naar evenredigheid met het aantal aandelen en/of rechten die zij bezitten. De kennisgeving van de wil de aandelen over te nemen gebeurt per aangetekend schrijven één maand na het overlijden van enige vennoot.

Indien de erfgenamen of legatarissen geen titularis kunnen zijn of willen zijn van de rechten van de enige vennoot, moeten de erfgenamen of legatarissen de procedure aanvatten om het doel en de naam van de vennootschap binnen de maand na het overlijden van de enige van de

vennoot te wijzigen zodat het geen uitstaans meer heeft met de uitoefening geneeskunde.

Indien dit niet gebeurt is binnen de vastgesteld termijn van één maand, wordt de vennootschap, in tegenstelling met hierboven bepaald in paragraaf 1, van rechtswege ontbonden.

Een aandeel kan nooit gesplitst worden in naakte eigendom en vruchtgebruik

De vruchtgebruiker en/of blote eigenaar van de hele nalatenschap of van een deel van de nalatenschap van de enige vennoot is een erfgenaam of legataris zoals bepaald in paragraaf 2 en 3."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 11 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande tekst door navolgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen,

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun

opdracht bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een

herkiesbare termijn van tien jaar.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. Deze bezoldiging dient overeen te

stemmen met de werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien de vennootschap meerhoofdig wordt is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar. ".

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 14 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande

tekst door navolgende tekst:

"Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring of onvermogen van een ! !zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. ".

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 23 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande

tekst door navolgende tekst:

"De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te! bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk! reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. ".

~

'Voor-

behouder?!

aan het

--BèTgiscF

Staatsblad

ti

Voor.

behouden

aan het

ë ig ï sclï

Staatsblad

e

Luik B - vervolg

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 25 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande

tekst door navolgende tekst:

"Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht l geregeld moeten worden door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deontologische geschillen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de Provinciale Raad j Ivan de Orde der Geneesheren. De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van del schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennootschap aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven. Elke arts-vennoot moet de landere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve !veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. ".

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 26 van de statuten aan te passen door vervanging van de bestaande

tekst door navolgende tekst:

"Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake en naar de Code van geneeskundige plichtenleer. Comparante verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, zij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten. Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen. ".

TIENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren ingevolge

j de voorgaande beslissingen.

i VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Joel VANGRONSVELD

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift dienende voor de neerlegging ter griffie bij de rechtbank van koophandel, lijst met oprichting en

wijzigende statuten en de gecoördineerde statuten.

Coordonnées
DR. WIM GELDERS

Adresse
ISPRALAAN 38 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande