DREAMBIZZ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DREAMBIZZ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.684.964

Publication

13/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Om het even welke roerende goederen, waren en diensten, onder meer, zonder dat de opsomming hierna beperkend is, levensmiddelen, dranken en alle andere fast moving consumer goods;

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Het produceren, conditioneren, verpakken, opslaan en bewaren en het handel drijven in alle voedingswaren en afgeleide producten, alsmede de verwerking en de handel van alle producten en grondstoffen hiertoe;

2. De publiciteit, reclame, marketing en communicatie in het algemeen in al haar vormen en de uitvoering van alle nodige activiteiten met het oog op realisatie van deze publiciteit, reclame, marketing en communicatie in het algemeen en zonder enige beperking;

3. Het inrichten van public relations, schrijfwerk, copy writing, journalistiek, (eind)redactiewerk, communicatieconsulting;

4. het kopen, huren, uitbaten, in waarde stellen, in licenties nemen van immateriële vaste activa zoals intellectuele en industriële eigendomsrechten, patenten, octrooien, brevetten, merken, licenties, concessies, knowhow, tekeningen, modellen, certificaten, auteursrechten;

5. Het verlenen van consulting, raad, advies, expertise, bijstand, bemiddeling, leiding en andere diensten op financieel, juridisch, fiscaal, sociaal, logistiek, technisch, handels-, marketing- en commercieel vlak, en op het vlak van intellectuele eigendom, risicokapitaal en vrijetijdsbesteding;

6. Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, beheerder, vereffenaar, directeur, of andere leidinggevende of uitvoerende functie, al dan niet bezoldigd, tijdelijk of duurzaam, in alle vormen van binnen- en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden;

7. Het bijdragen tot de oprichting en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen;

8. Het voeren van onderhandelingen voor rekening van derden, het uitvoeren van bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleidingen;

9. Het inrichten, organiseren, coördineren en verzorgen van allerhande cursussen, opleidingen, seminaries, workshops, trainingen, studiedagen, conferenties, congressen, beurzen, manifestaties, team-building en andere events, lesopdrachten en voordrachten, met betrekking tot mediatraining, presentatietechnieken, informatie- en communicatietechnologie, elektronica en software, wetenschappen, bedrijfsvoering, personeelsaangelegenheden, kunst, cultuur, economie, taalcursussen, en aanverwante domeinen in de meest ruime zin, en met inbegrip van het voeren van publicitaire en promotionele activiteiten hieromtrent.

B. Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, doen bouwen, verbouwen, inrichten, decoreren, onderhouden, herstellen, verhuren, huren, in leasing geven of nemen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten: de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, de ruil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren van welke vorm ook, zoals aandelen, obligaties, kasbons, en dit van binnen- of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderneming; het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden en het in pand geven van onroerende goederen. Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

C. Algemene bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. KAPITAAL  AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5: maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend honderd vijfentwintig euro (19.125,00 EUR) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden.

De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B. De onderscheiden rechten van de categorieën A en B worden vastgelegd in huidige statuten en in het interne reglement. Categorie A staat voor aandelen dewelke het vast kapitaal vertegenwoordigen. Categorie B staat voor aandelen dewelke het variabel kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Storting op aandelen - Terugneming van gestorte gelden

a) Door het nemen van een aandeel bij de oprichting of later gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten. Bijstorting of volstorting worden door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip.

b) De vennoten kunnen de op hun aandelen gestorte gelden niet terugnemen dan nadat de raad van

bestuur dit toegestaan heeft bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 7:- Vennoten - Aandeelbewijs

a) De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte alsmede al degenen die later toetreden en daartoe een of meer aandelen nemen. Er moeten er tenminste drie zijn.

b) In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden.

c) Aan elke vennoot wordt een certificaat uitgereikt, waarin worden aangegeven de naam van de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de vennoot, de datum van zijn toetreding, alles ondertekend door de vennoot, en door degene die voor de vennootschap tekent.

d) Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

Artikel 8:- Aansprakelijkheid van de vennoten

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap boven het bedrag dat op hun aandelen dient te worden gestort. Zij zijn slechts beperkt aansprakelijk.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen van zijn uittreding of zijn uitsluiting, binnen de grenzen van zijn verplichtingen als vennoot, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting zich heeft voorgedaan.

Artikel 9:- Toetreding van nieuwe vennoten

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieuwe vennoten, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stemmen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

Het lidmaatschap wordt verkregen door het nemen van tenminste één aandeel dat wordt ingeschreven in het aandelenregister, voorzien van een volgnummer. Een certificaat wordt uitgereikt. De toetreding als vennoot na de oprichting blijkt, bij uitsluiting van enig ander bewijs, uit het plaatsen van de handtekening voorafgegaan door de dagtekening tegenover de naam, in het aandelenregister.

Artikel 10:- Uittreding van vennoten

a) De vennoten kunnen slechts uittreden indien het netto-actief niet daalt beneden het vast gedeelte van het kapitaal en er tenminste drie vennoten overblijven.

b) De uittreding geschiedt door schriftelijke kennisgeving bij aangetekende brief aan de vennootschap, gedaan in de eerste zes maanden van het boekjaar. Een verklaring van uittreding gedaan na het verstrijken van die termijn heeft eerst gevolg in het daaropvolgende boekjaar. De uittreding blijkt uit de vermelding daarvan op het certificaat van de vennoot en in het aandelenregister, naast zijn naam. Die vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de vennoot en door degene die voor de vennootschap tekent.

Artikel 11:- Uitsluiting van vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

a) Een vennoot kan slechts uitgesloten worden op voorwaarde dat het vast gedeelte van het kapitaal gehandhaafd wordt en er tenminste drie vennoten overblijven.

b) Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting bij gewone meerderheid van stemmen. Zij moet de vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot uitsluiting omkleden met opgave van de redenen. De vennoot in kwestie kan, binnen de maand die volgt op het versturen van deze aangetekende brief, zijn eigen opmerkingen dienaangaande schriftelijk te kennen geven aan de algemene vergadering. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet hij gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat wordt opgemaakt en getekend door het orgaan dat belast is met het bestuur van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelen register. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Artikel 12:- Overdracht van aandelen

a) De aandelen kunnen aan vennoten overgedragen worden indien zij volgestort zijn, of, bij ontstentenis daarvan met de voorafgaande toestemming van het bestuur.

b) De aandelen kunnen aan derden overgedragen worden, indien zij voldoen aan de voorwaarden voor de intreding van nieuwe vennoten.

c) De overdracht geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van

inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 14:- Overlijden van een vennoot

a) In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. De erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van zijn aandeel, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze overleden is of het vennootschapscontract beëindigd wordt.

Indien de erfgenaam reeds vennoot was voor het overlijden verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger. Ook kunnen de erfgenamen van de overledene vennoot worden, indien zij voldoen aan de vereisten die daartoe in de statuten gesteld zijn.

b) De overgang geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van

inschrijving in het aandelenregister.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15:- Bestuur  benoeming - ontslag

a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste één bestuurder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

b) Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van zijn ambtsduur kan de bestuurder alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om wettige redenen.

c) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

d) Binnen acht dagen na zijn benoeming of ambtsbeëindiging moet de bestuurder een door hem ondertekend uittreksel uit de akte die zijn bevoegdheid of de beëindiging van zijn ambt vaststelt, neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Artikel 16:- Vergadering van de raad van bestuur

a) De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

c) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen vijftien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

België, aangewezen in de oproepingsbrief.

e)De oproepingsbrief tot de vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

g) Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad. Artikel 17:- Bezoldiging

Bij iedere benoeming van bestuurders beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de bestuurders voor de vervulling van hun ambt bezoldigd worden en stelt zij in bevestigend geval de wijze en de omvang van die bezoldiging vast. De bezoldiging kan bestaan in een vast bedrag ten laste van de bedrijfskosten van het boekjaar.

Bovendien kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de winst.

Artikel 18:- Bevoegdheden

De raad van bestuur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 19:- Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

a) De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door iedere bestuurder die alléén optreedt.

b) Aan een directeur kan de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft opgedragen worden.

Artikel 20:- verantwoordelijkheid

De bestuurders en de directeur zijn volgens de regels omtrent lastgeving jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak, en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan hebben.

Artikel 21:- Bijzondere volmachten

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurder in geval van overdreven volmacht.

CONTROLE

Artikel 22:- Toezicht door vennoten

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de wettelijke drempel bedragen niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan. De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 23:- Benoeming van een of meer commissarissen

Zodra de vennootschap de wettelijke drempelbedragen overschrijdt of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de vennootschapswet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris revisor. Een uittreksel van de akten betreffende de benoeming en de ambtsbeëindiging van de commissarissen wordt door toedoen van de bestuurders neergelegd en bekend gemaakt volgens het Wetboek van Vennootschappen. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 24:- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden telkens de tweede vrijdag van juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om bij versterkte meerderheid van stemmen over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

b) De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere

plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Artikel 25:- Bijeenroeping

a) De raad van bestuur kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen binnen de bij deze statuten bepaalde dag. De bestuurder is verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die beschikken over één/vijfde van het aantal stemmen het vragen.

b) De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aangetekende brief ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

c) Vijftien dagen vóór de algemene vergadering verzendt het bestuur aan de vennoten, die erom verzoeken, onverwijld en kosteloos een afschrift van de eventuele stukken.

Artikel 26:- Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik - echtgenoten

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Indien aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, is het de vruchtgebruiker die het stemrecht uitoefent op alle algemene vergaderingen, behoudens verzet van de blote eigenaar ingeval van misbruik van het stemrecht door de vruchtgebruiker of tenzij andersluidend beding.

Wanneer een of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en er tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter volgens artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één van beide echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Artikel 27:- Verloop van de vergadering

a) Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad. De voorzitter wijst een secretaris aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn, alsmede een vennoot die als stemopnemer optreedt.

b) De bestuurders, de eventuele directeur en commissaris nemen aan de algemene vergadering deel. De bestuurders geven antwoord op vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

c) De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

d) De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstechniek.

e) De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening een enkele maal drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Alle vennoten, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen.

f) De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. De raad van bestuur en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle vennoten aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 28:- Stemrecht

Alle vennoten zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder een stem per volgestort aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Evenwel is het zo dat de aandelen van categorie A samen steeds minimum eenenvijftig procent

(51%) van de totale stemrechten zal behouden.

Artikel 29:-. Besluitvorming

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, onder de voorwaarde dat er steeds minimum een vennoot van aandelen categorie A dient aanwezig te zijn.

In de gewone en in de bijzondere vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten (de helft plus één stem). De stemmen uitgebracht door de aandelen van Categorie A zullen minimum eenenvijftig procent (51%) van het aantal uitgebrachte stemmen uitmaken.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig over een wijziging in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer het onderwerp van de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk is aangegeven in de oproepingsbrief en wanneer degenen die aan de vergadering deelnemen ten minste over de helft van de stemrechten beschikken, en er minimum één vennoot van aandelen categorie A aanwezig is. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

De stemmen uitgebracht door de aandelen van Categorie A zullen minimum eenenvijftig procent (51%) van het aantal uitgebrachte stemmen uitmaken.

INVENTARIS  JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 28:- Boekjaar - Inventaris en jaarrekening

a) Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

b) Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de bestuurder de inventaris alsmede de jaarrekening op overeenkomstig de bepalingen dienaangaande opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

d) De bestuurders stellen bovendien een verslag op conform het artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien een commissaris benoemd is in de vennootschap, worden hem de jaarrekening en het jaarverslag door de bestuurders overhandigd ten minste één maand voor de jaarvergadering. Deze commissaris maakt het door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven controleverslag op.

e) Voor de gewone algemene vergadering die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, wordt aan de vennoten met de oproeping een exemplaar gezonden van de jaarrekening en van het jaarverslag en van het eventueel controleverslag van de commissaris. Artikel 29:- Wettelijke reserve - Winstuitkering - Omzetdividend

a) Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

b) Aan de vennoten kan vervolgens, op voorstel van de raad van bestuur, uit de netto winst van het boekjaar een rente op het gestorte bedrag van hun aandelen toegekend worden.

c) Jaarlijks wordt verder de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

d) Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de bedrijfskosten, lasten, afschrijvingen, reserves en, in voorkomend geval de rente toegekend zoals hierboven vermeld, mag ook worden uitgekeerd onder de vorm van een restorno aan de vennoten naar verhouding van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan. Deze verhouding wordt voor het opmaken van de jaarrekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vastgesteld door de raad van bestuur.

e) De betaling wordt gedaan op het tijdstip en op de wijze bepaald door de raad van bestuur binnen

een jaar na de algemene vergadering die tot uitkering heeft besloten.

Artikel 30:- Kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming

over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 31:- openbaarmaking van de jaarrekening en van het jaarverslag.

De openbaarmaking van de jaarrekening en van het jaarverslag gebeurd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 32:- Ontbinding - Vereffenaars

a) Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

b) Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

c) De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt, naar gelang van het geval, volgens het Wetboek van Vennootschappen.

d) Elk jaar maken de vereffenaars een inventaris op alsmede de jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding.

e) De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

f) Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens het Wetboek van Vennootschappen.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 33:- Keuze van woonplaats

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 34:- Geschillen - Bevoegde rechtbank

De rechtbank van koophandel van het gebied waarin de vennootschap haar zetel heeft is bij uitsluiting bevoegd om kennis te nemen van de geschillen terzake van de vennootschap tussen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, tussen commissarissen, tussen commissarissen en bestuurders of vennoten, tussen vereffenaars of tussen vereffenaars en vennoten, tussen vennoten, bestuurders of vereffenaars en bedrijfsrevisoren.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste boekjaar loopt vanaf acht juli tweeduizend vijftien tot eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien. Wordt voor de duur van de vennootschap tot niet-statutair bestuurder aangesteld, de gewone commanditaire vennootschap  Businessbuilder , met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Stuivenbergbaan 231, en ondernemingsnummer 0559.971.201, met voornoemde heer Wouter Cauwenbergh als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering. Deze benoeming heeft plaats onder de opschortende voorwaarde dat de bij deze opgerichte vennootschap, rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Volmacht

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Proctifin , met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Strijdersstraat 61, teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het ondernemingsloket, de post en de fiscale en sociale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar met macht om alleen te handelen.

21/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 09.06.2017, NGL 11.08.2017 17435-0031-010

Coordonnées
DREAMBIZZ

Adresse
STUIVENBERGBAAN 231 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande