DSM CARGO CARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DSM CARGO CARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.118.539

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 30.05.2013 13143-0160-010
09/08/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblal

6[od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

griffe van de ~echthar~~t

~~~e~egd ter

Keapgandef te AntwerAen, op

Griffie

1 JUL

Ondernemingsnr : 0834.118.539

Benaming

(voluit) : DSM CARGO CARE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11, bus 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Bij besluit van de zaakvoerder van 13 juni 2012 werd unaniem beslist om met ingang van 27 juni 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Starrenhollaan 44/0011 te 2950 Kapellen

Burgum Technicat Services bvba

zaakvoerd er

vertegenwoordigd door William Burgum

1101

'12139538*

BijTagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301505*

Neergelegd

28-02-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DSM CARGO CARE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 7-11 bus 16

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabó, notaris te Turnhout op 28 februari 2011, kortelings te registreren, blijkt dat een handelsvennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

1) « BURGUM TECHNICAL SERVICES», besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2950 Kapellen, Jagersdreef 44, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer BURGUM William James, wonende te 2950 Kapellen, Jagersdreef 44, op zijn beurt vertegenwoordigd door de heer Van Laer Johnny Frans Elisabeth, wonende te 2275 Lille (Gierle), Schoolblok 7A, ingevolge onderhandse volmacht.

2) « DIASHIMA », besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2950 Kapellen, Merellaan 13, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer PINKHAM John Frederick, wonende te 2950 Kapellen, Merellaan 13/1, op zijn beurt vertegenwoordigd door mevrouw Lanslots Maria Jozef Josepha, wonende te 2330 Merksplas, Goordijkstraat 14, ingevolge onderhandse volmacht.

NAAM:

DSM CARGO CARE.

ZETEL: te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 7-11 bus 16.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Scheepsmanagement diensten van vloten in eigendom van derden of in eigendom; technisch management, bemanning; toezichthouder en kwaliteitsmanagement; chartering en operations; het monitoren van scheeps verslagen; operationele rapportering en advisering; het managen van onderhoud en opleidingen aan boord; inspecteren van schepen en scheepsladingen; managen en rapporteren over de reserveonderdelen en het inventaris daarvan; het managen van de reconditionering van elektronische onderdelen; budgettering en financiële rapportering; advisering en bijstand aan de bemanning; cargo management; alle diensten met betrekking tot  controlled atmosphere apparatuur en eenheden; aan- en verkoop van alle soorten schepen; reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten, commercieel-zakelijk beheer in het domein van de scheepvaart/in de maritieme sector, administratie en behandeling van geschillen, in de ruimste zin, in de maritieme sector, verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken, makelaardij en handel in onroerende goederen, financieel beheer meer bepaald in het domein van de scheepvaart/in de maritieme sector; bouw; reparaties, installatiewerkzaamheden, scheepsbouw; onderhoud en reparatie van schepen, reinigen van schepen; raadgeving wat betreft scheepsbouw en onderhoud van schepen, transport, verpakking en opslag van goederen in schepen, organisatie van reizen; berging en bewaring van schepen; scheepsmakelaardij; ontwikkeling, design, verbetering, updating en upgrading, commercialisatie van, distributie van, verkoop, installatie en toekennen van licenties van maritieme software en hardware.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL : Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, allen met

0834118539

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen werd ingeschreven door de comparanten, ieder van hen 93 aandelen. AFBETALING IN GELD: De comparanten stortten hun inschrijving ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de KBC Bank te Antwerpen en gedateerd op 23 februari 2011, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer BE90 7310 1638 9032.

In vergelding werden hen het aantal aandelen met stemrecht toegekend waarop zij hebben ingeschreven. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012.

JAARVERGADERING: De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van mei om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei 2013.

RESERVES  VERDELING VAN DE WINST  VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

ALGEMENE VERGADERING:

a) als gewone zaakvoerders wordt benoemd, de vennootschap « Burgum Technical Services » voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer William James Burgum, wonende te 2950 Kapellen, Jagersdreef 44, voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar;

b) er wordt thans geen commissaris benoemd.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN  VOLMACHT :

De voornoemde zaakvoerder(s) (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verlenen bij deze volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Yolande Meyvis en/of mevrouw Marleen Mouton, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Bloemendreeflaan 1, 1860 Meise, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Anne-Mie Szabó. NOTARIS.

Om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvraag van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DSM CARGO CARE

Adresse
STARRENHOFLAAN 44, BUS 0011 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande