DUINZICHT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUINZICHT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.973.943

Publication

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13278-0578-012
03/08/2012
ÿþ 11, Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111i VII

*12136966*

Vi beha aar Bel Staa

in

NEERGEL.EGa

2 5 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van LKOOPHAND%WeCHELEN

Ondernemingsnr : 0422.973.943

Benaming

(voluit) : Duinzicht

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Smedenstraat 72 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurders

Bij besluit van een bijzondere algemene vergadering de dato 26 mei 2012 worden de volgende zaken éénparig beslist :

- Mevrouw Sylvia Van Baelen wordt ontslagen als bestuurder vanaf 01/01/2012. De vennootschap verleent haar algehele ontlasting nopens de uitvoering van haar mandaat.

- Mevrouw Anne-Marie Germaine Wouters, geboren te Lier op 01/07/1970, wonende te Wanaka (Nieuw-Zeeland), Halliday Road 42, word benoemd tot bestuurder van de vennootschap vanaf heden tot en met 2510512018.

Gedelegeerd bestuurder

Steven Stephani

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 20.07.2012 12322-0042-012
04/01/2012
ÿþ Mod Wafd 11-1

is In de billagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A



11111111111111111111111111111111111

*12002603*

T

Vc

behr

aar

Bel! Staa

Ondernemingsnr : 0422.973.943 Benaming

(voluit) : "DUINZICHT" (verkort) :

NEERGELEGD

GRIFFIE RE~if~~3Aj~tK van KOOPHAItiDE te MEC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Smedenstraat 72, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom aagaert te Wilrijk-Antwerpen op 15/11/2011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 17/11/2011, boek 138 blad 79 vak 6, ontvangen : vijfentwintig euro (25 eur), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Aan de raad van bestuur wordt de opdracht gegeven de uitvoeringsmodaliteiten te bepalen. Voortaan zal er een register van aandelen worden gehouden zoals bepaald in artikel 6 van de nieuwe statuten.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen aan de voorgaande besluiten alsook aan het van kracht zijnde Wetboek van Vennootschappen, door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken' aan de essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

-RECHTSVORM

naamloze vennootschap

-NAAM

"Duinzicht"

-ZETEL

2500 Lier, Smedenstraat 72

-DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte tijd.

-DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname met derden, alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord, namelijk de aankoop, de verkoop van onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen van alle aard, de bemiddeling bij dergelijke operaties; borgstellen; het aanleggen van industrieterreinen en terreinen besteed voor ambachtelijke ondernemingen, sport- en nutsvoorzieningen, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle' ontwerpen, ook voor rekening van derden, het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde' activiteiten; het in eigendom behouden, uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening als voor rekening van derden van alle onroerende goederen; zij is tevens gemachtigd alle openbare private werken uit te voeren en de aan- en: verkoop van de hiervoor benodigde materialen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zo in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle: ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,' of wier deel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen, aval verlenen, voorschotten of krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan weze die rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

beho'fden aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in haar naam hetzij voor rekening van derden of in naam van derden, of in deelneming met dezelaatste.

Zij mag deelnemen in alle vennootschappen, die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben. Zij mag zich borg stellen voor deze vennootschappen, en in hun voordeel bedingen.

Participaties nemen onder alle vormen in andere vennootschappen en het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

-KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zesentachtigduizend driehonderd zeventien euro (¬ 286.317,00).

Het is verdeeld in elfduizend vijfhonderd vijftig (11.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van één/elfduizend vijfhonderd vijftigste (1/11.550ste) elk.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vast-gesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet elk jaar worden bijeengeroepen op 5 mei om 14.00 uur.

-VOORWAARDEN TOELATING EN UITOEFENING STEMRECHT

Iedere aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de ge-machtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medeaandeelhouder of derde opdracht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Indien -een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan oefent laatstgenoemde de patrimoniale rechten uit, terwijl eerstgenoemde de lidmaatschapsrechten uitoefent. -BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar. -AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

DERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van 1. De heer Steven Stephani, geboren te Lier op 23 december 1967, wonende te Halliday Road 42, Wanaka (Nieuw Zeeland) 2. mevrouw Sylvia Maria Francisca , Joanna Van Baelen, wonende te 2500 Lier, Smedenstraat 72 en 3. Mevrouw Anne-Marie Germaine Wouters, geboren te Lier op 01/07/1970, wonende te Wanaka (Nieuw-Zeeland), Halliday Road 42, als bestuurders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hen algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe bestuurders van de vennootschap worden benoemd : 1. De heer Steven Stephani, voornoemd en 2. mevrouw Sylvia Van Baelen, voornoemd. Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd de heer Steven Stephani, voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat. VIJFDE BESLISSING

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan accountantskantoor Swinnen Kristof & Partners, gevestigd te Lier, Aarschotsesteenweg 232, met recht van indeplaatsstelling en met Volgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

machten:

Aile inschrijvingen of aanvragen'bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel,

De Notaris

Tom Bogaert

-afschrift akte

Voor-behoyden aan het e Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11156-0318-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 25.08.2010 10442-0298-012
19/04/2010 : ME056055
03/09/2009 : ME056055
13/08/2008 : ME056055
26/06/2008 : ME056055
21/08/2007 : ME056055
18/06/2007 : ME056055
30/11/2006 : ME056055
08/06/2005 : ME056055
08/06/2004 : ME056055
26/03/2004 : ME056055
10/05/2003 : ME056055
07/02/2003 : ME056055
23/12/2002 : ME056055
06/06/2001 : ME056055
20/05/2000 : ME056055
14/01/1998 : ME56055
01/01/1997 : ME56055
05/09/1996 : ME56055
25/01/1995 : ME56055
02/03/1993 : ME56055
02/03/1993 : ME56055
01/01/1993 : ME56055
01/01/1992 : ME56055
01/01/1989 : ME56055
01/01/1988 : ME56055
01/01/1986 : ME56055
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 24.06.2016 16229-0415-012

Coordonnées
DUINZICHT

Adresse
SMEDENSTRAAT 72 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande