DUMONT-WYCKHUYSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUMONT-WYCKHUYSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.645.277

Publication

15/04/2014
ÿþned 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van do

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

03 APR. 2014

TURNHOUT

D6riffiefier,

Hu MIMI3111

Vo

beho aan Belg

Staat

Ondememingsnr : 0417.645.277

Benaming (voluit) : Dumont-Wyckhuyse

(verkort);

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Sint-Lenaartsesteenweg 7

2310 Rijkevorsel

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OVERNEMING  KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit vijf akten, verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Dumont-Wyckhuyse", met maatschappelijke zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0417.645.277 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

- onderhavige vennootschap samen met de naamloze vennootschap "Groep Van Roey" met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0422.924.651 RPR Turnhout, de naamloze vennootschap "Van Roey Vastgoed" met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0446.230.385 RPR Turnhout en de naamloze vennootschap "nv Staalbeton sa" met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0436.251.065 RPR Turnhout, bij wijze van splitsing, het gehele vermogen, niets uitgezonderd, hebben overgenomen van de naamloze vennootschap "n.v. Van Roey s.a.", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0436.250.966 RPR Turnhout;

ingevolge de eigendomsovergang onder algemene titel van het aan onderhavige vennootschap toegekende deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, het kapitaal werd verhoogd met VIERHONDERDVEERT1ENDUIZEND TWEEHONDERDACHTENZESTIG EURO DR1EËNTVV1NTIG CENT (¬ 414.268,23), zodat het gebracht werd op VIERHONDERDV1JFENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDACHTENZEST1G EURO DRIEËNTWINTIG CENT (¬ 475.768,23);

 de besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Rick Neckebroeck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1831 Diegem, Berkentaan 8b, opgesteld conform de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, luiden als volgt:

De inbreng in nature voor een totaalbedrag van 1.242.451,96 EUR en die leidt tot een kapitaalverhoging van de vennootschap Dumont-VVyckhuyse NV ten belope van 414.268,23 EUR, komt voort uit de volledige splitsing van Van Roey NV door overname.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbreng uit te geven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1,507 aandelen van de vennootschap Dumont-Wyckhuyse NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel en onder punt 5 hierboven willen wij de aandacht vestigen op het feit dat de verdeling van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen over de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap niet helemaal geschiedt naar evenredigheid van hun rechten op het kapitaal van de te splitsen vennootschap. Bijgevolg dient het besluit van de te splitsen vennootschap over de deelneming aan de splitsing door de algemene vergadering eenparig genomen te worden en dit in toepassing van artikel 736 § 5 W.Venn.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekencle vergoeding.

Die gem, 28 februari 2014

De commissaris

(getekend)

Deloitte Bederevisoren

CVBA

Vertegenwoordigd door Rik Neckebroeck

 als gevolg van voorgaande beslissingen aan de statuten van onderhavige vennootschap volgende wijzigingen worden aangebracht

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIERHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERDACHTENZESTIG EURO DRIEËNTWINTIG CENT (¬ 475.768,23), vertegenwoordigd door drieduizend achtendertig aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/3.038s1e van het kapitaal.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoördineerde statuten, verslag

raad van bestuur en verslag commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,413 êhoudlen

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.02.2014, NGL 18.02.2014 14047-0435-026
19/02/2014
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsble

Mua Word 11.1

IHf~~ i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1 111 11111111 8

j

Ondernemingsnr : 0417.645.277

Benaming

(voluit) : DUMONT-WYCKHUYSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot splitsing door overneming

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT SPLITSING DOOR OVERNEMING DD. 10 FEBRUARI 2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN: "n.v. VAN ROEY s.a". NV, "GROEP VAN ROET' NV, "VAN ROEY VASTGOED" NV, "DUMONT WYCKHUYSE" NV en "nv STAALBETON sa" NV:

A.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.De te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0436.250.986, RPR Turnhout, heeft ais doet

"Artikel 3  Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel vcor eigen rekening als voor rekening van derden:

1.De studie, het ontwerp, de uitvoering, de verbouwing, de promotie, de aan- en ver- koop van alle bouwwerken, zowel private als openbare, in de breedste zin van het woord, en dit zowel in België als in het buitenland; inzonderheid houdt de vennootschap zich bezig met alle werken van burgerlijke bouwkunde, industriebouw, gebouwencomplexen voor huisvesting en kantoorruimten, alle werken in de ecologische sector, het oprichten, het installeren, het uitrusten en het exploiteren van waterzuiveringsstations met inbegrip van de elektromechanische installaties, afvalverwerkingsinstallaties met inbegrip van de elektromechanische installaties, en andere projecten met betrekking tot de milieuzorg, alle waterbouwkundige werken, grondwerken, slopen van gebouwen en kunstwerken, wegenbouw, rioleringswerken, alle kunstwerken, zoals bruggen, tunnels, sluizen en stuwdammen. Bovendien houdt de vennootschap zich bezig met alle isolatie en scheidingswerken, met inbegrip van valse plafonds en blinde vloeren, met marmer- en steenhouwerswerk, met dakbedekkings- en andere dichtingswerken, met reiniging en opknappen van gevels, met restauratie van monumenten.

2.De handel in, de verhuring van en de installatie van werktuigen, machines en materieel, materialen en grondstoffen dienstig in de bouwsector.

3.Aanverwante nijverheidstakken, zoals mechanische schrijnwerkerij, smeedwerk, metalen schrijnwerk en algemene aannemingen van metaalconstructies, ter verwezenlijking van "sleutel-op-de-deur"-projecten.

4.De projectontwikkeling, het beheer en de exploitatie van, de verhuur van en de handel in, onroerend goed voor eigen rekening, meer in het bijzonder appartementen, kantoren, commerciële en industriële centra, hotels, parkeerplaatsen en parkeergarages, (multifunctionele) sportcentra, culturele centra en dergelijke meer.

Deze lijst is niet beperkend.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende ver richtingen doen, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare, of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais hun agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden stellen."

 NEIrHGELEG[a GR FIE RECHTBANK VAN

;14 FEB, 20%

KOOPHAiD.. TURNHOUT

r 1eDe griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De verkrijgende vennootschap 1, zijnde de naamloze vennootschap "GROEP VAN ROEY", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0422.924.651, RPR Turnhout, heeft als doel:

"Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

11-let deelnemen in en het voeren van het bestuur over allerlei vennootschappen en ondernemingen.

2.Het verlenen van alle diensten en adviezen, van algemeen bestuurlijke, financiële, juridische, administratieve en commerciële aard, in de ruimste zin van het woord, die verband houden met het ondernemen, alsook met het bestuur, het beleid en het management van ondernemingen of vennootschappen.

3.De studie, het ontwerp, de bouw, de promotie, de verbouwing, de renovatie en restauratie, de aan- en verkoop, de financiering en de uitbating, van alle bouwwerken, projecten, installaties en kunstwerken, wegeniswerken, zowel private als openbare, in de breedste zin van het woord.

4.De projectontwikkeling, met inbegrip van de uitvoering van haalbaarheidsstudies en audits, het beheer en de exploitatie van, de verhuur van en de handel in onroerend goed, voor eigen rekening en voor rekening van

derden, meer in het bijzonder appartementen, kantoren, commerciële en industriële centra, hotels, bejaardenflats, rust- en verzorgingstehuizen, sociale woningen, parkeerplaatsen en parkeergarages, (multifunctionele) jeugd-, sport-, recreatie-, welness-, en cultuurcentra, en dergelijke meer, met inbegrip van de uitbating van de op deze locaties voorhanden zijnde of nog op te richten horeca-, evenementen- en conferentieinfrastructuur. Evenals het verlenen van advies en begeleiding bij de bouw, de opstart en de exploitatie hiervan.

5.Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, of zakelijke, persoonlijke of domaniale rechten daarop, welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap ook mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen, verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

6.De aankoop, verkoop, levering en verwerking van betonstaal, staalconstructies en alle vormen van prefabbeton, van alle hout, van alle timmer- en schrijnwerk, en van alle materialen en grondstoffen dienstig in de bouwsector en aanverwante; de verhuring en de verkoop van materieel, materialen en arbeidsprestaties en onderaannemingen, dienstig voor het uitvoeren van werken in de breedste zin van het woord.

7.De aankoop, de verkoop, de huur, de verhuur, met of zonder bedienend personeel, het vervoer, het onderhoud, de herstellingen, evenals de afbraak en de eventuele hemieuwing van alle materiaal, werktuigen, machines en rollend materieel; het stellen van alle handelingen eigen aan de transportindustrie.

8.De coordinatie, leiding en uitvoering van alle aannemingswerken inzake allerlei milieuactiviteiten, inzonderheid op het vlak van algemene bodemsanering, grond- en grondwaterreiniging, algemene milieubeheerssystemen en stortplaatsen.

9.1-iet beheer en de exploitatie van grondreinigingslocaties en tijdelijke opslagplaatsen van allerlei soorten afvalstoffen, slib, minerale stromen, evenals het transport daarvan naar derden.

10.Alle verrichtingen met betrekking tot dienstverlening, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het onderzoek, de adviesverstrekking, de ontwikkeling, de exploitatie en de commercialisatie van informaticasystemen gericht op het ontwerp, het beheer, de kostenberekening en de organisatie van projecten, in de breedste zin van het woord, evenals de opleiding tot het gebruik en de auditing van dergelijke systemen. De uitbating van know-how, licenties, merken en brevetten. De aankoop en verkoop van apparatuur en software en de verhuring van computertijd.

11.Het selecteren van en het verstrekken van opleiding & vorming en begeleiding aan het personeel van ondernemingen en vennootschappen,

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden of te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel, of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar produkten of diensten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in aile rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft."

3.De verkrijgende vennootschap 2, zijnde de naamloze vennootschap "VAN ROEY VASTGOED", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0446.230.385, RPR Turnhout, heeft als doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 4  Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-de promotie van elk bouwproject, zowel in België als in het buitenland.

-de deelname in elke vennootschap.

Zij kan alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden niet haar doel. De vennootschap kan op alle manieren deelnemen aan alle

zaken, ondernemingen of vennootschappen, wier maatschappelijk doel identiek, analoog of verwant is, of die in

staat zijn bij te dragen tot de ontwikkeling van haar onderneming, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet

van haar producten te bevorderen."

4.De verkrijgende vennootschap 3, zijnde de de naamloze vennootschap "DUMONT-WYCKHUYSE", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0417.645.277, RPR Turnhout, heeft als doel:

"ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

enerzijds de handel, de vertegenwoordiging, de vervaardiging of verwerking onder welke vorm ook van grondstoffen, textielproducten of van geagglomereerde of synthetische producten of aile andere grondstoffen en producten die de vroegere textielgrondstoffen en - producten geheel of gedeeltelijk vervangen en anderzijds de inrichting en agencering met nodige aanpassingen van welkdanige gebouwen en - de vervaardiging van het benodigde daartoe aan meubilaire toerusting alsmede de verkoop van dergelijke meubilaire berusting; enzo de handel, vertegenwoordiging en vervaardiging van al hetgeen de vrijetijdsbesteding in verband met versiering en meubilering, aanbelangt.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-De projectontwikkeling, met inbegrip van de uitvoering van haalbaarheidsstudies en audits, het beheer en de exploitatie van, de verhuur van en de handel in onroerend goed, voor eigen rekening en voor rekening van derden. Evenals het verlenen van advies en begeleiding hij de bouw, de opstart en de exploitatie hiervan.

-Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap ook mogen overgaan tot het aan- en verkopen, financieren, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen, verbouwen, huren, verhuren en uitbaten van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot aile verrichtingen van onroerende leasing.

De vennootschap mag belangen nemen in andere ondernemingen die eenzelfde en gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die van aard zijn haar grondstoffen of producten te verschaften die haar afzet kunnen ten goede komen,"

5. De verkrijgende vennootschap 4, zijnde de naamloze vennootschap "nv STAALBETON sa" met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0436.251.065, RPR Turnhout, heeft als doel:

"Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1.Het leveren en verwerken van betonstaal, staalconstructies en alle vormen van prefabbeton; de aankoop, verkoop en verwerking van alle hout; het leveren, verwerken, aankopen en verkopen van alle timmer- en schrijnwerk, en aanverwante; de verhuring en de verkoop van materieel, materialen en arbeidsprestaties en onderaannemingen, dienstig voor het uitvoeren van werken in de breedste zin van het woord, zowel in België als in het buitenland.

2.De aankoop, de verkoop, de huur, de verhuur, met of zonder bedienend personeel, het vervoer, het onderhoud, de herstellingen, de installatie, evenals de afbraak en de eventuele hernieuwing van alle materiaal, machines en rollend materieel; het stellen van alle handelingen eigen aan de transportindustrie.

3.De handel, in de meest brede zin van het woord inbegrepen het opnemen van vertegenwoordigingen, de bewerking en de verwerking van alle natuursteen, bouwmaterialen en alles wat verband houdt met de bouwnijverheid, en het uitvoeren van ondernemingen, onderaannemingen en het leveren van arbeidsprestaties, dienstig voor het uitvoeren van werken in verband hiermee, zowel in België als in het buitenland.

4.Alle verrichtingen met betrekking tot dienstverlening op het vlak van ontwerpen met computerbijstand, onder andere van constructies, de volledige coordinatie van alle disciplines die betrokken worden bij projecten, de organisatie van werven, het beheer van werven, de kostenberekening van de uitvoering, de boekhouding en de administratieve organisatie van werven, van projecten, van bedrijven, de productie van gehelen of onderdelen van deze constructies, met standaardpaketten, software-programma's, opleiding, bedrijfsconsult, databanken, verhuring van computertijd, aan- en verkoop van alle apparatuur en alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan.

5.1 tet onderzoek, de adviesverstrekking, de ontwikkeling, de exploitatie en de commercialisatie van informaticasystemen, evenals de auditing van dergelijke systemen.

6.Alle werkzaamheden met betrekking tot de studie, het tekenwerk, alsook de technische begeleiding en controle, in elke fase, van projecten in de meest ruime zin, ondermeer bouwkunde, electro-mechanica, enzovoort.

7.iiet deelnemen in en het voeren van het bestuur over allerlei vennootschappen en ondernemingen. De uitbating van know-how, licenties, merken en brevetten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van alle diensten die verband houden met het ondernemen, alsook met het bestuur, het beleid en het management van ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar produkten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ermee fusioneren, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden stellen."

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

B.1. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de NV "GROEP VAN ROEY"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." in de verkrijgende vennootschap "GROEP VAN ROEY" zal aan de aandeelhouder die slechts één aandeel bezit van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a.", 1 aandeel van de verkrijgende vennootschap "GROEP VAN ROEY" toegekend worden.

Overeenkomstig artikel 740, § 2 W. Venn vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de verkrijgende vennootschap "GROEP VAN ROEY" tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden aangehouden door de verkrijgende vennootschap zelf.

B.2. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de NV "VAN ROEY VASTGOED"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." in de verkrijgende vennootschap "VAN ROEY VASTGOED" zullen aan de aandeelhouder(s) van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a.", 59.169 aandelen van de verkrijgende vennootschap "VAN ROEY VASTGOED" toegekend worden, en dit als volgt:

- aan de aandeelhouder van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." die slechts 1 aandeel bezit, wordt 1 aandeel van de NV "VAN ROEY VASTGOED" toegekend

- de overige aandelen worden toegekend aan de NV "GROEP VAN ROEY".

B.3. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de NV "DUMONT WYCKHUYSE"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." in de verkrijgende vennootschap "DUMONT-WYCKHUYSE" zullen aan de aandeelhouder(s) van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a.", 1.507 aandelen van de verkrijgende vennootschap "DUMONT-WYCKHUYSE" toegekend worden en dit als volgt:

- aan de aandeelhouder van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." die slechts 1 aandeel bezit, wordt 1 aandeel van de NV "DUMONT-WYCKHUYSE' toegekend

- de overige aandelen worden toegekend aan de NV "GROEP VAN ROEY".

B.4. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de NV "nv STAALBETON sa"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." in de verkrijgende vennootsohap "nv STAALBETON sa" zullen aan de aandeelhouder(s) van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a.", 2.482 aandelen van de verkrijgende vennootschap "nv STAALBETON sa" toegekend worden en dit als volgt

- aan de aandeelhouder van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." die slechts 1 aandeel bezit, wordt 1 aandeel van de NV "nv STAALBETON sa" toegekend

- de overige aandelen worden toegekend aan de NV "GROEP VAN ROEY".

Aangezien de verdeling van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen over de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap niet helemaal geschiedt naar evenredigheid van hun rechten op het kapitaal van de te splitsen vennootschap, dient het besluit van de te splitsen vennootschap over de deelneming aan de splitsing door de algemene vergadering eenparig genomen te worden en dit in toepassing van artikel 736 § 5 W Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen, zijnde de vennootschap "GROEP VAN ROEP", de vennootschap "VAN ROEP VASTGOED", de vennootschap "DUMONT-WYCKHUYSE" en de vennootschap "nv STAALBETON sa".

De nieuw uitgereikte aandelen zullen voor elk van de inbrengverkrijgende vennootschappen vermeld worden in het register van aandelen van de betrokken vennootschap, dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 463 Wetboek van vennootschappen.

Van de inschrijving In dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

Het aandelenregister van de te splitsen vennootschap zal na de splitsing worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd' op elk ingeschreven folio.

D.De datum vanaf wanneer deze aandeien recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 oktober 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, zoals bepaald hierna.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 oktober 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschappen.

F.Rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In de te splitsen vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschappen die in ruil voor de splitsing aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zullen worden toegekend, worden ook geen bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de te splitsen vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

G.Bezoldiging toegekend aan de commissaris belast met het opstellen van het in artikel 731 W. Venn bedoelde verslag.

Aangezien door de aandeelhouders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 731 W.Venn, zal er ook geen bijzondere bezoldiging hiervoor dienen toegekend te worden aan de commissaris.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

L De beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van activa en passiva van het vermogen

Alle activa en passiva bestanddelen, zoals opgenomen in de jaarrekening per 30 september 2013 van de te splitsen naamloze vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." zullen ingebracht worden in 4 bestaande verkrijgende vennootschappen, te weten :

1.de naamloze vennootschap "GROEP VAN ROEY", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0422.924.651, RPR Turnhout,

2. de naamloze vennootschap "VAN ROEY VASTGOED", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0446.230.385, RPR Turnhout,

3.de naamloze vennootschap "DUMONT WYCKHUYSE", met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0417.645.277, RPR Tumhout

4.de naamloze vennootschap "nv STAALBETON sa" met zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, BTW BE 0436.251.065, RPR Turnhout

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." worden geacht te zijn ingebracht in die verkrijgende vennootschap waar de activa of passiva ingebracht worden die betrekking hebben op de later ontdekte activa of passiva. Alle activa en passiva welke niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa of passiva, worden geacht te zijn ingebracht in de naamloze vennootschap "GROEP VAN ROEY".

Uit de jaarrekening per 30/09/2013 van de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." blijken de hierna CU

N) beschreven activa en passiva:

ACTIVA Bedrag 30/09/2013

VASTE ACTIVA 14.605.234,27

e I. Oprichtingskosten 0,00

CU

I. Immateriële vaste activa 0,00

sC

o III. Materiële vaste activa 3.990.061,27

X A.Terreinen en gebouwen 2.946.485,93

e Borgerhoutstraat 8  10 (grond) 17.352,55

b St, Lenaertsestwg  burelen en werkplaatsen (gr.+geb.) 472.315,40

rm

CU St, Lenaertsestwg  parking (grond) 223.104,17

CU Borgerhoutstraat 20 (grond) 23.178,04

p Borgerhoutstraat 22 (grond) 30.000,00

d Borgerhoutstraat 24 (grond) 48.630,18

mi- Visput (grond) 75.340,42

c:: Brug 8  werkplaats en burelen (grond + gebouwen) 1.017.116,37

N Looysche meeren ("1993) (grond  weiland) 157.085,17

ó Looysche meeren ("2010) (grond) 76.700,00

ch Looysche meeren ("2003) (grond) 302.942,64

- Oostmalsesteenweg 267 (grand) 308.096,00

,~ Oostmalsesteenweg 265 (grand) 90.750,00

et Oostmalsesteenweg 259  261  263 (ruil lOK - °2012) (grond) 103.875,00

.9 B.tnstallaties, machines en uitrusting 26.205,27

et C. Meubilair en rollend materieel 255.650,33

et

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00

E.Overige materiële vaste activa 761.719,74

E.Van Roeystraat 37  woning 78.439,87

E.Van Roeystraat 20  Borgerhoutstraat : woning + handels, 442.336,60

r In opstal gegeven aan Staalbeton 240.943,27

F.Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0,00

IV. Financiële vaste activa 10.615.173,00

A.Verbonden ondernemingen 10.613.363,07

1.Deelnemingen 10.613.363,07

p 280030  aandelen Staalbeton 4.955.887,35

280040  aandelen vanhout.pro 1.501.239,72

et 280045  aandelen Alg. Bouw Maes 1.740.000,00

280060  aandelen Campus Lt. Coppens 250.000,00

eel

280070  aandelen Bedrijventerrein Lt. Coppens 250.000,00

280071  aandelen niet-vorstort Bedrijventerrein Lt.Coppens 0,00

280080  aandelen De Notelaar Vastgoed 50.000,00

280085  aandelen Groep Van Roey 1.804.856,00

280090  aandelen De Linde Vastgoed NV 61.380,00

2. Vorderingen 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.Ondernemingen met deelnemingsverhouding 0,00

1. Deelnemingen 0,00

2. Vorderingen 0,00

C.Andere financiële vaste activa 1.809,93

1. Aandelen 0,00

2.Kontante vorderingen en borgtochten 1.809,93

VLOTTEN DE ACTIVA 41.827.628,48

V. Vorderingen op meer dan één jaar 25.000,00

A. Handelsvorderingen 0,00

B.Overige vorderingen 25.000,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 123.410,57

A. Voorraden 0,00

1.Grond- en hulpstoffen 0,00

2.Goederen in bewerking 0,00

3.Gereed product 0,00

4.Handelsgoederen 0,00

5.Onroerende goederen voor verkoop bestemd 0,00

6.Vooruitbetalingen 0,00

B.Bestellingen in uitvoering 123.410,57

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 33.140.805,01

A.Handelsvorderingen 14.319.260,48

B.Overige vorderingen 18.821.544,53

489018  rie Van Roey Vastgoed 11.416.316,31

489059  rie Campus Lt. Coppens NV 1.876.939,68

489062  r/e Bedrijventerrein Lt. Coppens 1.716.516,05

489070  rlc De Notelaar Vastgoed 3.163.707,73

Andere 648.064,76

VIII. Geldbeleggingen 301.699,19

A.Eigen aandelen 0,00

B.Overige beleggingen 301.699,19

IX. Liquide middelen 4.935.416,27

X. Overlopende rekeningen 3.301.297,44

TOTAAL ACTIVA 56.432.862,75

PASSIVA Bedrag 30/09/2013

EIGEN VERMOGEN 22.102.358,80

I. Kapitaal 4.848.857,65

A.Gepfaatst kapitaal 4.848.857,65

B.Niet opgevraagd kapitaal 0,00

II. Uitgiftepremies 185.920,14

III. Herwaarderingsmeerwaarden 1.222.362,96

IV. Reserves 3.144.041,44

A.Wettelijke reserve 484.885,77

B.Onbeschikbare reserve 0,00

Voor eigen aandelen 0,00

Andere 0,00

C.Belastingvrije reserve 531.087,43

D. Beschikbare reserve 2.128.068,24

V. Overgedragen Winst 8.230.907,04

Winst beschikbaar voor bestemming 4.470.269,57

Overgedragen Verlies 0,00

VI. Kapitaalsubsidies 0,00

VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 2.054.936,77

VII. Voorzieningen en uitgestelde belastingen 2.054.936,77

A.1. Pensicenen en soortgelijke verplichtingen 0,00

A.2. Belastingen 0,00

A.3. Grote herstellingen en onderhoudswerken 0,00

A.4. Overige risico's en kosten 2.054.936,77

B.Uitgestelde belastingen 0,00

SCHULDEN 32.275.567,18

VIII. Schulden op meer dan één jaar 0,00

A.Financiële schulden 0,00

1.Achtergestelde leningen 0,00

2.Niet achtergestelde obligatieleningen 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.Leasingschulden en soortgelijke schulden 0,00

4.Kredietinstellingen 0,00

5.Overige leningen 0,00

B.Handelsschulden 0,00

1. Leveranciers 0,00

2.Te betalen wissels 0,00

C.Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00

D.Overige schulden 0,00

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 23.708.330,64

A.Binnen het jaar vervallen schulden > één jaar 0,00

B.Financiéte schulden 409.643,52

1.Kredietinstellingen 409.643,52

2.Overige leningen 0,00

C. Handelsschulden 12.970.934, 30

1. Leveranciers '12.970.934,30

2.Te betalen wissels 0,00

D.Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 6.289.914,08

E.Belastingen, bezoldigingen, sociale lasten 3.537.147,83

1. Belastingen '1.671.420,95

2.Bezoldigingen en sociale lasten 1.865.726,88

F.Overige schulden 500.690, 91

X. Overlopende rekeningen 8.567.236,54

TOTAAL PASSIVA 56.432.862,75

Voorschreven activa en passiva zullen ingevolge splitsing overgedragen worden aan de 4 verkrijgende vennootschappen en dit als volgt:

1.Aan de vennootschap "GROEP VAN ROEY" worden volgende delen van vermogen van de gesplitste vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." overgedragen: ACTIVA de activa en passiva van het Bedrag 30/09/2013

VASTE ACTIVA 11.400.437,83

III. Materiële vaste activa 1.396.644,83

A.Terreinen en gebouwen 1.114.789,23

Visput (grand) 75.340,42

Looysche meeren (°1993) (grond  weiland) 157.085,17

Looysche meeren (°2010) (grond) 76.700,00

Looysche meeren (°2003) (grond) 302.942,64

Oostmalsesteenweg 267 (grond) 308.096,00

Oostmalsesteenweg 265 (grond) 90.750,00

Oostmalsesteenweg 259 -- 261  263 (ruil 10K -02012) (grond) 103.875,00

B.Installaties, machines en uitrusting 26.205,27

C.Meubilair en rollend materieel 255.650,33

IV. Financiële vaste activa 10.003.793,00

A.Verbonden ondernemingen 10.001.983,07

1.Deelnemingen 10.001.983, 07

280030  aandelen Staalbeton 4.955.887,35

280040 -- aandelen vanhout.pro 1.501.239,72

280045  aandelen Alg. Bouw Maes 1.740.000, 00

280085  aandelen Groep Van Roey 1.804.856, 00

C. Andere financiële vaste activa 1.809,93

2.Kontante vorderingen en borgtochten 1.809,93

VLOTTENDE ACTIVA 23.049.028,42

V. Vorderingen op meer dan één jaar 25.000,00

B.Overige vorderingen 25.000,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 123.410,57

B. Bestellingen in uitvoering 123.410, 57

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 14.967.325, 24

A.Handelsvorderingen 14.319.260,48

B.Overige vorderingen 648.064,76

Andere 648.064,76

VIII. Geldbeleggingen 301.699,19

B. Overige beleggingen 301.699,19

IX. Liquide middelen 4.330.295,98

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

X. Overlopende rekeningen 3.301.297,44

TOTAAL ACTIVA 34.449.466,25

PASSIVA Bedrag 30/09/2013

EIGEN VERMOGEN 211.867,15

VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 1.980.943,71

VII. Voorzieningen en uitgestelde belastingen 1.980.943,71

A.4. Overige risico's en kosten 1.980.943,71

SCHULDEN 32,256.655, 39

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 23.689.418,85

B.Financiële schulden 409.643,52

I. Kredietinstelli ngen 409.643,52

C. Handelsschulden 12.970.934,30

1. Leveranciers 12.970.934, 30

D.Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 6.289.914,08

E.Belastingen, bezoldigingen, sociale lasten 3.518.236,04

1. Belastingen 1.652.509,16

2.Bezoldigingen en sociale lasten 1.865.726,88

F.Overige schulden 500.690,91

X. Overlopende rekeningen 8.567236,54

TOTAAL PASSIVA 34.449.466,25

2.Aan de vennootschap "VAN ROEY VASTGOED" worden aile volgende delen van de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." overgedragen.

ACTIVA Bedrag 30/09/2013

VASTE ACTIVA 611.380,00

IV. Financiële vaste activa 611.380,00

A.Verbonden ondernemingen 611.380,00

1.Deelnemingen 611.380,00

280060  aandelen Campus Lt. Coppens 250.000,00

280070  aandelen Bedrijventerrein Lt. Coppens 250.000,00

280080 -- aandelen De Notelaar Vastgoed 50.000,00

280090  aandelen De Linde Vastgoed NV 61.380, 00

VLOTTENDE ACTIVA 18.778.600,06

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 18.173.479,77

B.Overige vorderingen 18.173.479,77

489018  rlc Van Roey Vastgoed 11.416.316,31

489059 -- rlc Campus Lt. Coppens NV 1.876.939,68

489062  r/c Bedrijventerrein Lt. Coppens 1.716.516,05

489070  de De Notelaar Vastgoed 3.163.707,73

IX. Liquide middelen 605.120,29

TOTAAL ACTIVA 19.389.980,06

PASSIVA Bedrag 30/09/2013

EIGEN VERMOGEN 19.389.980,06

TOTAAL PASSIVA 19.389.980,06

3.Aan de vennootschap "DUMONT-WYCKHUYSE" worden alle volgende delen van de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." overgedragen.

ACTIVA Bedrag 30/09/2013

VASTE ACTIVA 1.335.356,81

III. Materiële vaste activa 1.335.356,81

A.Terreinen en gebouwen 814.580,34

Borgerhoutstraat 8  10 (grond) 17.352,55

St. Lenaertsestwg  burelen en werkplaatsen (gr.+geb.) 472.315,40

St. Lenaertsestwg  parking (grond) 223.104,17

Borgerhoutstraat 20 (grond) 23.178,04

Borgerhoutstraat 22 (grond) 30.000,00

Borgerhoutstraat 24 (grond) 48.630,18

E. Overige materiële vaste activa 520.776,47

E.Van Roeystraat 37  woning 78.439,87

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

E.Van Roeystraat 20  Borgerhoutstraat : woning + handels. 442.336,60

TOTAAL ACTIVA 1.335.356,81

PASSIVA Bedrag 30/09/2013

EIGEN VERMOGEN 1242.451,96

VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 73.993,06

VII. Voorzieningen en uitgestelde belastingen 73.993,06

A.4. Overige risico's en kosten 73.993,06

SCHULDEN 16.911,79

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 18.911,79

E. Belastingen, bezoldigingen, sociale lasten 18.911,79

1. Belastingen 18.911,79

TOTAAL PASSIVA 1.335.356,81

4.Aan de vennootschap "nv STAALBETON sa' worden alle volgende delen van de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a.' overgedragen.

ACTIVA Bedrag 30/09/2013

VASTE ACTIVA 1.258.059,64

III. Materiële vaste activa 1.258.059,64

A.Terreinen en gebouwen 1.017.116,37

Brug 8  werkplaats en burelen (grond + gebouwen) 1.017.116,37

E. Overige materiële vaste activa 240.943,27

In opstal gegeven aan Staalbeton 240.943,27

TOTAAL ACTIVA 1.258.059,64

PASSIVA Bedrag 30/09/2013

EIGEN VERMOGEN 1.258.059,64

TOTAAL PASSIVA 1.258.059,64

J.Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a.' worden ingebracht in de vennootschap "DUMONT-WYCKHUYSE" zijn de volgende:

1. Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Borgerhoutstraat 8-10, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 622 T en nr. 622 v.

2. Een perceel grond met kantoorgebouw gelegen te Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 624 x 2.

3.Een perceel grond (parking) gelegen te Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend onder 'De Prinsen", sectie H nr. 625 E 2 en 625 D 2.

4.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Borgerhoutstraat 20, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 620 N.

5.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Borgerhoutstraat 22, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 618 B.

6.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Borgerhoutstraat 24, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 619 B.

7.Een woning met tuin gelegen te Rijkevorsel, E. Van Roeystraat 37, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 625 Z en nr. 625 A 2.

S.De handelsruimte H 1 gelegen op het gelijkvloers en het duplex-appartement A 1 gelegen boven het kantoorgedeelte van de handelsruimte gelegen te Rijkevorsel, E. Van Roeystraat-Borgerhoutstraat 26, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie H nr. 613 H.

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." worden ingebracht in de vennootschap "GROEP VAN ROEP" zijn de volgende:

1.Een perceel grond (visput) gelegen te Rijkevorsel, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend "Helhoek" sectie F nr. 212 y, nr. 212102S en nr. 212 E 2.

2. Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Looysche meeren, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie E nr. 50 L, 49 E, 49 F, 50 M, 50 N, 51 B en 51/002.

3.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Oostmalsesteenweg 267, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie E nr. 40 F 3.

4.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Oostmatsesteenweg 259-261-263, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend "Looysche Mieren" sectie E nr. 40 H 3.

5.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Oostmalsesteenweg 265, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie E nr. 40 B 3.

6.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Looysche meeren, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie E nr. 43B.

7.Een perceel grond gelegen te Rijkevorsel, Loyschemeiren, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend sectie E 43 C.

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." worden ingebracht in de vennootschap "nv STAALBETON sa" zijn de volgende:

1.Een perceel grond (belast met een recht van opstal) gelegen te Rijkevorsel, Brug 8, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend Oostmalsesteenweg 269 sectie E nr. 41 W 2 en 41 X 2.

2.Een perceel bouwgrond gelegen te Rijkevorsel, Oostmalsesteenweg, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend "Looysche Meiren", sectie E, nr. 40 T 2.

3.Een perceel bouwgrond gelegen te Rijkevorsel, Oostmalsesteenweg, eerste afdeling, thans ten kadaster gekend "Looysche Meiren", sectie E, nr. 41 S 2.

Voor-

behouden

aàn het

Belgisch

Staatsblad

Voormelde kadastrale perceelnummers werden overgenomen uit de kadastrale legger de dato 21 januari 2014 (artikelnummer 02496) en de kadastrale legger de dato 22 januari 2014 (artikelnummer 02496).

Bepalingen in toepassing van het bodemdecreet

De (definitieve) attesten met betrekking tot alle over te dragen onroerende goederen, zullen aanwezig zijn op het ogenblik van het verlijden van de notariele akte.

K.De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zoals bepaald onder rubriek B hiervoor.

L. Statutenwijziging

In elk van de verkrijgende vennootschappen zal het artikel inzake kapitaal en aandelen aangepast worden ingevolge de verkrijging door splitsing en de dienovereenkomstige kapitaalverhoging en creatie van nieuwe aandelen.

Andere statutenwijzigingen kunnen doorgevoerd worden op voorstel van het betrokken bestuursorgaan.

M. Slotverklaring

Dit splitsingsvoorstel zal door de te splitsen vennootschap "n.v. VAN ROEY s.a." en door de vennootschappen "GROEP VAN ROEY", "VAN ROEY VASTGOED", "DUMONT-WYCKHUYSE" en "STAALBETON" binnen de voorgeschreven wettelijke termijn ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Eddy COX Ponto BVBA

Bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door Peter GESTELS

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: voorstel tot splitsing door overneming de dato 10 februari 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.02.2013, NGL 19.03.2013 13067-0272-026
25/05/2012
ÿþ Mod 2.1

~ i e in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





r ~v[_L.t 1~.ÀL_LL.. L)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 it t4EI 2312

`KOOPHANDEL

TURNHOUT

Griffie De griffier



~

111111111111111111 " izossa~s

"

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417.645.277

Benaming

(voluit) : Dumont-Wyckhuyse

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint Lenaartsesteenweg 7, 2310 Rijkevorsel

Onderwerp akte : Benoeming

Beslissingen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 28 februari 2012 :

(1) de Algemene Vergadering beslist unaniem om de mandaten als bestuurder van Eddy Cox en Ponto bvba, vertegenwoordigd door Peter Gestels, die aflopen aan het einde van deze vergadering, te verlengen met 6 Jaar tot aan het einde van de Algemene Vergadering van 2018.

(2) de Algemene Vergadering beslist om het mandaat van Deloitte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, commissaris van Dumont Wyckhuyse nv, te verlengen met een periode van 3 jaar tot aan het einde van de Algemene vetnadering van 2015.

Eddy Cox Ponto BVBA

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 27.03.2012 12071-0008-026
22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.02.2011, NGL 12.04.2011 11084-0237-032
24/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.02.2010, NGL 18.03.2010 10069-0338-025
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.02.2009, NGL 27.03.2009 09093-0158-030
04/05/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0417.645.277

Benaming

(voluit) : Dumont-Wyckhuyse

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint Lenaartsesteenweg 7, 2310 Rijkevorsel

Onderwerp akte : Benoeming

Beslissing van de algemene vergadering der aandeelhouders van 24 februari 2015

De algemene vergadering beslist om het mandaat van Deloitte, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, commissaris van Dumont-Wyckhuyse nv, te verlengen met een periode van 3 jaar tot aan het einde van de Algemene Vergadering van 2018.

Eddy Cox Ponto BVBA

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd grilf'se +12.,ai de

REt;HTJ3ANK VAN IfOCPETRag;~3EL

21 APR, 2015

ANTWERPEN atdeitr.g TURNHOUT

ne @fie

~~_.._..~. ~....w_.~

'IIIINII~

~II III

<1506 327

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 26.02.2008, NGL 07.04.2008 08101-0046-034
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 27.02.2007, NGL 30.03.2007 07102-0023-014
22/12/2006 : KO093919
03/07/2006 : KO093919
07/03/2006 : KO093919
27/06/2005 : KO093919
24/07/2015
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mai 2.1

iu

l ll

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van. de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

13 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUTDe Grüflfjtt 1e

Ondernemingsnr : 0417.645.277

Benaming

(voluit) : Dumont-Wyckhuyse

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint Lenaartsesteenweg 7, 2310 Rijkevorsel

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder en zetelverplaatsing

Beslissingen van de Raad van Bestuur van 09 juli 2015:

1. De raad van bestuur benoemt , met onmiddellijke ingang, Eddy Cox tot gedelegeerd bestuurder.

2.. De raad van bestuur beslist conform artikel 2 van de statuten om met ingang van 1 augustus 2015 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Oostmalsesteenweg 261 te 2310 Rijkevorsel.

Eddy Cox

Gedelegeerd bestuurder

21/06/2004 : KO093919
07/07/2003 : KO093919
05/10/2000 : KO093919
07/07/2000 : KO093919
03/10/1998 : KO93919
17/10/1995 : KO93919
01/01/1993 : KO93919
27/06/1992 : KO93919
04/07/1989 : KO93919
20/09/1986 : KO93919
01/01/1986 : KO93919

Coordonnées
DUMONT-WYCKHUYSE

Adresse
SINT LENAARTSESTEENWEG 7 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande