DVG IT SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : DVG IT SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.681.935

Publication

12/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

01 MRT 2013

Griffie

" 13091 5

bel-az Be Ste

IY

n

Ondernemingsnr : ` G 81.5 3S

Benaming

(voluit) : DVG IT Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Cuylitsstraat 4, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -Volmacht

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van" Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een onderhandse akte van oprichting van vennootschap, opgesteld te Antwerpen op 1 maart, 2013 dat

1. De sub 4. nagemelde personen een vennootschap hebben opgericht in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam: "DVG IT Solutions",

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Cuylitsstraat 4,

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. Hoofdelijk aansprakelijke vennoten en oprichters

- Dhr, VAN GHEEL Dirk, wonende te 2018 Antwerpen, Cuylitsstraat 4 met identiteitskaartnummer 5914869536-44 en met rijksregistemummer 80.08.11-143-85, beherende vennoot

- Mevr. DE DECKER Lieve, wonende te 8434 Westende, Hofstraat 51 A met identiteitskaartnummer 5912328233-44 en met rijksregistemummer 50.06.17-392.93, stille vennoot.

5. Maatschappelijk kapitaal : 500,00 euro, waarvan 50,00 euro bij wijze van geldschieting. Hebben aldus

ingeschreven

- Dhr. VAN GHEEL Dirk op 99 participatiebewijzen en volgestort t.b.v, 495,00 euro ;

- Mevr. DE DECKER Lieve op 1 participatiebewijs en volgestort t.b.v, 5,00 euro.

5. Gestorte bedrag : 500 euro.

7. Samenstelling : het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

8. Boekjaar : 01/01 tot 31112, Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december 2014. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte neergelegd is ter griffie.

9. Verdeling van de winst : de algemene vergadering beslist jaarlijks over de winstverdeling en reservevorming. De vennootschap mag geen winsten uitkeren zolang er een overgedragen verlies is.

10. Verdeling vereffeningssaldo ; elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging : de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar, Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en' zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat deze laatste geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

12. Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: VAN GHEEL Dirk, voornoemd, beherend vennoot. '

13. Commissarissen : geen.

14. Doel : De vennootschap heeft tot doel:

A) Werkzaamheden ais software developer

de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstel-lieg, installatie, verkoop, distributie, commer-cialisering,

algemene vertegenwoordiging van software en softwareapplicaties,

B) Werkzaamheden als marketing en communicatieadviseur het adviseren, ontwerpen en ontwikkelen van

-publicitaire teksten en slogans (copywri-ting), publicitaire films en artikelen, het ontwerpen van logo's, het

bedenken van be-drijfsnaam/winkelnaam/productnaam;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het bedenken en de uitvoering van televisiespots en radiiospots;

-fotografie

ten gunste van bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen van financiële, tech-nisch,

commerciële of administratieve aard en dit in de meest ruime zin.

C) Werkzaamheden als consultant, gerelateerd aan sub A en B :

-consulting & coaching ;

-het verlenen van adviezen aan bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen van fi-nanciële, technisch, commerciële of administra-tieve aard; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van product commercialisatie, strategieformulering en de implementatie ervan op het vlak van verkoop, marketing, promotie & communicatie, efficiëntie, productie, distributie, aankoop en dit alles in de ruimste zin.

-de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunc-ties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande, De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

-organiseren en doceren van allerhande cursussen, voordrachten, seminaries voor algemene, beroeps- en technische opleidingen ter inlichting, ver-volmaking of vorming;

-het organiseren en uitvoeren van marktonderzoek voor bedrijven, de overheid, privé-personen en instellingen. Deze bedrijvigheid omvat economi-sche studies, marktonderzoek, operationeel on-derzoek en statistische studies allerhande.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en finan-ciéle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrecht-streeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

De vennootschap mag rechtstreekse en onrechtstreekse vermo-gensvoordelen verschaffen aan haar zaakvoerder(s).

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investe-ringen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch on-rechtstreeks verband houden met het doel van de vennoot-schap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtsper-sonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

15. Gewone algemene vergadering : de algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten : er wordt bijzondere volmacht gegeven aan de heer Michel Requilé, zaakvoerder van RM Accountants & Belastingconsulenten Burg.BVBA, Amerikalei 19 bus 001 te 2000 Antwerpen waarbij hij de mogelijkheid heeft om :

- bij griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen ;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid ;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag van de vrijstelling van de jaarlijkse vennootschapsbijdrage.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend) VAN GI-TEEL Dirk, Zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-

U houdbn

aan het

t3elgisch Staatsblad

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DVG IT SOLUTIONS

Adresse
CUYLITSSTRAAT 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande