DVH RIOLERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVH RIOLERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.560.689

Publication

15/10/2014
ÿþ Mal Wcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



. Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-.,

G 6 gKT, Mit

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT greeirRier

1

Voor- 11111911111111

behoude

aan het

Belgisci

Staatebla

1111



Ondememingsnr : C1Q. 560. 639

Benaming

(voie) : DVH Rioleringen

(verkart)-

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Raapstraat 12, 2470 Retie

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de eenparig schriftelijke besluitvorming van de vennoten

De vennoten nemen kennis van het ontslag van de heer Davy Vanheuckelom als zaakvoerder van de,' vennootschap met ingang vanaf 30 september 2014 en beslissen met éénparigheid van stemmen om dit: ontslag te aanvaarden.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Robin Luyten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lurk El vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie-van-de-akte

NEERGELEGD

5- 0

r G ; Ondernemingsnr : b 3 ~ Z , ~ tr p -

Benaming (voluit) : DHV Rioleringen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Raapstraat 12

2470 Retie

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee 13 november 2013, neergelegd ter registratie,: blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

t. Rechtsvorm en naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DVH Rioleringen";

2. Zetel: 2470 Retie, Raapstraat 12;

3. Oprichters: (a) De heer VANHEUCKELOM Davv, geboren te Turnhout op 19 mei 1978, wonende te 2470 Relie, Tumhoutsebaan 66 en (b) de heer LUYTEN Robin Carlo Carla, geboren te Turnhout op 15 april 1973, wonende; te 2470 Relie, Raapstraat 12;

4. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Volledig geplaatst en gestort ten belope van zesduizend vierhonderd euro (¬ 6.400) op een bijzondere rekening geopend bij KBC;

5. Samenstelling van het maatschappellik kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door; honderd zesentachtig (186) aandelen met fractiewaarde;

6. Boeklaar : Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december;

Op éénendertig december van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de maand een inventaris open stellen de jaarrekening vast;

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op 31 december 2014.

7. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald.

Geen uitkering mag evenwel geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting. Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot. Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. Indien de vennootschap nog slechts één vennoot telt, wordt ze bestuurd door de enige vennoot of door één of meer natuurlijke personen, door hem benoemd, optredend in plaats van de algemene vergadering.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

Ghttt-t-It HECHTBANK VAN

2 8 NOV. 202

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien de vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stelten tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris.

De vennootschap wordt bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte vertegenwoordigd, door de zaakvoerder. Als er maar één is kan deze zaakvoerder in alle zaken alleen optreden. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dan dienen twee zaakvoerders gezamenlijk op te treden, uitgezonderd voor het opmaken van offertes, en uitgezonderd voor handelingen voor een waarde onder een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000); in die gevallen kan één zaakvoerder alleen optreden. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur; de heer Davy VANHEUCKELOM en de heer Robin LUYTEN, die uitdrukkelijk hebben verklaard te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

9. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor:

-het ondernemen en uitvoeren van: grondwerken, werken van aanleg van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; draineringswerken; werken van uitbaggering; grote irrigatie-werken en werken van regeling der waterlopen; werken van bouw, werken van water- en gasvoorziening; het leggen van kabels en diverse leidingen; peilingen en uitdiepingen; werken van funderingen, heiwerk, damplanken, versterkingswerken van gebouwen en kunstwerken; diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden; sproeiwerken; vervoer voor derden;

-bouw van autowegen, straten;

-grondverzet;

-onderneming voor aanleg, herstelling en onderhoud van wegen, alle rioleringen en afwateringen; -onderneming voor bosontginning;

-handel in bouwmaterialen;

-onderneming voor het verhuur van machines, voertuigen, diverse materialen en toestellen;

-kleinhandel in bloemen en sierplanten, granen, zaad- en tuingereedschap, sproei- en meststoffen. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handets-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even welke wijze, een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt. De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door aile middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

10..laarveroaderinq: De algemene vergadering komt elk jaar samen op de derde dinsdag van de maand juni, om twintig uur (20u00). Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de derde dinsdag van juni 2015 om 20u00.

11. Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Hegimatt BVBA te 2460 Kasterlee, Retiesebaan 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte.

Notaris Herbert STYNEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/04/2015
ÿþMai Waad 11.1

'i_,J " ?r~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ins

1 0 5569*

Nu,rgelegd ter griee

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 APR, 2015

ANTWSIRPEAT atdelxng TURNHOUT

Gffletter

Ondememingsnr : 0542.560.689

Benaming

(voluit) : ©VH Rioleringen

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Raapstraat 12 te 2470 Retie

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de eenparig schriftelijke besluitvorming van de vennoten

Op datum van 26/02/2014 werd Meuleman Wendy, wonende te 2470 Retie, Raapstraat 12 benoemd tot zaakvoerder met éénparigheid van stemmen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Robin Luyten

Zaakvoerder

L

Is jlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04 2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz-van ünc-8'verrrreldeTr-. Recta`14ffa717en h.edanigtretcrvarrdGrrretrpmenterarsdeirotarts, tratzzi)-v í zepers ofirste-ii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 23.06.2016 16226-0188-011

Coordonnées
DVH RIOLERINGEN

Adresse
RAAPSTRAAT 12 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande