DVL SANITAIR-CV LTD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVL SANITAIR-CV LTD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.439.883

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 25.07.2013 13341-0381-003
12/06/2013
ÿþ retrit-À Mod 11.1

In de bijlagen bij bet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rta neerlegging ter griffie van de akte ' - '

Voorbehouder aan het Belgisch Staafsbla,

fintogegn

Heerge{ègd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0,3,111N1 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0817.439.883

Benaming (voluit) :DVL SANITA1R-CV Ltd

(verkort):

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Engels Recht

Zetel :Coventis Business Center, 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 1 LL, Verenigd

Koninkrijk

Adres Belgisch filiaal: Leopoldlei 45/1, 2180 Antwerpen-Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp: zetelverplaatsting, omvorming van de vennootschap naar Belgisch Recht

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 17 april 2013, geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 19 april 2013 boek 171 blad 53 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ), bij delegatie de ontvanger J. Martens en uit akte verleden op 17 mei 2013, geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 24 mei 2013, boek 173 blad 67 vak 14, ontvangen vijfèntwintig euro (25¬ ), de ontvanger W. Wuytack , blijkt dat buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de private company limited by shares naar het recht van Engeland en Wales "DVL Sanitair-CV Ltd", waarvan de zetel gevestigd is te Coventis Business Center, 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 111, Verenigd Koninkrijk en met bijkantoor in België te 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldlei 45/1, met eenparigheld van stemmen volgende besluiten heeft genomen;

1. De vergadering stelt vast en bevestigt dat de maatschappelijke zetel, zetel van werkelijke leiding, hoofdvestiging, het bestuur en de leiding van de vennootschap verplaatst werden van Verenigd Koninkrijk naar België, met ingang vanaf 31 maart 2013, zoals beslist in de notulen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering, gehouden op 31 maart 2013. De vergadering stelt vast dat de vennootschap bijgevolg onderworpen is aan het Belgisch recht vanaf 31 maart 2013, overeenkomstig artikel 112 van het Wetboek Internationaal Privaatrecht en dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft van een vennootschap naar Belgisch recht. Zetel: Antwerpen-Ekeren, Leopoldei 45/1.

2. De vergadering stelt vast dat het Belgisch filiaal van de private company limited by shares naar het recht van Engeland en Wales DVL-SANITAIR-CV Ltd, met zetel te Coventis Business Canter, 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 1 LL, Verenigd Koninkrijk, werd stopgezet met ingang vanaf 31 maart 2013 Ingevolge de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar België, te weten 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldlei 45/1, waartoe werd besloten bij besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap zoals blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 17 april 2013, neergelegd ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3. De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap de rechtsvorm van de "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" heeft aangenomen, zoals ook blijkt uit hogervermelde notulen en dat de benaming van de vennootschap "DVL SANITAIR-CV" luidt.

4. De vergadering beslist het kapitaai te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het kapitaal van duizend euro (¬ 1.000,00) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (E 18,600,00), De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen,

5. De vergpdering_stelt vasten verzoekt ons, notaris akte te nemen van het feit dat de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam on hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam" en handtekening.

Luik B - vervolg

voormelde kapitaalverhoging van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het

bestuursorgaan van de vennootschap aangaande de wijziging van het doel van de vennootschap alsook van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2013. De aanwezige enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsook van de staat van activa en passiva van de vennootschap te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

7. De vergadering besluit het doel van de private company limited by shares naar het recht van

Engeland en Wales DVL-SANITAIR-CV Ltd, met zetel te Coventis Business Center, 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 I LL, Verenigd Koninkrijk te vervangen door hiernavolgende nieuwe tekst, zoals deze werd opgenomen in de nieuwe statuten van de vennootschap die in overeenstemming zijn met de vigerende Belgische wetgeving en die werden goedgekeurd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering zoals blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 17 april 2013, neergelegd ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad:

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in

België en/of buitenland, alleen of in samenwerking met derden

om het even welke handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen; de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling; loodgieterswerk; installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

De activiteiten dienen in de ruimst mogelijke zin te worden opgevat.

Activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en/of wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, zijn uitgesloten voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan mandaten van zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen of rechtspersonen.

8, De vergadering besluit de nieuwe tekst van de statuten aan te nemen die in overeenstemming is met de vigerende Belgische wetgeving en die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 31 maart 2013.

Deze nieuwe tekst van statuten luidt als volgt ;

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1- Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DVL SANITAIR-CV". De vennootschap mag ook gebruik maken van de commerciële benaming "DVL".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldlei 45/1.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

S.

Vppr, Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of buitenland, alleen of in samenwerking met derden

om het even welke handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen; de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling; loodgieterswerk; installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

De activiteiten dienen in de ruimst mogelijke zin te worden opgevat.

Activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en/of wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, zijn uitgesloten voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan mandaten van zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen of rechtspersonen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort, te weten een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro,

Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur dertig. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld,

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

V cao lz

behouden

aan het

nEf-éfgiscT

Staatsblad

Luik B - vervolg

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar - jaarrekeningen - winstverdeling

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

9. De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de hiernagenoemde vorige bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 31 maart 2013, te weten voornoemde heer Yonas Damen, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldlei 45/1.

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van mevrouw Ingrid Weverbergh, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldslei 45/1, wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van deze vennootschap met ingang vanaf 31 maart 2013; hetzelfde geldt voor het ontslag van Yonas Damen, als wettelijk vertegenwoordiger van hetzelfde bijkantoor,

De vergadering verleent de voormelde bestuurder en voormelde wettelijke vertegenwoordiger kwijting voor hun mandaat onder voorwaarde van goedkeuring van de laatste jaarrekening.

De vergadering beslist vervolgens als nieuwe enige zaakvoerder te benoemen, met ingang vanaf 31 maart 2013 en voor onbepaalde duur :

- de heer Yonas Damen, voornoemd.

De zaakvoerder aanvaardt zijn mandaat en bevestigt dat er geen enkel beletsel is in

zijnen hoofde voor de uitoefening van dit mandaat.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

10. Bijzondere volmacht wordt verleend door de vergadering aan de heer Axel Dellaert, wonende te 2630 Aartselaar, Kardinaal Cardijnlaan 75 en/of Tsing Loe Soo, wonende te 2590 Berlaar, Anjerstraat 24, met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket,

b) neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad.

c) Inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen.

d) Aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstand] en en de

i

Voo1;- Luik B - vervolg

 behouden aan het Belgisch

S."--Jtaatsbblad

Rijksdienst voor Sociale zekerheid.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte.

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.08.2012 12389-0552-003
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11516-0119-003
08/03/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van tYoophtarde! te Antwerpen, op

Griffie 2.4 FES. 2011

Ondernemingsnr : 0817.439.883

Benaming

(voluit) : DVL SANITAIR-CV LTD

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap, naar Engels recht (Limited))

Zetel : Coventis Business Center, 4 Priory Road, Kenilworth, CV8 1 LL, Warwickshire, Verenigd Koninkrijk

Zetel van het bijkantoor: Leopoldlei 45/1, 2180 Ekeren

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag van bestuurders en wettelijke vertegenwoordigers

Op de bijzonderde algemene vergadering gehouden op de zetel van het Belgisch bijkantoor van DVL; SANITAIR-CV LTD (hierna "de Vennootschap") op 2 december 2010 om 16u, in aanwezigheid van de enige aandeelhouderlvennoot van de Vennootschap, werden de volgende besluiten genomen en goedgekeurd:

1. Benoeming en ontslag van bestuurders van de vennootschap

1.1 Dhr. Eddy Van Loo, wonende te Chrysantenstraat 152, 2610 Wilrijk, neemt ontslag als bestuurder van

de Vennootschap met ingang van 20 november 2010.

1.2 De vergadering aanvaardt het ontslag van dhr. Eddy Van Loo als bestuurder van de Vennootschap en.

verleent decharge voor de uitoefening van de totale duur van zijn mandaat.

2. Benoeming en ontslag van wettelijke vertegenwoordigers van het bijkantoor

2.1 Mw. Ingrid Weverbergh wordt benoemd tot wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor,

belast met het dagelijks bestuur, met ingang van 20 november 2010.

Haar mandaat van wettelijke vertegenwoordiger is onbezoldigd en zij zal naast dit onbezoldigd mandaat

geen enkele andere activiteit uitoefenen in de Vennootschap en het Belgisch bijkantoor.

Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor

het te bereiken doel en om het Belgisch filiaal te vertegenwoordigen en te verbinden in rechte en feite.

Zij mag die bevoegdheid alleen uitoefenen en mag algemene en bijzondere volmachten verlenen met recht

van indeplaatstelling.

Zij heeft haar mandaat aanvaard.

2.2 Dhr. Eddy Van Loo, wonende te Chrysantenstraat 152, 2610 Wilrijk, neemt ontslag als wettelijk

vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor met ingang van 20 november 2010.

2.3 De vergadering aanvaardt het ontslag van dhr. Eddy Van Loo als wettelijke vertegenwoordiger van het.,

Belgisch bijkantoor en verleent decharge voor de uitoefening van de totale duur van zijn mandaat.

3. Bijzondere volmacht

Een bijzonder volmacht met recht van indeplaatsstelling werd verleend aan dhr. Wim Van den Berghe, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van Coventis Ltd, met filiaal te Temse, Stokthoekstraat 10A, om alle formaliteiten te vervullen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van :

a) de Griffie van de Rechtbank van Koophandel (van het gerechtelijke arrondissement waar het filiaal is gevestigd) voor het invullen en ondertekenen van de aanvraagformulieren I en Il tot bekendmaking van voormelde besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

b) een ondememingsloket voor de mededeling van deze wijziging in het ondememingsdossier bij de. Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO),

c) het BTW-controlekantoor waaronder het bijkantoor van de Vennootschap ressorteert, voor aangifte tot: wijziging van een identificatie.

en ten dien einde, alle verklaringen te doen, alle akten en documenten te ondertekenen, en in het algemeen,; al het nuttige en nodige te doen ter uitvoering van deze volmacht.

Voor beknopt uittreksel. Samen neergelegd volgende stukken: Verslag van de Bijzondere Algemene:

Vergadering van Aandeelhouders van DVL SANITAIR-CV LTD dd. 02/12/2010, en volmacht.

Getekend door:

Wim Van den Berghe,

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

i ^/ 1', ~

_..-~~_''3l\ 3 "

11111111111111111

" 11036540+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 10.08.2015 15404-0284-014

Coordonnées
DVL SANITAIR-CV LTD

Adresse
LEOPOLDLEI 45, BUS 1 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande