DVPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.089.239

Publication

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.09.2013, NGL 23.10.2013 13636-0456-011
19/04/2012
ÿþModword 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

------------------

Ondernemingsnr : Ier+, 0-3c3 -23B

Benaming

(voluit) : DVPS

PS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 5 april 2012, dat er een vennootschap werd opgericht door:

1. Mevrouw VERLOOY Dominique Rosalie Vincent, geboren te Lier op 18 juni 1968, nationaal nummer 68.06.18 428-17, thans ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 28.

2. Mevrouw MOREELS Rita Melania Arthur Frans, geboren te Lier op 19 mei 1946, nationaal nummer 46.05.19 484-44, echtgenote van de heer VERLOOY Ludo Jan Maria, wonende te 2500 Lier, Hagenbroekse-steenweg 74.

Naam: DVPS.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 28.

Doel:

De vennootschap zal de eerste drie boekjaren vooral tot doel hebben;

- Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten

- Alle dienstprestaties van economische aard

- Het verstrekken van adviezen en consulting, hiertoe behoren onder meer het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, management, financiën, marketing, vertalingen, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken.

- Het waarnemen van alle bestuuropdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies.

- Het verwerven, beheren en verkopen van participaties.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in

eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IWNIWII~IVB NVN IIWI~NV~e

" iaovs~aa"

bel

aa

Be Sta;

N EEnG ELcG D

OB -01t- 2012

GRIFFE. RECHTBANK van

KOOPHANDEkCI-HEi_EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aire bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 Inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 E), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten hebben verklaard in te teken op het kapitaal van de vennootschap als volgt:

1. mevrouw VERLOOY Dominique heeft een bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 EUR) gestort, waarvoor haar negenennegentig (99) ten belope van drieëndertig komma tweeënveertig ten honderd (33,42%) volgestorte aandelen worden toegekend;

2, mevrouw MOREELS Rita heeft een bedrag van tweeënzestig euro (62,00 EUR) gestort, waarvoor

haar één (1) ten belope van drieëndertig komma tweeënveertig ten honderd (33,42%) volgestort aandeel wordt toegekend.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar, bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat dit recht geeft op een vergoeding.

Iedere zaakvoerder zal, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle; Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene Vergadering: Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de tweede zaterdag van september om veertien uur.

indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Boekjaar: Het boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 maart 2013.

Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds: de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens zijn de oprichters bijeengekomen in eerste algemene vergadering, en zij hebben, met

eenparigheid van de stemmen, de volgende besluiten genomen:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: mevrouw VERLOOY Dominique Rosalia Vincent, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. de functie van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de functie van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, verlenen de oprichters volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan het kantoor VAN DOORSSELAER-LIEVENS & C°, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 9240 Zele, Kouterstraat 144.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 5 april 2012.

2° Uittreksel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 12.09.2015, NGL 06.10.2015 15643-0586-012
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 10.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0235-011

Coordonnées
DVPS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 28 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande