DYE BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DYE BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.732.864

Publication

31/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het Bel9isct 5taatsble

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van !loophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 2 jAN. 2014

I 11111 I~IItIIWVII IIVI~I,IIIIIV

*1A03097

trindernerninosnr : 0472.732.864

Benaming (voluit) : DYE BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50

(volledig adres) 2950 Kapellen

Onderwerpen) akte : REËLE KAPITAALVERMINDERING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 30 december 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), om dit terug te brengen van een miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 1.200.000,00) naar zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00), en dit om het eigen vermogen van de vennootschap aan te passen aan het werkelijke peil van de economische behoeften van de vennootschap en dit zonder afschaffing van bestaande aandelen maar door terugbetaling aan de aandeelhoudsters van een deel van de waarde van hun aandelen, te weten één honderdtwintigduizendste (11120.000ste) van het bedrag van deze kapitaalvermindering per aandeel.

De vergadering heeft beslist dat de terugbetaling van het kapitaal aan de aandeelhoudsters in eerste instantie zal gebeuren door boeking van het integrale bedrag van de kapitaalvermindering ais een vordering van de aandeelhoudsters op de vennootschap in rekening courant op hun naam en dat de effectieve uitkering later zal gebeuren in onderling overleg tussen de aandeelhoudsters en de raad van bestuur op de wijze die de raad van bestuur het meest geschikt acht.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal,

2, Punt a van artikel 5 van de statuten werd gewijzigd conform het voorgaande besluit en luidt voortaan als volgt:

"a) Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00). Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door honderdtwintigduizend (120.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op ce laatste b1z van Luik B vermelden .Recto : Naam en hoedanrgherti van de instrumenterende notaris. hel2ij van de perao(o/nten) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden to vertegenwooid:çlen

Verso : Naam en handt?},ening

07/05/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernetingsnr : 0472.732.864

Seneming (voluit) : DYE BEHEER

voor-bohou tien

con het

Bolgisch Staatsblad

1 07009

Neergelegd ter griffu: 'tan de Rechtbdf+ r .van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 5 APR 2013

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50

(volledig adres) 2950 Kapellen

Onderwerpen) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

WIJZIGING DOEL - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN -ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER(S)

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 18 april 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van alle aandelen in één hand door de naamloze vennootschap "DYE BEHEER", rechtspersonenregister Antwerpen 0472.732.864, met zetel te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50 (de "Overnemende Vennootschap") met de hierna genoemde ' vennootschappen die deelnemen aan deze fusieoperatie als over te nemen vennootschappen, zijnde:

(a) de naamloze vennootschap "BEUKENSTAETE PROPERTIES I", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.478.839, met zetel te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50;

(b) de naamloze vennootschap "BEUKENSTAETE PROPERTIES Il", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.485.965, met zetel te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50;

(c) de naamloze vennootschap "BEUKENSTAETE PROPERTIES III", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.478.740, met zetel te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50;

hierna samen ook de "Overgenomen Vennootschappen" genoemd;

door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 9 februari 2013, neergelegd op 1 maart 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 12 maart 2013 onder nummer 20130312-41113 (hierna het "Fusievoorstel").

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 18 april 2013 om 24.00 uur. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschappen met ingang van 18 april 2013 om 24.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 31 januari 2013, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

11 Het beheer van haar vermogen, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren,

promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, evenals beheren van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de lGatste biz von Luik E vermeiden : Recto : Naam en hoecGnigneici instrumenterende notaris, hetzij van de Qersofo)nten)

bevoepd Oe rQcritypersoon ten aartzJen van derden te vertWaerr.:oorciigen

Verso : Naam handtekening

vooi- bafaouderl aan het rsigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

niant

2/ De aan- en verkoop, im- en export, huur en verhuur van allerhande transportmiddelen in het algemeen en vliegtuigen in het bijzonder. Dit in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

3/ Alle activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren, en te coördineren. Zif kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overnemen van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen.

4/ Alle activiteiten van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. De selectie, rekrutering, opleiding en ' begeleiding van personeel. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Het beheer en de verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde han de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van aile financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen.

Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming In het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van i allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de

bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen."

4. Artikel 29 van de statuten werd integraal gewijzigd en de laatste twee alinea's van het gewijzigde artikel 29 van de statuten luiden voortaan als volgt:

"Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van storting en."

5. De in functie zijnde bestuurder, te weten de naamloze vennootschap "BEUKENSTAETE PROPERTIES I", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw SCHREINER Diane Caroline Maria, geboren te Nijmegen (Nederland) op 28 mei 1958, wonende te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, werd eervol ontslagen gezien haar ontbinding ingevolge de fusie.

6. De vergadering stelde het aantal bestuurders vast op twee (2) en tot deze functie werd bijkomend benoemd: mevrouw HIJMANS Roxanne Maxime Djamilla, geboren te Nijmegen (Nederland) op 5 mei 1987, wonende te 6523 CR Nijmegen (Nederland), Paulus Potterstraat 10.

Op de laatste biz van Luik: B vermelder, : Ftectc, : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notans, hetzij van de perso(oln{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vin derden te vertegenwoordigen

Verst, Naam erg handtekening

mod 11.1

Deze functie zal eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

7. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA", rechtspersonenregister Antwerpen 0434.913.455, met zetel te Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door de heer Vanhaeren Henri, en haar, aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de `B.T.W,",

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva,

verslag raad van bestuur.

;le

;{oo!'-

isï Fou{ic!'i

Dan hei

EicÉL;ssch 3taetwbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. an k Ça1 B vermeiden " Reçte : Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzen van derden te verlegene:'oordigeri

Verso : Naam en handlek hing

12/03/2013
ÿþ Mod Ware! 71,1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie p 1 MAM 7.013

iiiuii~u~ui~

*130 1113

V beh aa Bel Stat

C

Ondernemingsnr : 0472.732.864

Benaming

(voluit) : DYE BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderweg akte : Fusievoorstel rechtzetting

Het fusievoorstel neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 19 februari 2013: was foutief. Het dient gelezen te worden als onderstaande :

Beukenstaete Properties I

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0466.478.839

RPR Antwerpen

Beukenstaete Properties Il

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapelfen

Ondememingsnummer 0466,485.965

RPR Antwerpen

Beukenstaete Properties 111

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0466.478.740

RPR Antwerpen

Dye Beheer

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0472.732.864

RPR Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN DYE BEHEER NV EN BEUKENSTAETE PROPERTIES I NV, BEUKENSTAETE PROPERTIES Il NV EN BEUKENSTAETE PROPERTIES III NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

Dye Beheer NV en Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstaete Properties III NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties lt NV en Beukenstaete Properties III NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Dye Beheer NV overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W. Venn.").

Overeenkomstig artikel 719 W. Venn, werd door de bestuursorganen van Dye Beheer NV en Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstaete Properties Ill NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstate Properties III NV zullen worden overgenomen door Dye Beheer NV, voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

-door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructurering binnen de groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1.0e Overnemende Vennootschap:

De naamloze vennootschap Dye Beheer, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0472-732-864 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 12 september 2000 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen, Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 september 2000 onder nummer 20000927-613.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden laatst gewijzigd op 28 december 2010 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2011 onder nummer 20110117-8391.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 1.200.000 en wordt vertegenwoordigd door 120.000 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn in het bezit van:

-mevrouw Diane Schreiner, wonende te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50: 119.999 aandelen

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERICA HOLLAND B.V.", rechtspersonenregister Antwerpen 0817.813.730, met statutaire zetel te Nijmegen (Nederland) en met zetel van werkelijke leiding te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50: 1 aandeel.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2017 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Beukenstaete Properties I NV, maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0466-478-839 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen: bestuurder,

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Het beheer van haar vermogen, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

-het kopen en verkopen, beheren, enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

-het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

De aan- en verkoop, im- en export, huur en verhuur van allerhande transportmiddelen in het algemeen en vliegtuigen in het bijzonder. Dit in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenperscon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Zij wordt hierna 'Dye Beheer, of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap I:

De naamloze vennootschap Beukenstaete Properties 1, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0466-478-839 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 7 juli 1999 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli 1999 onder nummer 990720-776.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/2,480ste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn in het bezit van Dye Beheer NV.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2016 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Dye Beheer NV: bestuurder,

$ 1

w ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen, waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen. Het zijn van een

bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële,

administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementsaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. De selectie, recrutering, opleiding en begeleiding van personeel. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiekontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussen persoon en het verstrekken van aile diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vast activa. Het beheer en verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen, Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel aile commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is. Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij wordt hierna 'Beukenstaete Properties l' of 'Over te Nemen Vennootschap l' genoemd.

2.3.De Over te Nemen Vennootschap Il:

De naamloze vennootschap Beukenstaete Properties Il, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0466-485-965 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 7 juli 1999 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 juli 1999 onder nummer 990721-44.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 112.480ste van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen zijn in het bezit van Dye Beheer NV.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2016 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Dye Beheer NV: bestuurder.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij, Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen. Het zijn van een

bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële,

administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementsaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. De selectie, recrutering, opleiding en begeleiding van personeel, I-let verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiekontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussen persoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven, Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vast activa. Het beheer en verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen. Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is. Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij wordt hierna'Beukenstaete Properties Il' of 'Over te Nemen Vennootschap Il' genoemd.

2.4.De Over te Nemen Vennootschap Ili:

De naamloze vennootschap Beukenstaete Properties Ill, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0466-478-740 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen,

r ,ï

1+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht op 7 juli 1999 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli 1999 onder nummer 990720-775.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/2.480ste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn in het bezit van Dye Beheer NV.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2016 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Dye Beheer NV: bestuurder.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Aile activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen, waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied, Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en tcezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementsadvies en aanverwante verrichtingen. Het zijn van een

bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële,

administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementsaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen. De selectie, recrutering, opleiding en begeleiding van personeel. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiekontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussen persoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vast activa. Het beheer en verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen. Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect, De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is. Dit alles in de meest ruime zin genomen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

A. y r, %^ à _r. Zij wordt hierna 'Beukenstaete Properties 11t' of 'Over te Nemen Vennootschap 111' genoemd,

1 f.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dye Beheer NV zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstaete Properties III NV.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen I, II en Ill boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen 1, 11 en lil boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en III die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen I, II en III geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen 1, Il en III wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.5tatutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. de statuten te wijzigen. Er zal onder andere een wijziging/uitbreiding van het maatschappelijk doel gebeuren.

7.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschappen 1, II en Ill bezitten op dit moment een onroerend goed, gelegen te 2960 Brecht, Beukenlei 24, 24 bis en 26. Dit onroerend goed is volgens titel ten kadaster gekend Brecht, lste afdeling:

- sectie M, nummer 00021002009;

- sectie M, nummer 0002/008010;

- sectie M, nummer 0002100A010.

OVAM heeft op 3 januari 2013 bodemattesten afgeleverd, waarvan de inhoud luidt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1, Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Dit onroerend goed zal door een voorafgaandelijke kapitaalverhoging worden ingebracht in een andere vennootschap, zodat bij het verlijden van de akte van fusie de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en III niet meer in het bezit zullen zijn van dit onroerend goed dat zal worden ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERICA HOLLAND B.V.", voornoemd.

8. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie - of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

9.Atgemene vergaderingen

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd door de respectievelijke algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij . de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neerlegging

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusieakte.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 9 februari 2013 te Kapellen, in negen exemplaren. Het bestuursorgaan van elke vennootschap verklaart twee originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om In het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschap te warden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap, en waarbij het negende exemplaar bestemd is voor de instrumenterende notaris.

DYE BEHEER NV BEUKENSTAETE PROPERTIES l NV

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

SCHREINER Diane SCHREINER Diane

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

BEUKENSTAETE PROPERTIES Il NV BEUKENSTAETE PROPERTIES III NV

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

SCHREINER Diane SCHREINER Diane

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

getekend

Schreiner Diane

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermeiden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþMal Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie' 9 FEB. 2013

Qnáernemingsnr : 0472.732.864

Benaming

(voluit) : DYE BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Dye Beheer

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0472.732.864

RPR Antwerpen

Beukenstaete Properties l

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondernemingsnummer 0466.478.839

RPR Antwerpen

Beukenstaete Properties Il

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0466.485.965

RPR Antwerpen

Beukenstaete Properties 111

Naamloze vennootschap

Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0466.478.740

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN DYE BEHEER NV EN BEUKENSTAETE PROPERTIES I NV, BEUKENSTAETE PROPERTIES NV II EN BEUKENSTAETE PROPERTIES III NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

Dye Beheer NV en Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties II NV en Beukenstate Properties 111 NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Beukenstaete Propertjes I NV, Beukenstaete Propertjes li NV en Beukenstate Properties 111 NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Dye Beheer NV overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W, Venn.").

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op 9 februari 2013 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van bye Beheer NV en Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstate Properties III NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstate Properties 111 NV zullen worden overgenomen door Dye Beheer NV, voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd za! worden

-door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zuAen worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructurering binnen de groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1.De Overnemende Vennootschap:

De naamloze vennootschap Dye Beheer, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0472-732-864 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 12 september 2000 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 september 2000 onder nummer 20000927-613.

De statuten werden laatst gewijzigd op 28 december 2010 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2011 onder nummer 11008391.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 1.200.000 en wordt vertegenwoordigd door 120.000 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn in het bezit van:

-mevrouw Diane Schreiner, wonende te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50: 119.999 aandelen

-Cerica Holland B.V BVBA., Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen , vertegenwoordigd door mevrouw Diane

Schreiner wonende Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen :1 aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2017 uit:

-mevrouw Diane Schreiner; gedelegeerd bestuurder

-Beukenstaete Propertjes I NV, maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0468-478-839 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen: bestuurder.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Het beheer van haar vermogen, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

-Het verwerven, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle

welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen.

-Het kopen en verkopen, beheren, enzovoort van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en

investeren van gelden en waarden.

-Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

De aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur van allerhande transportmiddelen in het algemeen en vliegtuigen in het bijzonder. Dit in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij wordt hierna 'Dye Beheer, of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap 1:

De naamloze vennootschap Beukenstaete Properties I, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondememingsnummer 0466-478-839 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen,

De vennootschap werd opgericht op 7 juli 1999 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli 1999 onder nummer 990720-776

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/2.480ste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn in het bezit van Dye Beheer NV,

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2016 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Dye Beheer NV: bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen entof derde ondernemingen waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren, en te coordineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wij ze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overnemen van vorderingen, inteken op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen. Het zijn van een

bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële,

administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en installeringen. De selectie, rekrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers) of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels-of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Het beheer en de verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen. Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile Intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is. Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij wordt hierna 'Beukenstaete Properties l' of 'Over te Nemen Vennootschap I' genoemd.

2.3.De Over te Nemen Vennootschap Il:

De naamloze vennootschap Beukenstaete Properties ll, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0466-485-965 en ingeschreven in het rechtspersonen register van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 7 juli 1999 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli 1999 onder nummer 990720-44.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 112.480ste van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen zijn in het bezit van Dye Beheer NV.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2016 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Dye Beheer NV: bestuurder.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Alle activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren, en te coördineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wij ze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overnemen van vorderingen, inteken op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen. Het zijn van een

bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële,

administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en installeringen. De selectie, rekrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers) of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels-of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Het beheer en de verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen, Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel aile commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben, Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is. Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij wordt hierna `Beukenstaete Propertjes ll' of `Over te Nemen Vennootschap Il' genoemd.

2.4.De Over te Nemen Vennootschap lll:

De naamloze vennootschap Beukenstaete Properties III, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, met ondernemingsnummer 0466-478-740 en ingeschreven in het rechtspersonen register van Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht op 7 juli 1999 voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli 1999 onder nummer 990720-775.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 112.480ste van het kapitaal.

Alle aandelen zijn in het bezit van Dye Beheer NV.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2016 uit:

-mevrouw Diane Schreiner: gedelegeerd bestuurder

-Dye Beheer NV: bestuurder.

Overeenkomstig artikel 3 van de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

Aile activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen enlof derde ondernemingen waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren, en te coördineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wij ze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overnemen van vorderingen, inteken op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen. Het zijn van een

bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële,

administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en installeringen, De selectie, rekrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers) of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezcldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels-of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Het beheer en de verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, ais daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen. Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is. Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierna 'Beukenstaete Properties Il' of 'Over te Nemen Vennootschap Ir genoemd.

Dye Beheer NV zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Beukenstaete Properties I NV, Beukenstaete Properties Il NV en Beukenstaete Properties Ill NV.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en Ill boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W, Venn.)

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen 1, 11 en Ill boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschappen I, 11 en 111 die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen 1, Il en III geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en III wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. haar statuten te wijzigen.

Het huidige maatschappelijk doel zal worden uitgebreid met volgende tekst

"A11e activiteiten van een holdingmaatschappij. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen entof derde ondernemingen waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren, en te coordineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wij ze van verwerving. Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overnemen van vorderingen, inteken op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen.

Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden. Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en installeringen. De selectie, rekrutering, opleiding en begeleiding van personeel. Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet, het verstrekken van raad, beheers) of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven. Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak. De ontwikkeling, het kopen en verkopen, het in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en andere intellectuele rechten en immateriële vaste activa. Het beheer en de verhuring van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap aile onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, ais daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en waarborgen. Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbcnden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Agent, makelaar en tussenpersoon, in de algemene zin, te zijn voor verzekeringen, geldbeleggingen en leningen, spaarkasverrichtingen, herverzekeringen en aanverwanten zonder dat deze opsomming limitatief is, Dit alles in de meest ruime zin genomen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

7.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschappen I, Il en HHI bezitten op dit moment een onroerend goed, gelegen te 2960 Brecht, Beukenlei 24, 24 bis en 26. Dit onroerend goed is volgens titel ten kadaster bekend stad Brecht, 1 ste afdeling, sectie M, nummer 0002100Z009.

OVAM heeft op 3 januari 2013 een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud luidt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be,

3, Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet ln voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Bij het verlijden van de akte van fusie zullen, na inbreng van dit onroerend goed, de Over te Nemen Vennootschappen I, Il en III net meet in het bezit zijn van dit onroerend goed,

8. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 fini 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

9.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 10 april 2013.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neeriegging

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte.

11,Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Welboek.

*Ms

Onderhavige tekst werd opgesteld op 11 februari 2013 te Kapellen, in acht exemplaren. Het bestuursorgaan van elke vennootschap verklaart twee originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschap te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap.

Getekend,

Voor

Dye Beheer NV

Diane Schreiner Gedelegeerd bestuurder

Beukenstaete Properties NV vertegenwoordigd door Diane Schreiner

Bestuurder Voor

Beukenstaete Properties f NV Beukenstaete Properties fl NV Beukenstaete Properties HI NV

Diane Schreiner Gedelegeerd bestuurder

Dye Beheer NV vertegenwoordigd door

Diane Schreiner

Bestuurder

" Voor-

" r behouden aan het Belgisch Staatsblad

ry

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en (Landtekening

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.09.2012 12583-0568-016
06/03/2012
ÿþ Mbd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t;.,or,nfoqFi (er griffie van de Retffartk

°sáhE) je l~tatyy~1'~},eIîi Il~

y~~ nu~p ~)'

Griffie 2 2 FE13,1.D12

161j121J1

V, beh

aai

Bel Staa

D



i

Ondernemingsnr : 0472.732.864

Benaming

(voluit) : DYE BEHEER

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming en benoeming

Tijdens de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2011 werd met algemeenheid van stemmen besloten om mevrouw Diane Schreiner, wonende Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen,te herbenoemen tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar.

Beukenstaete Properties f NV, vertegenwoordigd door mevrouw Diane Schreiner, wonende Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen, met maatschappelijke zetel Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen wordt benoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Getekend,

Diane Schreiner

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2011
ÿþ44.

Mod

r ~{~ ((~~ f~~f" ~~_~{a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il Mn,. n

be a

BF st<

U::,'Û'ag¬ tegd ter grlifle van de Rechtbart C l Koophandel fie Antwerpen op

2 2 SFP. 2011

Griffie

Ondernemingsnr 0472.732.864

Benaming

(voluit) DYE BEHEER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50 te 2950 Kapellen

Onderwerp akte : bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Het mandaat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van mevrouw Diane Schreiner, wonende De Pretlaan 6 te 2950 Kapellen, voor een periode van zes jaar, eindigend bij de algemene vergadering van 2032, is onbezoldigd.

Getekend,

Diane Schreiner

Gedelegeerd besuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 31.08.2011 11518-0199-015
17/01/2011
ÿþmod 2.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar Bel: Staal

im

li!!1!)11,111,j1111111111

Neevelegt# tar griffie da Itedgieg vin KeepiuMi te kafwerperl

op -6 14N. 9111

Griffie Go Oriftler,

Ondememingsnr : 0472.732.864

Benaming : DYE BEHEER

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50

2950 Kapellen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 28 december 2010, blijkt dat:

1. de statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd zodat de aandelen en ook alle andere door de: vennootschap uitgegeven effecten voortaan enkel nog op naam kunnen en zullen luiden.

2. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een miljoen honderd achtendertigduizend euro (¬ 1.138.000,00) euro om het te brengen op een miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 1.200.000,00) door incorporatie in het kapitaal ten belope van gezegd bedrag van de rekening-courant van mevrouw SCHREINER -Diane Caroline Maria, geboren te Nijmegen (Nederland) op 28 mei 1958, wonende te 2950 Kapellen, Kasteeldreef 50, mits aanmaak en uitgifte van honderd dertienduizend achthonderd (113.800) aandelen van hetzelfde type als de alsdan bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de alsdan bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf datum van uitgifte.

Het besluit van het desbetreffende verslag van de bedrijfsrevisor, de. burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De, Deken, Scheffer, Van Reusel en C°" te Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Aimé Scheffer, luidt ais volgt:

"8 BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap Dye Beheer te Kapellen, Kasteeldreef 50, bestaat uit de inbrengsten in natura van een gedeelte van de bestaande schuldvordering die; mevrouw Diane Caroline Maria Schreiner heeft op de vennootschap en waarvan zij één miljoen honderd achtendertig duizend euro inbrengt in het kapitaal van de vennootschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in toepassing van artikel 602 van het: Wetboek van Vennootschappen en alleen in dit kader bruikbaar, zijn wij van oordeel dat:

8.1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

8.2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

8.3 de inbrengster er kennis van heeft genomen dat het eigen vermogen van de NV Dye Beheer in belangrijke mate aangetast is door gecumuleerde verliezen en per 30 november 2010 een negatief eigen vermogen heeft van 35.679,29 EUR en zij er zich rekenschap van geeft dat ingevolge deze inbreng in natura een deel van haar ingebracht vermogen onmiddellijk een vermogensverwatering ondergaat. Het. bestuursorgaan heeft slechts één methode van waardering gehanteerd; met name werd de schuldvordering aan nominale waarde gewaardeerd.

Gelet op het feit dat de kapitaalverhoging kadert in een versterking van het eigen vermogen van de inbrengverkrijgende vennootschap en het uitdrukkelijk akkoord van de inbrengster is de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 113.800 nieuwe maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde ten voordele van de inbrengster, mevrouw D.C.M. Schreiner.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 § 1 van het wetboek van vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) de..vcread de rechtsoersoor ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen

'fairness opinion' is.

Opgemaakt te Antwerpen, 27 december 2010

(getekend)

Burg. CVBA De Deken, Scheffer, Van Reusel & C"

vertegenwoordigd door haar

vennoot de heer Aimé Scheffer

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen".

Dientengevolge is het kapitaal thans vastgesteld op een miljoen tweehonderdduizend euro (¬

1.200.000,00).

Punt a) van artikel 5 der statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"a) Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen tweehonderdduizend euro (¬

1.200.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door honderd twintigduizend (120.000) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde."

3. De toelatingsvoorwaarden tot algemene vergaderingen werden gewijzigd en artikel 20 der statuten

luidt voortaan als volgt:

"Artikel 20. Toelatino tot algemene vergaderingen

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene

vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen."

VOOR UITTREKSEL (Onderlek.)

Erik Celis

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift akte,

- verslag raad van bestuur,

- verslag bedrijfsrevisor,

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) oevoegd de rechtspersoon ter aanzier van derden te verteaenw-cora.ger

;a-~" - ..na.,- - ... -

17/08/2010 : ANA065052
01/09/2009 : ANA065052
07/11/2008 : ANA065052
03/09/2007 : ANA065052
03/04/2007 : ANA065052
02/02/2007 : ANA065052
05/09/2006 : ANA065052
05/09/2006 : ANA065052
25/08/2015
ÿþ(LY'" Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. itil i

behoud aan lu Belgisi

Staatsb

T. Rechtbank ven koophandel ArdWerpen

aidshng'fi A~'i'.EREY9t

t il Ails, 2015

Ondernemingsnr 0472.732.864

Benaming (voluit) : Dye Beheer

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 50 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 05/08/2015

De vergadering beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 31/08/2015 naar Marcottedreef 24 te 2950 Kapellen.

Diane Schreiner

Gedelegeerd bestuurder

Bi,~lagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0538-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16550-0424-016

Coordonnées
DYE BEHEER

Adresse
MARCOTTEDREEF 24 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande