D²CONCEPTS

Société en commandite simple


Dénomination : D²CONCEPTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.756.155

Publication

02/03/2015
ÿþfuel Modwmd 11.1

tink:` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 FEB. 2015

afdereti werpen

J

Ondernemingsnr : 0 5 9 87 56. 1 5 5

~

Benaming "

(voluit) : D2CONCEPTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kapellensteenweg 522 bus I te 2920 KALMTHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

1. De Heer DE OIE Filip Peter, geboren te Ekeren op 2 mei 1966, wonende te 2920 Kalmthout, Augustijnsdreef 19, met rijksregistemummer 66.05.02-301.90

2. De Heer DE CEUNINCK Pascal Theo, geboren te Antwerpen op 9 mei 1968, wonende te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 180, met rijksregisternummer 68.05.09-479.35

3, Mevrouw LELIRIDAN Benedicte Maria, geboren te Wilrijk op 28 oktober 1966, wonende te 2920 Kalmthout, Augustijnsdreef 19, met rijksregisternummer 66.10.28-166.62

4. Mevrouw GEUKENS Karolien, geboren te Geel op 1 februari 1971, wanende te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 180, met rijksregisternummer 71.02.01-190.24

wordt overeengekomen een gewone commanditaire vennnootschap op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming `D2CONCEPTS`.

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 522 bus 1,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de zetel elders in België worden ondergebracht.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

Computeradviesbureau, omvattende onder meer: het verlenen van advies over soorten computers en hun

configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur.

Het ontwikkelen van software voor computers.

Het analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanbieden van de beste oplossingen

met betrekking tot het informaticagebeuren.

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het ontwikkelen en verzorgen van informaticaopleidingen en trainingen.

De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, zoals digitale platformen voor communicatie, omvattende onder meer: analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling en productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur. Dit in het bijzonder voor de verdere ontwikkeling en commercialisatie van het digitale platform "MEDURO".

Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media.

Het creëren en exploiteren van computertoepassingen, alsmede al hetgeen met het voorafgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het creëren en exploiteren van web- en internettoepassingen, alsmede al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De invoer, de uitvoer, de aankoop, de verkoop, het onderhoud en de herstelling, klein- en groothandel van software en hardware, van computers en netwerken, van onderdelen en computertoebehoren.

Het verlenen van diensten in het bijzonder op het vlak van de consultancy in de informaticasector met onder meer het ontwerp, beheer en hosten van websites zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsook het aanbieden van opslagcapaciteit voor digitale systemen en data.

De studie, ontwikkeling en het commercialiseren van high-tech-toepassingen in alles wat met informatica en met internet te maken heeft en daarmee gerelateerd is.

Het uitoefenen van een publiciteitsonderneming in zijn meest uitgebreide omschrijving,

Het uitoefenen van alle activiteiten op het vlak van reclame, publiciteit, sponsering, promotie en public relations en dit in alle mogelijk sectoren, zoals sport, kunst, media, ontspanning en handel.

De organisatie en de uitvoering van reclame- en promotiecampagnes, publiciteit, sponsering, mailings en enquêtes.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, de creatie en het tot stand brengen van alle producten en materialen op het vlak van reclame, publiciteit en promotie.

Bemiddelaar en 1 of vertegenwoordiger, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, tussenpersoon en beoefenaar van ledere handelswerkzaamheid welke met alle voomoemde doelstellingen verband houdt, zowel in België als in het buitenland.

De begeleiding en de advisering van en de bijstand aan afnemers, reclamebureau's en vennootschappen en organisaties.

Ter uitvoering van haar opdrachten en tot waarneming van haar mandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of door elk ander derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, of op gelijk welke wijze belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens het patrimonium, gevormd door de vennootschap, behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen behoort eveneens tot haar doelstelling evenals alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur en de ruil. in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties en staatsfondsen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag aile brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, meer algemeen alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische en burgerrechtelijke handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. Dit met uitzondering van gereglementeerde activiteiten.

Artikel 4  Duur en boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van deze akte en eindigt op 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016,

Artikel 5 - Beherende en stille vennoten

De Heer DE CEUNINCK Pascal Theo is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De Heer DE BIE Filip Peter, Mevrouw LEURIDAN Benedicte Maria en Mevrouw GEUKENS Karolien zijn stille vennoot. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan uit:

De controle van de vennootschap;

Het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

Het stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 6  Kapitaal 1 vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 euro) en wordt gevormd door middel van storting in geld door de vennoten, onderverdeeld in honderd (100) deelbewijzen waarvan de nominale waarde van ieder deelbewijs tien euro (10,00 euro) bedraagt, namelijk :

Als beherende vennoot, de Heer DE CEUNINCK Pascal Theo, voornoemd, voor: 45 deelbewijzen x 10,00 euro = 450,00 euro.

Als stille vennoot, de Heer DE BIE Filip Peter, voornoemd, voor: 45 deelbewijzen x 10,00 euro = 450,00 euro.

Als stille vennoot, Mevrouw LEURIDAN Benedicte Maria, voornoemd, voor: 5 deelbewijzen x 10,00 euro 50,00 euro.

Als stille vennoot, Mevrouw GEUKENS Karolien, voornoemd, voor: 5 deelbewijzen x 10,00 euro = 50,00 euro,

De deelbewijzen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder schriftelijke toestemming van de vennoten die samen 75% van de deelbewijzen bezitten.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid evenals tot statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de Heer DE CEUNINCK Pascal Theo.

Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle zaakvoerders vereist.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt op de algemene vergadering.

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derdén van de andere vennoten. De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 10 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 11 - Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt 5% voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit, cp voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo, geheel of gedeeltelijk, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen. De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) worden aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zuIlen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verlizen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei om negentien uur ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerst volgende werkdag.

Iedere vennoot die in het bezit is van ten minste 10% van de deelbewijzen kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij I zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekend brief, die ten laatste acht dagen vôór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen geldig beraadslagen en stemmen wanneer aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 14 - Stemmen

Iedere vennoot die de voile rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wonen. Iedere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 15 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd worden met een meerderheid van 75% van de stemmen;

1 wijziging aan onderhavige statuten;

2 verkiezing van zaakvoerder(s).

Artikel 16 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. ledere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend. De aanwezigheidslijst, ondertekend door iedere aanwezige vennoot of diens vertegenwoordiger, wordt bij de notulen gevoegd.

Artikel 17 - Ontbinding -- Vereffening

in geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die af dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij / Zij heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

1

I. I

Artikel 18 - Keuze van woonplaats

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar alle aanmaningen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden,

Artikel 19 - Gemeen recht

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van vennootschappen,

Bijgevoig worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 20  Diverse bepalingen

Bekrachtiging handelingen gesteld namens de vennootschap in oprichting

Voor zoveel als nodig en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2 $ 4 van het Wetboek van vennootschappen, bekrachtigen de zaakvoerder en voor zoveel ais nodig de oprichters, de verbintenissen door de oprichters aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 september 2014.

Opgesteld te Kalrnthout op 2 januari 2015 in zes exemplaren, waarvan één exemplaar voor elk van de partijen en twee exemplaren voor het registartiekantoor.

De Heer DE CEUNINCK Pascal Theo,

Beherende vennoot 1 Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vont-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
D²CONCEPTS

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 522, BUS 1 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande