E-D.U.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E-D.U.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.820.328

Publication

23/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-09-2014

Griffie

*14308341*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562820328

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

E-D.U.

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op 16

september 2014, blijkt dat mevrouw VAN den BRANDEN Ellen, wonende te 2870 Puurs, Schipstraat

58, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-D.U." heeft opgericht.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

Artikel 1 - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte E-D.U.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd Schipstraat 58 - 2870 Puurs.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels

Hoofdstedelijk gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel: zowel in België als in het buitenland:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Onderwerp akte :

Schipstraat 58 2870 Puurs

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en dat het bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank met zetel te Brussel. De niet-volstorte inbreng bedraagt zesduizend honderd vijftig euro (¬ 6.150,00).

Artikel 11  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Mevrouw Ellen Van den Branden wordt voor de duur van de vennootschap tot statutair zaakvoerder aangesteld en verklaart dit mandaat te aanvaarden. De opdracht van statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutair zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

Artikel 14 - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Artikel 17 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden elke 2° vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeen geroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering of op de vastgestelde dag voor het houden van de bijzondere vergadering.

Artikel 30 - Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Dejaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden het met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

De zaakvoerders stellen tevens het jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid, dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn echter niet gehouden tot het opstellen van het jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 93, eerste lid en artikel 94, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 31 - Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. EERSTE BOEKJAAR  EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni

tweeduizend zestien om 18u.

B. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VGD Accountants en Belastingconsulenten , met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, en aan mevrouw Katrien Huysse, wonend te 9220 Hamme, Meerstraat 189, bevoegd om alleen op te treden, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0597-013

Coordonnées
E-D.U.

Adresse
SCHIPSTRAAT 58 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande