E & S EQUIPMENTS EN SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E & S EQUIPMENTS EN SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.400.153

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14381-0288-009
27/02/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

l T -02- 20:4

0e Hoofdgriffie Griffie

" 190 509*

mi

Ondernemingsnr : 0886.400.153

Benaming

(voluit) : Liman

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Wijkstraat 88

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 13 februari 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Liman", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Wijkstraat 88 bijeengekomen is en onder meer volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit : Naamswijziging.

De vergadering besluit de naam van de vennootschap, te rekenen vanaf heden, te veranderen in "E & S Equipments en Services". De tekst van tweede zin van het artikel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst : "Haar naam luidt "E & S Equipments en Services",

Tweede besluit : Zetelverplaatsing.

De vergadering besluit de (maatschappelijke) zetel van de vennootschap, te rekenen vanaf heden, over te brengen naar 2300 Turnhout, Nachtegalenstraat 21. De eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt vervangen als volgt : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Nachtegalenstraat 21."

Derde besluit :

De vergadering besluit het doel van de vennootschap zoals omschreven in het artikel 3 van de statuten uit te breiden en te herformuleren als volgt. De volledige tekst onder artikel 3 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

-Algemene bouwwerken zowel voor nieuwbouw als voor verbouwing als voor restauratie, alsmede voor de coördinatie van andere aan onderaannemers toevertrouwde voltooiïngswerken van gebouwen.

-Aankoop en verkoop, bouwen en verbouwen, ruiling, verhuring, uitbating, verhandeling, beheer of administratie, verkaveling of herwaardering van alle onroerende goederen of van verdeelde of onverdeelde delen in onroerende goederen.

-Uitbating of concessies van alle brevetten, licenties of merken die betrekking hebben op haar sociaal doel -De fabricatie, de verandering en de handel in als zijn vormen van noodzakelijke materialen en producten om haar sociaal doel te realiseren.

-Het bestuur en het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële.

-Import en export, groot- en kleinhandel in onderhoudsproducten, allerlei textielwaren, kleding, schoeisel, houten voorwerpen, mandwerk en borstels, meubelen met inbegrip van kantoormeubelen, huishoudartikelen, elektrische toestellen, machines en materieel voor industrie met inbegrip van verlichtingsartikelen en elektrische huishoudapparaten, voedingswaren en dranken;

-Fabricage van diverse zepen, synthetische wasmiddelen en kuispoeders. Fabricage van onderhoudsproducten en boenwas;

-Het wassen van ramen, het schoonmaken van gebouwen en burelen;

Vervoer over de weg, zowel nationaal als internationaal, van goederen en personen.

-Klein- en groothandel, import en export van werkkledij, veiligheidskledij, persoonlijk beschermingsuitrusting, bewegwijzering, signalisatiemateriaal, matten, brandprotectiematerialen.

-Aankoop en verkoop, import, export, huur en verhuur van kuismachines, hogedrukreinigers, ladders,.. -Aankoop en verkoop, import, export, productie, huur en verhuur van matten

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag als aval optreden, zich borg stellen, haar goederen en rechten in pand of in hypotheek geven tot waarborg van de uitvoering van alle, zelfs door derden aangegane, verbintenissen of verplichtingen. De vennootschap mag zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van makelaar, commissionair, agent of

lussenpersoon..platreden._17e..vennootschap_mag_np__eender_ welke wijze _belangen_nemen. in_ sterrichtingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verenigin-gen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf of haar activiteiten te bevorde-ren, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken,

Vierde besluit ; Kapitaalvermindering.

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen ten belope van honderd tachtigduizend (180.000) euro, om het van tweehonderdduizend (200.000) euro terug te brengen op twintigduizend (20.000) euro door aanzuivering (ten belope van 180.000 euro) van het debetsaldo (in rekening courant) van de enige vennoot (huwelijksgemeenschap echtgenoten De Houwer-Van Beek) terugbetaling van de rekening-courant aan de enige vennoot van voormeld bedrag van honderd tachtigduizend euro.

De vergadering besluit dat deze kapitaalvermindering zal doorgevoerd worden zonder reductie of vernietiging van bestaande aandelen : de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal verhoudingsgewijze verminderd worden.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden zonder uitkering, maar door compensatie of schuldvergelijking tussen het bedrag van de kapitaalvermindering en de debetrekening van de enige vennoot.

De vergadering verklaart en erkent te weten dat een kapitaalvermindering door aanzuivering van een rekening-courant van een vennoot gelijkgesteld wordt met een reële kapitaalvermindering.

Hij verklaart en erkent dat ondergetekende notaris hem erop gewezen heeft dat geen enkele uitkering, terugbetaling of verrekening mag gedaan worden zolang gebeurlijke schuldeisers van de vennootschap, die binnen de in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde termijn en onder de in hetzelfde artikel gestelde voorwaarden, hun rechten zullen hebben doen gelden, geen voldoening zullen hebben gekregen, tenzij de aanspraak van die schuldeiser(s) om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing es afgewezen.

De vergadering verklaart dat de kapitaalvermindering volledig (zijnde ten belope van 180.000 euro) aangerekend zal worden op het werkelijk gestorte (fiscaal) kapitaal van de vennootschap,

Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000) euro. Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een voegnummer van 1 tot en met 1.000.

Vijfde besluit Wijziging boekjaar en jaarvergadering.

De vergadering besluit het boekjaar voortaan af te sluiten op 30 september van ieder jaar (in plaats van op 31 december). De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om 19 uur.

Het lopende boekjaar, dat op 01 januari 2014 begonnen is, wordt vervroegd afgesloten op 30 september 2014.

De eerste zin van het artikel 16 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand maart om 19 uur."

Artikel 22 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar."

Zesde besluit : Ontslag zaakvoerder(s) en benoemingen.

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag, te rekenen vanaf heden, van de niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, namelijk VREVEN Patrick, geboren te Hasselt op 22 maart 1968 (Rijksregister nr, 68.03.22/371-30), wonende te 3700 Tongeren, Kogelstraat 2, en DE HOUWER Juan, geboren te Turnhout op 510 1964 (Nat. nr. 64.07.05/031-48), wonende te 2300 Turnhout, Veedijk 39.

De goedkeuring zonder voorbehoud van de jaarrekening van het lopende boekjaar zal gelden als kwijting (décharge) in hoofde van voornoemde ontslagnemende zaakvoerders voor de uitoefening van hun opdracht tijdens het lopende boekjaar en, in voorkomend geval, tijdens alle andere (vorige) boekjaren waarvan de jaarreke-ning nog niet goedgekeurd werd door de algemene vergadering.

De vergadering benoemt voor onbepaalde duur (te rekenen vanaf heden) als nieuwe en niet-statutaire zaakvoerders:

-DE HOUWER Tom, geboren te Turnhout op 8 september 1988 (Nat nr. 88.09.08/067-52), en

-DE HOUWER Jasper, geboren te Turnhout op 9 oktober 1990 (Nat nr. 90.10.09/129-09),

beiden wonende te 2300 Turnhout, Veedijk 39.

Beiden zijn hier vertegenwoordigd door voornoemde Blokken Lode (ingevolge voormelde volmacht van 12 februari 2014) en verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering, zal hun opdracht kosteloos en onbezoldigd uitgeoefend worden.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen,

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de vennoten met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 13 februari 2014 en de gecoördineerde statuten Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0300-008
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12247-0220-008
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.06.2011 11251-0249-009
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10370-0166-010
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09317-0132-009
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.07.2008 08491-0069-009

Coordonnées
E & S EQUIPMENTS EN SERVICES

Adresse
NACHTEGALENSTRAAT 21 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande