E.B.M. IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E.B.M. IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.044.721

Publication

14/02/2014
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

03 "02` 2014

GfIlPFCeiffigtira-ANK tart

1,+I"lerier:! r','rKr.:t 4.% 1iher d.-SRI r",,1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding in een akte -- verklaring van ontbreken van passiva

131.31

0821.044.721

E.B.M. lT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2800 Mechelen, Barbelgemstraat 16

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op negenentwintig januari tweeduizend en veertien voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, is bijeengeroepen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " E.B.M. IT ", met ' maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Barbelgemstraat 16. De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor notaris Paul Schatte, te Mechelen, op zesentwintig november tweeduizend en negen en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op elf december daarna onder het nummer 09175269. De vergadering neemt de volgende beslissingen

A, de samengeroepen vergadering heeft volgende agenda:

1° al Verslag van de zaakvoerder dat het voorstel van ontbinding van de vennootschap wettigt, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; staat van activa en passiva van de vennootschap op 19 december 2013.

b/ Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

2° Ontbinding en afsluiting in een akte van de vennootschap

B. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter vast :

a)op drie januari tweeduizend en veertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeekomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dal verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen,

b)Op zevenentwintig januari tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien "in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de "zaakvoerder van E.B.M. IT BVBA een staat van activa en "passiva, afgesloten op 19 december 2013, opgesteld, "die rekening houdende met de vooruitzichten van de "vereffening van de vennootschap, een balanstotaal "opgeeft van 131.798,10 EUR en een netto actief van "131,664,51 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij "hebben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke "normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, "kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat "rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de "vennootschap en dat deze staat de toestand van de "vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening "volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen "voorbehoud van eventuele navorderingen inzake "vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele "latente schulden of geschillen die op heden nog niet "werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar "die wel tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden "kunnen ontstaan.

"27 januari 2014

"De bedrijfsrevisor

"Brigitte Motte

"Volgen de handtekening"

Neerlegging

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van de akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank.

C. Oproepingen

1.Met betrekking tot de vennoten

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

Gelet op het ontbreken van oproepingen, verklaren de vennoten formeel te verzaken aan de toepassing van artikel 181, §2 en artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen; zij verzaken tevens aan de toezending van de stukken die hen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 181, § 2 en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

2.Met betrekking tot de personen die dienden opgeroepen te worden

De voorzitter verklaart eveneens dat de zaakvoerder van de vennootschap, namelijk mijnheer EL BAROUZI Mohamed, voormeld, hier aanwezig is.

Zij verklaart dat er geen certificaten met medewerking van de vennootschap, noch obligaties werden uitgegeven. De voorzitter verklaart daarenboven dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

De voorzitter verzoekt mij notaris, vast te stellen dat alle partijen die volgens artikel 268 Wetboek van Vennootschappen tot de algemene vergadering dienen te worden opgeroepen aanwezig zijn, zodat geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping is vereist en dat de vergadering derhalve rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de agenda.

D.  Elk aandeel geeft recht op één stem.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat de vergadering geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

NOTARIELE WE1TIGHEIDSVERKLARING

Ondergetekende notaris bevestigt, na nazicht, het bestaan en de wellelijkheid van de akten en bewijsstukken van de vennootschap.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan, en na beraadslaging, neemt de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslagen

À

A

le.

à,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten op 19 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om ,s er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding en afsluiting in een akte van de vennootschap

De vergadering beslist de ontbinding en de afsluiting in een akte van de vennootschap overeenkomstig artikel 184§5 van het wetboek van vennootschappen. De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen. De vergadering verklaart dat er geen passiva zijn en dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten. De vergadering verklaart ingelicht te zijn geweest omtrent de inhoud en de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, die beschikt dat bij gebreke van benoeming van vereffenaars, dan worden de zaakvoerders in de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vergadering herinnert dat de zaakvoerder van de vennootschap is: mijnheer EL BAROUZI Mohamed, voornoemd.

De boeken en de maatschappelijke documenten zijn neergelegd en zullen bewaren tijdens de wettelijke termij naar het volgende adres: 2800 Mechelen, Barbelgemstraat 16.

De bedragen en de waarden die aan de schuldeisers en/of aan de vennoten konden toekomen en waarvan de kwijtschelding kon niet worden gemaakt om hen, zullen aan de voornoemde zaakvoerder ter hand stellen en hij zal gene toewijzen.

Onder de ogen van de ondergetekende notaris, werden de noodzakelijke vernietigingen gemaakt in het register der aandelen.

De vergadering afvaardigt de zaakvoerder om de doorhaling van de vennootschap uit de Kruispuntbank van Ondernemingen en uit alle bevoegde besturen te overgaan.

De vergadering verklaart dat de vennootschap is ontbonden en uitspraakt de afsluiting van haar vereffening vanaf heden

AFSLUITING

Vermits alle punten van de agenda zijn afgewerkt wordt de vergadering gestoten om zeventien uur,

BEVESTIGING IDENTITEIT

De ondergetekende Notaris, op zicht der stukken door de wet vereist, bevestigen de nauwkeurigheid der namen, voornamen, plaats en datum van geboorte der partijen hierboven vermeld.

De partijen verklaren uitdrukkelijk hun akkoord met de identiteitsgegevens die opgenomen zijn in onderhavige akte.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: kopie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 04.06.2013 13148-0118-011
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 06.06.2012 12150-0219-011
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 13.07.2011 11289-0068-011

Coordonnées
E.B.M. IT

Adresse
BARBELGEMSTRAAT 16 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande