E.I.B. INSULATION CONTRACTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : E.I.B. INSULATION CONTRACTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.055.812

Publication

27/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II III III III II 1III I 1i I II

*14107354*

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Gniffiewier

Ondernemingsnr 0454.055.812

Benaming

(volait) ElB Insulation Contracting

(verkort);

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Liesse! 1, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte Voorstel tot partiële splitsing

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 en 758 juncto artikel 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen is door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap EIB insulation Contracting, hierna verder ook tElB' genoemd, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICOUSTIC, hierna verder ook `ICOUSTIC' genoemd, in gemeen overleg, het voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, hierna verder genoemd 'Voorstel tot partiële splitsing', opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

Onderhavig 'Voorstel tot partiële splitsing' wordt neergelegd met het oog op de afsplitsing van bedrijfsactiva en bedrijfspassiva van 'EIB'.

I. Inleiding

'EIB' werd in het jaar 1994 opgericht en heeft de laatste jaren een expansie gekend. Door deze expansie is er nood aan een bedrijfsreorganisatie. Ook de juridische structuur is aan een aanpassing toe. De partiële splitsing van 'EIB' kadert in deze bedrijfsreorganisatie.

1COUSTIC werd recent opgericht om een specifieke bedrijfsactiviteit te huisvesten, meer bepaald de exclusieve distributie van het volledige ASONA  programma in België. ASONA zijn akoestische spuitpleisters welke gebruikt worden in de bouw. Gezien het feit dat dit een totaal andere activiteit is dan de activiteit van 'B113' (thermische isolatie voor de industrie) is er een bedrijfseconomische noodzaak deze activiteit in een afzonderlijke vennootschap onder te brengen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO DM, hierna verder `IIVIMO DM' zal naar aanleiding van de geplande partiële splitsing worden opgericht. In 'IMMO DM' zal het bedrijfsgebouw worden ondergebracht.

De voorgestelde verrichting kadert in een operatie die enerzijds het gescheiden opstarten inhoudt van de exclusieve distributie van het volledige ASONA -programma in België en anderzijds het centraliseren van het onroerend vermogen. Hierdoor wordt een transparantere ondernemingsstructuur bekomen.

Het zal een belangrijk voordeel zijn voor EIB. en 'ICOUSTIC1 dat het onroerend goed in een afzonderlijke vennootschap is ondergebracht. Hierdoor zullen de vennootschappen zich enkel dienen in te laten met hun eigenlijke activiteit. Het investeren In onroerend goed vereist namelijk meer en meer toegang tot gespecialiseerde financieringstechnieken. Deze gespecialiseerde financieringstechnieken behelzen andere types van risico's dan het bedrijfsrisico van een klassieke ondernemingsactiviteit. Via het verzelfstandigen van het onroerend goed -beheer wordt dit verschillend type van risico afgezonderd hetgeen zowel voor het management als voor de aandeelhouder een meer transparante structuur oplevert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

, ,

s,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het zoeken naar een differentiatie van de bedrijfsactiviteit dient zich voor 'E113' een opportuniteit aan waarbij een combinatie onder één dak van de onroerend goed

-Investering en de eigenlijke bedrijfsactiviteiten niet opportuun is. De huur die door '(MMO DM' zal worden aangerekend, zal marktconform zijn en zef voor `EIB' en 'ICOUST1C' niet kostprijsverhogend zijn.

Il. Vennootschappen betrokken bij de partiële spiitsing

A. De vennootschap die de partiële splitsing zal doorvoeren

De vennootschap die de partiële splitsing zal doorvoeren is ElB iNSULATiON CONTRACTING, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Liessel 1.

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 30 november 1994, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 1995, onder het nummer 950105 - 433,

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 1 februari 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2010, onder het nummer 10024251.

'EIB' is gekend onder het ondernemingsnummer 0454.055.812.

'EIB' is als BTW plichtige geregistreerd onder het nummer BE 0454.055.812,

1E113' heeft volgens artikel 4 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel :-

"De vennootschap heeft tot doet, zowel in België ais in het buitenland:

1. Aile handelingen verrichten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks betrekking hebben op:

- de oprichting en afbraak van metalen constructies, soldeer- en laswerken, constructiewerken, loodgieterij, industriële en thermische isolatie, asfaltbedekking, industriële canalisatie alsmede aile werken in verband met blik- en plaatwerk;

- ondernemingen en installaties in verband met sanitairwerken, zinkwerken, centrale verwarming, climatisatie,

enzovoort, alsmede alle handelingen die daarmee in verband staan;

- industriële elektriciteitswerken, meet- en regeltechnieken;

- het reinigen van gevels, het impregneren en het aanbrengen van antiklad-films ter bescherming van gevels.

2. In de meest brede zin van het woord, de productie en fabricatie van aile metaal en elektromechanische toestellen.

3. Administratieve dienstverlening aan derden en het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

4. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven of nemen, opstalrecht verlenen of verkrijgen, verhuren of in huur nemen van roerende of onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.".

Namens lEIB' tekenen NV Intermark Service, bestuurder met als vaste vertegenwoordiger, de heer Theophiel De Moor en de heer Theophiel De Moor, bestuurder, samen bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 26 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'EIB' ook 'Partieel te splitsen vennootschap' genoemd,

B. De vennootschappen waarop een deel van het vermogen van 'EIB' overgaat door partiële splitsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De door partiële splitsing van 'EIB' verkrijgende vennootschap door overneming is enerzijds 'ICOUSTIC' met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Liessel 1,

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 22 april 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2014 onder het nummer 14099188,

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet gewijzigd.

'ICOUSTIC' is gekend onder het ondernemingsnummer 0551.890.408.

'ICOUSTIC' is als BTW  plichtige geregistreerd onder het nummer BE 0551.890.408,

'ICOUSTIC' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel

Advies, begeleiding, voorbereiding en opvolging van algemene administratieve taken, projecten, verkoop, marketing, techniek, aankoop, klachtenbehandeling en logistiek.

Distributie, levering en plaatsing van thermische en akoestische isolatie, elektrisch verwarmingslint (tracing), brandwerende systemen, plaatwerk, steigerbouw, schilderwerken, algemene constructiewerkzaamheden voor de bouw en de industrie.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of alle activiteiten die de verwezenlijking van haar doel zullen bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen..

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

Namens 'ICOUSTIC' tekent de heer Theophiel De Moor, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 9 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'ICOUSTIC' ook 'Verkrijgende vennootschap door overneming' genoemd.

Het maatschappelijk doel van 'ICOUSTIC' laat de inbreng van de actiefbestanddelen via partiële splitsing van `EIB' toe zodat er geen aanpassing van het maatschappelijk doel van 'ICOUSTIC' noodzakelijk is.

2. De door partiële splitsing van 'EIB' verkrijgende vennootschap door oprichting is anderzijds 'IMMO DM' met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Liesse' 1.

De door 'partiële splitsing' van `EIB' op te richten vennootschap is 'IMMO DM' met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Liesse' 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De oprichting van deze vennootschap zal bij authentieke akte worden vastgesteld door notaris Pater Timmermans te Antwerpen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

'IMMO DM' zal in haar statuten volgend maatschappelijk doel opnemen

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, in leasing geven en nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De uitgifte van obligatie- en vastgoedcertificaatleningen, dit met uitzondering van de activiteiten voorbehouden aan onder meer de vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, tenware de toelating hiervoor wordt bekomen,".

De vennootschap wordt hierna naast 'IMMO DM' ook 'Verkrijgende vennootschap door oprichting' genoemd.

III. Vergoeding in aandelen  Bedrag van de opleg

A. Vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van 'EIB' naar 'ICOUSTIC'

Ais vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van `EIB' naar 'ICOUSTIC' worden drie duizend tweehonderd eenenveertig (3.241) aandelen in 'ICOUSTIC' uitgegeven.

Er wordt verwezen naar de omstandige verslaggeving van de raad van bestuur van 'EIB' en de omstandige verslaggeving van de zaakvoerder van ICOUSTIC' welke voorafgaat aan de overdracht

van het deel van het vermogen van `EIB' naar `1COUSTIC'. .

Voor de waardering van het ingebracht vermogen wordt verder verwezen naar de specifieke verslaggeving van de bedrijfsrevisor die zal tussenkomen conform artikel 731, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen oplegsom in geld betaald.

B. Vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van 'EU naar 'IMMO DM'

Als vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van 'DB' naar 'IMMO DM` worden duizend (1.000) aandelen in 'IMMO DM` uitgegeven,

Er wordt verwezen naar de omstandige verslaggeving van de raad van bestuur van 'EIB' welke voorafgaat aan de overdracht van het deel van het vermogen van 'EU aan 'IMMO DM',

Voor de waardering van het ingebracht vermogen wordt verder verwezen naar de specifieke verslaggeving van de bedrijfsrevisor die zal tussenkomen conform artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen oplegsom in geld betaald.

IV. A. Wijze van toewijzing van de door 'ICOUSTIC nieuw uitgegeven aandelen

De drie duizend tweehonderd eenenveertig (3.241) aandelen in 'ICOUSTIC' die als vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van 'EIB' worden uitgereikt zullen worden toegewezen evenredig aan de rechten die de aandelen van de 'partieel te splitsen vennootschap' in het kapitaal van 'EIB' vertegenwoordigen, Na het besluit van de aandeelhouder van `EIB' tot partiële splitsing door overneming zal het bestuursorgaan van 'ICOUSTIC' de aandeelhouder opnemen in het aandeelhoudersregister, onder vermelding van haar identiteit, het aantal aandelen dat zij ingevolge de verrichting heeft verkregen en de aard van de transactie die aanleiding gaf tot de verwerving van de aandelen.

B. Wijze van toewijzing van de door 'IMMO DM' uitgegeven aandelen

De duizend (1.000) aandelen in 'IMMO DM' die als vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van 'EIB' worden uitgereikt zullen worden toegewezen evenredig aan de rechten die de aandelen van de 'partieel te splitsen vennootschap' in het kapitaal van `EIB' vertegenwoordigen. Na het besluit van de aandeelhouder van 'EIB' tot partiële splitsing door oprichting zal het bestuursorgaan van 'IMMO DM' de aandeelhouder opnemen in het aandeelhoudersregister, onder vermelding van haar identiteit, het aantal aandelen dat zij '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ingevolge de verrichting heeft verkregen en de aard van de transactie die aanleiding gaf tot de verwerving van de aandelen.

V. A. Datum vanaf dewelke de door 'ICOUSTIC' nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De aandelen die ter vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen van `EIB' door 'ICOUSTIC' worden uitgegeven, geven recht te delen in de winst van 'ICOUSTIC' vanaf 1 januari 2014.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

B. Datum vanaf dewelke de door 'IMMO DM' uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De aandelen die ter vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen van EIB' door 'IMMO DM' worden uitgegeven, geven recht te delen in de winst van 'IMMO DM' vanaf 1 januari 2014.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht,

VI. A. Datum vanaf dewelke de handelingen van het partieel gesplitste deel van het vermogen van 'EIB' boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van 'ICOUSTIC'

De handelingen van 'EIB met betrekking tot het overgedragen deel van haar vermogen zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van 'ICOUSTIC' vanaf 1 januari 2014.

B. Datum vanaf dewelke de handelingen van het partieel gesplitste deel van het vermogen van 'EIB' boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van 'IMMO DM'

De handelingen van 'Elg met betrekking tot het overgedragen deel van haar vermogen zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van 'IMMO DM' vanaf 1 januari 2014.

VII, Rechten die de 'Verkrijgende vennootschap door overneming' en de 'Verkrijgende vennootschap door oprichting' toekent aan de aandeelhouder van de 'Partieel te splitsen vennootschap', die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De aandeelhouder van lEIB' heeft geen bijzondere rechten.

`EIB' heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

VIII. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor de in artikel 731 en artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslaggeving

De bezoldiging die 'EIB' toekent aan de bedrijfsrevisor, A Audit C.V.B.A., vertegenwoordigd door de heer Frank Graré voor de verslagen conform artikel 731 en artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, zal 900,00 ¬ bedragen.

De bezoldiging die 'ICOUSTIC' toekent aan de bedrijfsrevisor, A Audit C.V.B.A., vertegenwoordigd door de heer Frank Graré voor het verslag conform artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen, zal 900,00 ¬ bedragen.

De bezoldiging die 'IMMO DM' toekent aan de bedrijfsrevisor, A Audit C.V.B.A., vertegenwoordigd door de heer Frank Graré voor het verslag conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, zal 900,00 ¬ bedragen.

IX, Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partièle splitsing deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

X. A. Nauwkeurige omschrijving en verdeling van het vermogen van 'ElBf dat zal overgaan op 'ICOUSTIC'

Het deel van het vermogen van `EIB' dat zal overgaan op 'ICOUSTIC' Ingevolge de partiële splitsing van 'EU, bestaat uit:

1. Cliënteel "Isolca" met een netto-boekwaarde van 0 ¬ ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, Installaties, machines, uitrusting met een netto-boekwaarde van 27.833,41 E;

3. Meubilair  Kantoormaterieel met een netto-boekwaarde van 148,27¬ ;

4. Computer met een netto-boekwaarde van 4.427,00 E.

B. Nauwkeurige omschrijving en verdeling van het vermogen van 'EIB' dat zal overgaan op 'IMMO DM'

Het deel van het vermogen van 'EIB' dat zal overgaan op 'IMMO DM' ingevolge de partiële splitsing van 'EIB', bestaat uit:

1. Een bedrijfsgebouw, gelegen te 2440 Geel, Liessel 1, gekadastreerd volgens titel vijfde afdeling, sektie M, nummer 2371F, met een opprevlakte van 3 aren, 17 centiaren, en aanpalende grond, volgens titel gekadastreerd vijfde afdeling, sektie M, nummer 237/G, met een oppervlakte van 14 aren, 53 centiaren, thans samengevoegd en gekadastreerd vijfde afdeling, sektie M, nummer 237/H, met een oppervlakte van 27 aren, 70 centiaren met een nettoboekwaarde van 247.907,08 E en een herwaarderingsmeerwaarde van 140.000,00 E.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde activa- of passiva-vermogensbestanddelen, zullen deze, alsmede alle andere kosten, lasten en belastingen die in het 'Voorstel tot partiële splitsing' niet uitdrukkelijk zouden vermeld worden, of waarvan de interpretatie van het 'Voorstel tot partiële splitsing' geen uitsluitsel geeft, worden geacht ten bate of ten laste te zijn van de 'Partieel te splitsen vennootschap'.

Meer detail aangaande de actief- en passiefbestanddelen die naar aanleiding van de partiële splitsing

overgaan, wordt gegeven in de bijzondere verslaggeving van de bestuursorganen van de verschillende betrokken vennootschappen en de verslaggeving van de bedrijfsrevisor.

xl. De verdeling onder de aandeelhouders van de 'Partieel te splitsen vennootschap' van de aandelen van de 'Verkrijgende vennootschap door overneming' en de 'Verkrijgende vennootschap door oprichting` alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

A. Alle aandelen die zullen worden uitgegeven in 'ICOUSTIC' ter gelegenheid van de overgang van de activa en passiva tengevolge van de partiële splitsing van 'EIB' zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van `EIB'.

De toekenning van aandelen in 'ICOUSTIC' aan de enige aandeelhouder van `EIB' is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in bezit van deze aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van `EIB' voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd.

B, Alle aandelen die zullen worden uitgegeven in 'IMMO DM' ter gelegenheid van de overgang van de activa en passiva tengevolge van de partiële splitsing van 'E1l3t zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van lEIB'.

De toekenning van aandelen in 'IMMO DM' aan de enige aandeelhouder van `EIB' is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in bezit van deze aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van 'ElB' voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd.

xli. Kosten

Elke partij zal zijn kosten met betrekking tot de transactie dragen.

XIII. Streefdatum goedkeuring Voorstel van partiële splitsing'

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig 'Voorstel tot partiële splitsing' door de aandeelhouders van 'EIB' en 'ICOUSTIC' Is uiterlijk 30 juni 2014,

XIV, Needegging 'Voorstel tot partiële splitsing'

Dit 'Voorstel tot partiële splitsing' zal door de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van 'EIB' en zaakvoerder van 'ICOUSTIC' neergelegd wcrden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Turnhout vc5(5r 16 mei 2014.

XV. Verklaringen pro fisco

De partiële splitsing zal geschieden met vrijstelling van Inkomstenbelastingen overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 en vrijstelling van registratierechten

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de persoMn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

overeenkomstig artikel 116 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten en vrijstelling van BTW overeenkomstig artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 8 mei 2014.

De raad van bestuur van `EIB' erkent twee door de raad van bestuur van 'Elle en de zaakvoerder van 'ICOUSTIC getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot Partiële Splitsing', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'EIB' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van `EIB'.

De zaakvoerder van 'ICOUSTIC' erkent twee door de zaakvoerder van 'ICOUST1C' en de raad van bestuur van `EIB' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot Partiële Splitsing', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'ICOUSTIC' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 'ICOUSTIC'.

EIB insulation Contracting

Naamloze Vennootschap

Vertegenwoordigd door

NV Intermark Service

Bestuurder

Theophiel De Moor

Vaste vertegenwoordiger

Theophiel De Moor

Bestuurder

05/08/2014
ÿþ.ti

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rËrr~t" ~" ~i ~r~ ter r 9 k: vs,U cie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11\

VI

1 1500,

Ondernemingsar: 0454.055.812

Benaming (voluit) : EIB Insulation Contracting

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Liesse] 1

2440 Geel

Onderwerp akte :Gemengde partiële splitsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2014, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het voorstel tot partiële splitsing door overneming en door oprichting de dato acht mei laatst, opgesteld door raad van bestuurlhet bestuursorgaan van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, overeenkomstig artikel 758, artikel 728 en artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen,: ;t neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout op zestien mei daarna, ;f en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig mei daarna onder nummer 2014; ;; 05-27x0107354, van het bijzonder verslag van de raad van bestuur opgemaakt op acht mei laatst; overeenkomstig artikel 730, eerste lid en artikel 745, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met; betrekking tot de gemengde partiële splitsing, en van de verslagen opgemaakt op zes juni laatst door BV ovvs CVBA 'A audit', vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2600, Antwerpen (Berchem), Elisabethlaan 2, overeenkomstig artikel 731, § 1, eerste lid van het Wetboek van: vennootschappen, met betrekking tot de afsplitsing door overneming, en artikel 746, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de afsplitsing door oprichting, goedkeuring van het voormeld& voorstel tot partiële splitsing, en besluit tot partiële splitsing door overdracht van een gedeelte van het vermogen; aan: (i) de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ICOUSTIC", met zetel te 2440; :I Geel, Liesset 1, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout 0551,890.408, en (ii) de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DM", met zetel te 2440 Geel, Liesse! 1, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden opgenomen in het voorstel tot partiële splitsing hierboven? vermeld, waarbij alle handelingen door de partieel gesplitste vennootschap verricht met betrekking tot de; afgesplitste vermogens sedert 1 januari 2014, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt zullen worden; beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschappen; omschrijving van de af te splitsen bestanddelen van activa en passiva, en vaststelling van de voorwaarden van inbreng hiervan;; vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de afgesplitste bestanddelen in de verkrijgende vennootschappen, en vaststelling ingevolge de beslissing tot partiële splitsing, van de kapitaalvermindering met; dertigduizend en drie euro tweeëntwintig cent (¬ 30.003,22), waardoor het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap gebracht wordt van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), op honderd negentienduizend; ;s negerhonderd zesennegentig euro achtenzeventig cent (¬ 119.996,78), zonder vernietiging van aandelen, doch g mits evenredige verlaging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; toekenning als vergoeding voor de afsplitsing van drieduizend tweehonderd eenenveertig (3.241) aandelen van de verkrijgende vennootschap; "ICOUSTIC" en duizend (1.000) aandelen van de op te richten vennootschap "IMMO DM" aan de enige? aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten zullen hebben als de bestaande aandelen, zullen delen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zullen zijn vanaf één januari tweeduizend veertien.

2/ Oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO DM", vaststelling van het; kapitaal en goedkeuring van de statuten van deze verkrijgende vennootschap.

31 Aanpassing van artikel 5 der statuten aan de voormelde kapitaalvermindering ten gevolge van de beslissing;; tot gemengde partiële splitsing, zodat dit artikel voortaan luidt:

"Artikel 5. - Kaaitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentienduizend negenhonden:;'

zesennegentig euro achtenzeventig cent (¬ 119.996,78). É;

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van;: nominale waarde."

41 Machtiging van

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2 4 JULI 2014

ANTWERPEN afdaling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

mod 11.1

4 ' " "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de raad van bestuur om voormelde besluiten uit te voeren

- ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst der statuten op te maken en de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Voorts wordt bijzondere volmacht verleend aan: mevrouw Barbara ZAGERS, wonende te 2940 Stabroek, Lepelstraat 47, om de partieel gesplitste vennootschap en de nieuw opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen ter griffie, bij de ondernemingsloketten, Kruispuntbank van ondernemingen, btw-administratie, en overige administratieve besturen,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte 4. coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 17.06.2013 13181-0030-021
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 25.06.2012 12220-0356-019
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.06.2011 11238-0579-018
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.07.2010 10254-0476-018
15/02/2010 : TU077109
24/06/2009 : TU077109
12/06/2008 : TU077109
23/05/2008 : TU077109
22/06/2007 : TU077109
06/09/2006 : TU077109
09/06/2005 : TU077109
02/08/2004 : TU077109
29/06/2004 : TU077109
09/06/2004 : TU077109
30/06/2003 : TU077109
12/07/2001 : TU077109
09/01/1996 : TU77109
05/01/1995 : TU77109

Coordonnées
E.I.B. INSULATION CONTRACTING

Adresse
LIESSEL 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande