EAGLE FINANCIALS BV OVV COMM.V.

Divers


Dénomination : EAGLE FINANCIALS BV OVV COMM.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.159.902

Publication

06/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V

beh

aa

Bel

StaE



*11101353*



thergelegd ter griffie van de ile4itbmd van Koopánrrdd ArAcseen, op

Griffie 25 MEI 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; C/1) .. 'L~~ 902

Benaming

(voluit) ; Eagle Financials BV ovv Comm.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Van Duyststraat 116, 2100 Antwerpen (Deerne)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

STATUTEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OVV GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

"Eagle Financiafs BV ovv Comm.V."

Tussen de ondergetekenden

1.Marleen Van Zele, geboren op 28 november 1985, ongehuwd, wonende te Van Duyststraat 116, 2100 Antwerpen, en met rijksregistemummer 85.11.28-338,05.

2.Jan Keersmaekers, geboren op 6 oktober 1983, ongehuwd, wonende te Van Duyststraat 116, 2100 Antwerpen, en met rijksregisternummer 83,10.06-387-82.

wordt overeengekomen een burgerlijke vennootschap met de hoedanigheid van niet handelsonderneming naar privaat recht onder een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald:

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire: vennootschap onder de benaming "Eagle Financiafs BV ovv Comm.V". De commerciële benaming is "Eagle: Financiafs". De vennootschap wordt een burgerlijke vennootschap met de hoedanigheid van een niet, handelsonderneming naar privaat recht.

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Van Duyststraat 116, 2100 Antwerpen. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de zetel elders In België worden ondergebracht,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 -- Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel zowel in België als in het buitenland:

De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent. Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen. Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm,

Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in aile belastingaangelegenheden. Studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel,

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van zowel financiële, roerende en onroerende verrichtingen als intellectuele en organisatorische handelingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

Artikel 4  Duur en boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar vangt aan op 01/01 en eindigt op 31/12 van ieder jaar.

Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van verwerving rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31/12/2012,

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van mei 2013.

Artikel 5 - Beherende en stille vennoten

Marleen Van Zele is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt de beherende vennoot genoemd.

We verwijzen naar het KB van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon. Bijkomend het KB van 30 september 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 15 februari 2005.

Jan Keersmaekers is een stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan uit:

De controle van de vennootschap;

Het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

Het stemrecht op de algemene vergadering.

%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 - Kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 500,00 EUR en wordt gevormd d.m.v, storting in contanten door de vennoten, onderverdeeld in deelbewijzen waarvan de nominale waarde van ieder deelbewijs 10,00 EUR bedraagt, namelijk 50 deelbewijzen.

Als beherend vennoot, Marleen Van Zele, voornoemd, voor:

45 deelbewijzen x 10,00 EUR = 450,00 EUR

Als stille vennoot, Jan Keersmaekers, voornoemd, voor

5 deelbewijzen x 10,00 EUR = 50,00 EUR

De deelbewijzen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s).

Wordt tot die hoedanigheid evenals tot statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Marleen Van Zele. Haar mandaat als statutair zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit en is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een bezoldiging toekent.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle zaakvoerders vereist,

Ter uitvoering van haar opdrachten en tot waarneming van haar mandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar statutaire zaakvoerder of door elk ander derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Artikel 10 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 11 - Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt 5% voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet 10% van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo, geheel of gedeeltelijk, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen. De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) worden aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhàuding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

t.

,..,-

Voorbehouden aan het E3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag in mei ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerst volgende werkdag.

Iedere vennoot die in het bezit is van ten minste 10% van de deelbewijzen kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij f zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven, die ten laatste acht dagen vóár de vergadering bij de post afgegeven moet zijn.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 14 - Stemmen

Iedere vennoot die de voile rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wonen. Iedere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 15 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd worden met een meerderheid van 75% van de stemmen:

1 wijziging aan onderhavige statuten;

2 verkiezing van zaakvoerder(s).

Artikel 16 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de; vergadering. Iedere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen enfof de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend, De aanwezigheidslijst, ondertekend door iedere aanwezige aandeelhouder of diens vertegenwoordiger, wordt bij de notulen gevoegd.

Artikel 17 - Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 18 - Diverse bepalingen

Bekrachtiging handelingen gesteld namens de vennootschap in oprichting

Voor zoveel als nodig en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid ; door de neerlegging overeenkomstig art. 2 § 4 van het wetboek van Vennootschappen, bekrachtigt de zaakvoerder en voor zoveel als nodig de oprichters, de verbintenissen door de oprichters aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf de datum van verwerving rechtspersoonlijkheid.

Volmacht

De zaakvoerder(s), en voor zoveel als nodig, de oprichters, geeft (geven) bij deze volmacht aan Boekhoudkantoor Vera Teunis, gevestigd te 2018 Antwerpen, Zurenborgstraat 62, die deze volmacht kan delegeren, voor het vervullen van alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of doorhaling van inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze, het sociaal verzekeringsfonds, het sociaal secretariaat, de directe belastingen, Douane en Accijnzen en de BTW, en aile andere overheden, en daartoe alle nodige verklaringen kan afleggen, kosten kan betalen en stukken kan tekenen.

Opgesteld te Antwerpen op 14 mei 2012 in evenveel exemplaren als er vennoten zijn plus twee exemplaren, waarvan een exemplaar voor elk van de partijen, een exemplaar voor het registratiekantoor, en een voor het eigen permanent dossier.

Marleen Van Zele

-Zaakvoerder------ -- . - -.--- ----- ..--..._.------- ----- -------" - .-- ----- --" - ----- - ----- -

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EAGLE FINANCIALS BV OVV COMM.V.

Adresse
VAN DUYSTSTRAAT 116 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande