EBCON

Société en commandite simple


Dénomination : EBCON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 899.923.042

Publication

04/04/2013
ÿþMatl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, 0899.923.042

Benaming

t1: EBCON

(verkort}

idoergebgl t~. ..; 2ite vcy" Je gerhibank

van Kaophar~dej ,s Anierpen, op

i 5 PíMBI 201~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zelf:: " Hoekstraat 25 2960 Brecht

' 7,d°._

Û Lu ;rwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone vergadering van 19 februari 2013 dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen

- Naar aanleiding van de beschikking op 12 februari 2013 betreffende de geodkeuring van het vereffeningsplan wordt de sluiting van de vereffening goedgekeurd. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

- Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar Els Bertels.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard worden door Mevrouw

Bertels Els, wonend te Rijfstraat 14 te 3920 Lommel.

Tegelijk neergelegd stuk ; Beschikking betreffend goedkeuring vereffeningsplan

Verslag van deze bijzondere algemene vergadering

Els Bertels

Vereffenaar

~a cfr- Mi, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoetianigFteui van de instrumenterende noteris, he.vet:gd de rechtspersoon ten nan,IAn van ddiflt n te vc-ri ,:emviceives`c,k

Ve rso " Wam en hanc11e6enina.

13/12/2012
ÿþ Mod word 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 1

Netgei4nd terre;`~~~~~~Re,c~ltbi~~ '

vm~r tCoc~ ,.-rr].;f~~ te f~ °p u l: e. 7q11

Ondernemingsnr : 0899.923.042

Benaming

(voluit) : EBCON

(verkort) : `

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Hoekstraat 25 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding- ontslag zaakvoerder - benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone vergadering van 19 september 2011 dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen

1) besluit :

De buitengewone algemene vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig

te ontbinden en stelt haar in vereffening.

2) besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist om bij deze Mevr. Beitels te ontslaan als zaakvoerder en

aan te stellen als vereffenaar voor de ontbinding van de Comm. V. EBCON met zetel te 2960 Brecht,

Hoekstraat 25 ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer van 0899.923.042.

3) besluit :

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het - volgens de huidige wetgeving - artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar,

Hij zal ten aanzien van derden, de macht die hij daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal zijn mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding uitoefenen.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moeten worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde Wetboek bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar, als bijzondere volmachtdrager, eveneens gemachtigd werd tot indienen van het verzoekschrift (met de boekhoudkundige staat van activa en passiva) bij de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, alsook neemt de algemenen vergadering kennis van zijn verklaring op erewoord dat hij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen noch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen, betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden, wegen een inbreuk op de wet van

17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan , of wegens inbreuk op de fiscale wetgeving.

4) besluit



Voor- De vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen lot onderhavige ontbinding en in vereffening stelling alsook tot de aanstelling en machtiging van de verefenaar, onder voorbehoud van goedkeuring van Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Goedkeuring wordt desgevailend eveneens verzocht voor de bevestiging van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in zijn hoedanigehid van vereffenaar van de vennootschap."

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Els Bertels

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EBCON

Adresse
HOEKSTRAAT 25 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande