ECONTRACTR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECONTRACTR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.943.394

Publication

30/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " b

Md Word mi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OrerememirQsni": 0515.943.394

Benarekhlg

t9eie) " EcontractR

kW)

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

(vaed;g edres)

pndww,,m.> z STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 26 maart 2014. Geregistreerd negen bladen en geen verzendingen, op 14 april 2014, te Mechelen 10 kantoor, boek 322, bled 11, vak 12. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van aile aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de

volgende beslissingen:

Eerste agendapunt:

a) Flet kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met honderd vijftigduizend Euro en gebracht van achttienduizend zeshonderd Euro tot op honderd achtenzestigduizend zeshonderd Euro; op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng in natura van het hierna beschreven onroerend goed;

door de echtgenoten Schuermans - Careme, hierna genoemd, van achtennegentig procent (98 %) in voile eigendom en twee procent (2 %) vruchtgebruik;

- door de heer Schuermans Xavier, hierna genoemd, van één procent (1 %) blote eigendom; - door de heer Schuerrnans Christophe, hierna genoemd, van één procent (1 %) blote eigendom.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenzestigduizend zeshonderd Euro en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd en twaalf aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging:

Ziin hier tussengekomen :

- de heer en mevrouw Schuermans Dirk Paul Maria, geboren te Mechelen op vijfentwintig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregisternummer 57.08.25-391.15, en zijn echtgenote Mevrouw CAREME Karin August Wilhelmine Emiel, geboren te Mechelen op zevenentwintig oktober negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregisternummer 57.10.27-032.37, samenwonende te 2800 Mechelen, Klein Rozendaalveld 3;

- de heer Schuermans Xavier, geboren te Mechelen op zeventien mei negentienhonderd achtentachtig, rijksregisternummer 88.05.17-055.57, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Dobbelhuizen 3;

- de heer Schuermans Christophe, geboren te Mechelen op negenentwintig april negentienhonderd zesentachtig, rijksregisternummer 86.04.29-061.30, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Klein Rozendaalvelri 3.

Deze comparanten hebben het volgende verklaard:

- zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap.

.. .... .......... .... ..... ..... - ..........

ª% van i.uite ,e1-esreMdz:t : . c:r" hsxe:dunigE,Ieeid FrMt;efZtntge:rc.17:à4.7: e:c..-ere. v.an

:1**"de,13 te? seeti.e.;..30(i'-'eol>egiOn

Nezi.en f:e',:ndtkElln;-.#.

11\lb.bFiLiELli

20 ME! 201if

.....,

RECHTBANK van KOOPHetilDFL. ANTWERPENOMMOECHELE "



,, "

" e:8 " :ele

*14108930*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze comparanten schrijven in op duizend zeshonderd en twaalf (1.612) nieuwe aandelen en verrichten tot storting van hun deel, de inbrengen van het hierna beschreven onroerend goed, in de hierna vermelde verhoudingen.

De waardebepaling van de ingebrachte aandelen wordt uitvoerig omschreven in het verslag daarvan opgemaakt door de bv-bvba Marc Luyten Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12.

I. Inbreng in natura:

De heer Schuermans Dirk, voornoemd, en zijn echtgenote mevrouw Careme Karin, voornoemd, schrijven als huwgemeenschap in op duizend vijfhonderd vierennegentig nieuwe aandelen en verrichten tot storting van hun deel:

De heer Schuermans Xavier, voornoemd, schrijft in op negen nieuwe aandelen en verricht tot storting van zijn deel:

De heer Schuermans Christophe, voornoemd, schrijft in op negen nieuwe aandelen en verricht tot storting van zijn deel :

de inbreng van volgend onroerend goed :

STAD MECHELEN, eerste kadastrale afdeling:

In een appartementsgebouw, gelegen Tichelrij 15 en 15+, gekadastreerd volgens titel sectie E, nummer 3121V en 312/T, met een totale oppervlakte van drie are achtennegentig centiare (398 m2), en volgens een recent kadastraal uittreksel sectie E nummer 312/Z, voor zelfde oppervlakte.

Kavel 1: de commerciële ruimte aelegen op het geliikvloers, gelegen gedeeltelijk op het gelijkvloers en gedeeltelijk op de eerste verdieping omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

- op het gelijkvloers: winkel, werkplaats, koer, bureel, de fietsenstalling gelegen rechts vooraan ln de

inrit naar de autobergplaats en de trap toegang gevende tot het atelier op de eerste verdieping, gelegen

aan de linkerzijde van het gebouw naast de werkplaatsen WP.1 en 1/3/P.2

- op de eerste verdieping:

het atelier gelegen boven de achtergelegen werkplaatsen gelijkvloers.

Aan deze kavel is tevens verbonden het exclusief gebruiksrecht van de berging genummerd B.1,

gelegen ophef gelijkvloers.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeidheid: achttien/ honderdzevenentwigtigste (18/127-ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

Kavel 7: de autostaanplaats genummerd AS.1 gelegen op het gelijkvloers, achteraan rechts, omvattende:

a) ln privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats afgelijnd met geschilderde lijnen op de grond.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twee/honderdzevenentwintigste (2/127-ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

Kavel 8: de autostaanplaats genummerd AS.2, gelegen op het gelijkvloers, achteraan rechts, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats afgelijnd met geschilderde lijnen op de grond.

b) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twee/honderdzevenentwintigste (2/127-ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

Kavel 9: de autostaanplaats cgenummerd AS.3, gelegen op het gelijkvloers, achteraan rechts, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats afgelijnd met geschilderde lijnen op de grond.

b) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twee/honderdzevenentwintigste (2/127-ste) in de gemene delen, waaronder de grond.

De waarde van bovenbeschreven ingebracht onroerend goed wordt door de comparanten geschat in volle eigendom op honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

Door de zaakvoerders werd Marc Luyten Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag. Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op twintig maart tweeduizend veertien.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"6. BESLUIT

Ondergetekende Marc Luyten, bederevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA EcontractR verklaart met het oog op de inbreng in natura conform de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

»es>elein

amete.

Ce/gim:it

eaatibliad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.... . . .. ..... .......

De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie toegekende vergoeding bestaat uit 1612 volstorte aandelen van de BVBA EcontractR, Ticheltij 15 2800 Mechelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Grobbendonk, 20 maart 2014 Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA vertegenwoordigd door Marc Luyten Bedrijfsrevisor.".

Verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen: De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de zaakvoerders, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap.

Vergoeding van de inbreng in natura:

De waarde van de in nature ingebrachte onroerende goederen wordt vergoed als volgt: ten bedrage van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) in kapitaal waarvoor er afgerond duizend zeshonderd en twaalf aandelen worden toegekend aan de inbrengers.

Tweede agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering beslist aan het artikel 15 van de statuten de volgende tekst toe te voegen in fine:

"Indien er een college van zaakvoerders wordt opgericht, kan dit college, met enkelvoudige meerderheid, als orgaan en niet ais individuen, het gezag uitoefenen over de werknemers van de vennootschap.

Bij het afsluiten van een arbeidsovereenkomst tussen de vennootschap, vertegenwoordigd door (een) de zaalgtoerder(s), en één van hen als werknemer, is het dus vereist dat statutaire unanimiteit wordt vereist tussen de zaakvoerders bij het nemen van beslissingen met betrekking tot de personeelsleden van de vennootschap.".

Derde agendapunt:

Aan de zaakvoerders wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Ge.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering

de dato 28 maart 2014, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de Bedrijfsrevisor en de

tekst van de gecoördineerde statuten.

c:;>p l'a.k-teu. tÉ2. v8n kujr,g, verietet5Ewe Na*en en hz.daM;i:J. var: meieoÉ"o)n(an.)

eizeht:143:2:fr:Delei ;:,..ersklen van ;..lefelem vereeen',?.ecardicer:

: Necrn hareiteil«leWl

23/10/2013
ÿþ Mod 21

~y"Is' " IJ'S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsbia

1

*131612 1

NEERGELEGD

MMxw" M.n~r.ww-+--`

,,.,~.~ .___...-..~....~....,...._...~,.~" .,.---~

~i~ili~ Î~f~SV~~?~Tt~tfi~~~~i~4E;.~..LEv1 ~%~O'N

Ondernemingsnr : 5/5943394

Benaming

(voluit) : ECONTRACTR

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TICHELRIJ 15 - 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

WORDT BENOEMD TOT NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER VANAF 04 NOVEMBER 2013 DE HEER DIRK SCHUERMANS KLEIN ROZENDAALVELD 3 - 2800 MECHELEN

Ondertekend

Christophe Schuermans

Zaakvoerder

Xavier Schuermans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijl gén iirliét Bélgisë7iStaatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2013
ÿþOnderneminOsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -02- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van K.P H~ Ieltite MECHELEN

5/1S g.),r1 3'Mt

EcontractR

~

IIII

*13037705*

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Tichelrij 15

{volkedig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op elf februari tweeduizend

dertien. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 13 februari 2013, negen bladen en geen verzendingen, boek

987, blad 67, vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De Ontvanger (get.) Koen Decoster.

Blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer SCHUERMANS Christophe Firmin Jacqueline, geboren te Mechelen op negenentwintig april negentienhonderd zesentachtig, rijksregisternummer 86.04.29-061.30, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Klein Rozendaalveld 3;

2. De heer SCHUERMANS Xavier François Joséphine, geboren te Mechelen op zeventien mei negentienhonderd achtentachtig, rijksregisternummer 88.05.17-055.57, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Dobbelhuizen 3.

Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven en gestort :

1. De heer Schuermans Christophe, voornoemd, schrijft in op honderd aandelen (100)en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00)

2. De heer Schuermans Xavier, voornoemd, schrijft in op honderd aandelen (100) en verricht tot storting van, zijn deel, een betaling groot negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00)

' Samen tweehonderd aandelen (200) en achttienduizend zeshonderd Euro

(E 18.600,00)

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "EcontractR" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Tichelrij nummer 15.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht

worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch.

Staatsblad.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid om deze wijziging authentiek te doen vaststellen in dit;

artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s), kantoren, bijhuizen, agentschappen,:

opslagplaatsen inrichten.

Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel :

hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, in België of in het buitenland, in de mate dat de

hierna beschreven activiteiten niet zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen die de toegang ertoe of de

uitoefening ervan reglementeren:

- De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met

woningen, appartementen en alle gebouwen bestemd voor alle doeleinden met het oog op de tekoopstelling, het

verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten, beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het

J verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen. Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het optreden als beroepsoprichter in de zin van artikel 62 en volgende van het Wetboek van

Registratierechten.

- De ontwikkeling en promotie van bouwwerken in de meest ruime zin van het woord.

-AIle electriciteitswerken.

-Het herstellen van elektrische en elektronische apparatuur.

- Het leveren van alle diensten van projectmanager, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies,

bestekken en het samenstellen van dossiers inzake vergunningen en alle andere formaliteiten in verband met

bouwprojecten.

- Het bouwen en laten bouwen, de renovatie en het verbouwen van allerlei gebouwen bestemd voor alle

doeleinden.

- Het geven van adviezen op technisch, ecologisch, administratief en financieel vlak.

- De uitvoering van alle activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, ruil, verhuring of afstand van

onroerende goederen, onroerende rechten op handelsfondsen alsmede de activiteiten van verhuurder van

goederen en rechten.

-liet geven van adviezen bij binnenhuisinrichting en het opmaken van lichtstudies, -plannen en de uitvoering

ervan.

- Alle activiteiten in verband met verkoopbemiddeling en syndicusschap van alle onroerende goederen, al dan

niet in mede eigendom.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met promotie, reclame, communicatie en

liet verspreiden van informatie in het algemeen.

- Het uitvoeren van allerhande administratieve, commerciële en technische werkzaamheden en diensten ten

gunste van derden.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de organisatie van evenementen op

industrieel, commercieel, cultureel en toeristisch vlak en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Het ter beschikking stellen aan derden van infrastructuur, materiaal en uitrusting in verband met de

opgenomen werkzaamheden in haar doel in de meest ruime zin van het woord.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met internationale, nationale, regionale en

plaatselijke promotie.

- De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de in- en uitvoerhandel.

- De import, export en handel van alle consumptiegoederen, halffabrikaten en grondstoffen. Dit hetzij voor

eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

Dit alles zowel als hoofdaannemer en onderaannemer.

Het promoten van schilder- en beeldhouwwerken,en van allerhande kunstvormen en werken in de meest brede

zin.

1)e handel onder al zijn vormen in en de productie van schilderijen, beeldhouwwerken,en van allerhande

kunstvormen en werken in de meest brede zin.

De creatie en restauratie van kunstwerken, het verhuren en uitlenen van kunstwerken voor tentoonstellingen,

de research in verband met kunstwerken.

Het uitbaten van kunstgalerij,de organisatie van en de deelname aan tentoonstellingen en vernissages.

Het uitbaten van kappers- en schoonheidssalon

- Zich borgstellen voor derden.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen

van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en

informatica. Alle activiteiten van management, consultancy en marketing.

- Het organiseren en geven van seminaries, de uitoefening van allerlei werkzaamheden die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met de opleiding en de navorming in de meest ruime zin van het woord.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en

vennootschappen.

Deze lijst in exemplatief en niet beperkend. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door

middel van wijziging van de statuten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen

buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de

omstandigheden,niet onkundig van kon zijn. Openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende

bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen

die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar

onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar

producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op aile manieren en modaliteiten die

ze goed vindt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doel kan gewijzigd, beperkt of uitgebreid worden bij een besluit van de buitengewone algemene

vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro en wordt vertegenwoordigd door

tweehonderd aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13 : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd :

- De heer SCHUERMANS Christophe Firmin Jacqueline, geboren te Mechelen op negenentwintig april

negentienhonderd zesentachtig, rijksregisternummer 86.04.29-061.30, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen,

Klein Rozendaalveld 3;

- De heer SCHUERMANS Xavier François Joséphine, geboren te Mechelen op zeventien mei

negentienhonderd achtentachtig, rijksregisternummer 88.05.17-055.57, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen,

Dobbelhuizen 3.

De zaakvoerders worden benoemd voor de duurtijd van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

Aan de zaakvaerder(s) wordt (worden) aIIe machten, voorzien in de statuten, opgedragen.

De aangestelde zaakvoerder(s) heeft (hebben) verklaard te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij (zij) niet

getroffen werd(en) door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Artikel 14 : MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvaerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

Artikel 15 : VERTEGENWOORDIGING :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden : iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap

afzonderlijk vertegenwoordigen.

Kwalitatieve beperkingen:

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, is de handtekening van twee

zaakvoerders vereist voor alle rechtshandelingen die verband houden met de aan- en verkoop van onroerende

goederen van de vennootschap en/of het aangaan van leningen en kredietopeningen met of zonder vestiging

van hypotheek.

Kwantitatieve beperkingen:

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, is de handtekening van twee

zaakvoerders vereist voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan

zesduizend euro (E 6.000,00).

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING :

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand april

om twintig uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de

daaropvolgende werkdag.

Artikel 22 : BIJEENKOMSTEN :

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave

van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Vertegenwoordiging is geoorloofd, doch alleen door vertegenwoordigers voorzien van een schriftelijke volmacht en die zelf vennoot zijn,

Minderjarigen, onbekwamen en rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De voorzitter kan een secretaris en een stemopnemer aanwijzen die geen vennoot hoeven te zijn.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet, is een algemene vergadering geldig samengesteld, welk ook het aantal aanwezigen is,

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 24 : BOEKJAAR - REKENINGEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 25 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26 : ONTBINDING - VEREFFENING :

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27 : ONTBINDING :

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld. De commissaris, of bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven,

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt, krachtens artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, gehouden is. In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant heeft opgemaakt.

OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien,

3. Volmacht :

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, Acerta Ondernemingsloket, Battelsesteenweg 455 Al te 2800 Mechelen met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen.

Voor-bbhoudett aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 11 februari 2013.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.04.2015, NGL 19.06.2015 15185-0254-014

Coordonnées
ECONTRACTR

Adresse
TICHELRIJ 15 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande