ECU-LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ECU-LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.948.482

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0251-041
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.07.2013 13293-0587-041
18/04/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



q i

30fi0883* 111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op n q APR 7613 De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0446.948.482

Benaming

(voluit) : ECU-LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Schomhoeveweg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders - Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Het jaar tweeduizend en dertien, op 25 maart, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met volgende agendapunten:

1. Ontslag en benoeming van bestuurders

2, Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag met ingang van heden van:

a) de BVBA ETOSHA, met vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Cnops, uit zijn functie als bestuurder;

b) de heer Suryanarayanan Sivarama Krishnan, uit zijn functie als bestuurder;

De algemene vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder voor een duur van 6 jaar.

a) De vennootschap naar Brits recht (Engeland) WYNDHAM LOGISTICS CONSULTING Limited, met maatschappelijke zetel te 81 Centaur Court, Claydon Business Park, Great Blakenham, Ipswich, Suffolk 1P6 ONL, Engeland (Verenigd Koninkrijk), met nummer 08335704. De heer Nicholas John Lindsay, geboren te Woodford Green (Verenigd Koninkrijk) op 24 juni 1963, met woonplaats te 29 Chainhouse Road, Needham Market, IP6 8TB, Engeland (Verenigd Koninkrijk), houder van het Brits paspoort nummer 504326840, wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

2, De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr, Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het jaar tweeduizend en dertien, op 25 maart, wordt er een raad van bestuur gehouden met volgende agendapunten:

1. Ontslag en benoeming van de gedelegeerd bestuurder

2. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

De raad van bestuur heeft volgende beslissingen genomen:

1, De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, met ingang op heden 25 maart 2013 van de heer Ajay Satish Rao, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur beslist, met ingang op heden 25 maart 2013, om de vennootschap naar Brits recht (Engeland) WYNDHAM LOGISTICS CONSULTING Limited, met maatschappelijke zetel te 81 Centaur Court, Claydon Business Park, Great Blakenham, Ipswich, Suffolk IP6 ONL, Engeland (Verenigd Koninkrijk), met nummer 08335704, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Nicolas John Lindsay, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vothr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013
ÿþMod Word 11.1

I _ { ~

` ~~f~~) I

~_~= --

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

feergelegd tar griffie van de Rechtbank

van Koophandel to Antwerpen, op

0 6 FEB. 2013

Griffie

1111111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0446.948.482

Benaming

(voluit) : ECU-LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Schomhoeveweg 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder - Ontslag directeur - ontslag en benoeming afgevaardigd bestuurder

Het jaar tweeduizend en dertien, op 22 januari, wordt er een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende agendapunten:

- Benoeming van een bestuurder

- Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering beslist om de heer Ajay Satish Rao, wonende te 303 Aashna apts, St. Martins rd, Randra, Mumbai 400050 (India), geboren op 26 januari 1976 te Mangalore (India), met ingang op 1 januari 2013, te benoemen als nieuwe bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

2. De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr, Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde aile documenten te ondertekenen, aile nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband,

Het jaar tweeduizend en dertien, op 22 januari, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

- Ontslag van de directeur, belast met het dagelijks bestuur

- Ontslag en benoeming van de afgevaardigd bestuurder

- Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de raad van bestuur genomen:

1. De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, met ingang op 1 januari 2013, van MLS BVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc Stoffelen, in haar hoedanigheid van directeur, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2., De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, met ingang op 1 januari 2013 van ETOSHA BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philippe J. J. Cnops, in haar hoedanigheid van afgevaardigd bestuurder.

De raad van bestuur beslist, met ingang op 1 januari 2013, om de heer Ajay Satish Rao te benoemen als afgevaardigd bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aari het ~Belgisch Staatsblad

29/08/2012 : AN290695
06/07/2012 : AN290695
21/06/2012 : AN290695
16/12/2011 : AN290695
05/07/2011 : AN290695
25/08/2010 : AN290695
28/07/2009 : AN290695
12/11/2008 : AN290695
16/09/2008 : AN290695
05/08/2008 : AN290695
20/03/2008 : AN290695
14/01/2008 : AN290695
24/07/2007 : AN290695
15/05/2007 : AN290695
11/06/2015
ÿþ"-~--.~ Nad Word 11.1

(Lt" _\" \ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11011 11301310

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 JUNI 2015

r ffie

afdeling nawerpen

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : Ecu-Logistics

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Schomhoeveweg 15 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde bestuursmandaat - Benoeming bestuurder - Bijzondere Volmachten Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 30 maart 2015:

Na beraadslaging hebben de aandeelhouders unaniem,

BESLOTEN om het bestuursmandaat van de heer Ajay Satish Rao te beëindigen met effect vanaf 30 maart,

2015.

BESLOTEN met effect vanaf 30 maart 2015 de heer Simon Bajada, wonende te 55 B`Kara Road Attard,,

ATD 1211, Malta, te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

( )

BESLOTEN dat het mandaat van de heer Simon Bajada onbezoldigd wordt uitgeoefend.

BESLOTEN aan David Haex en aan Helene Tijskens, beiden advocaat te 1000 Brussel, Mamixlaan 23, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor Osborne Clarke, met kantoren op hetzelfde adres, volmacht te geven om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de, vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande deze notulen te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank, van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Voor eensluidend uittreksel,

David Haex

Lasthebber

0446.948.482

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2006 : AN290695
28/06/2006 : AN290695
10/02/2006 : AN290695
20/07/2005 : AN290695
01/07/2005 : AN290695
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15333-0068-043
05/07/2004 : AN290695
07/07/2003 : AN290695
14/02/2003 : AN290695
22/08/2002 : AN290695
29/06/2002 : AN290695
08/03/2001 : AN290695
10/08/1999 : AN290695
20/01/1999 : AN290695
25/01/1996 : AN290695
13/11/1993 : AN290695

Coordonnées
ECU-LOGISTICS

Adresse
SCHOMHOEVEWEG 15 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande