EDR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.866.336

Publication

24/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-03-2015

Griffie

*15304980*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607866336

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

EDR

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Moerplas 92 2870 Puurs

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Cédric Verlinden, geassocieerd notaris te Puurs,

vervangende zijn ambtsgenoot, Meester Michaël Michoel, geassocieerd notaris te Antwerpen

(Deurne), wettelijk belet, op 20 maart 2015, nog ter registratie aan te bieden, dat werd opgericht

Naam - Zetel

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "EDR".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2870 Puurs, Moerplas 92.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming

met derden, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

" het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

" alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

" het bevorderen van de inrichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" het oordeelkundig beheer, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium;

" alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

Zij mag aan alle onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Maatschappelijk kapitaal - Oprichters

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, onderschreven door de oprichters, te weten:

- door de heer DE RUYTE Diether Knud, [R.R. 84.01.26-171.44], geboren te Sint-Niklaas op 26 januari 1984, wonende te B-2870 Puurs, Moerplas 92, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen. - door mevrouw MICHOEL Céline Anne-Marie Filip Dominique Ghislain, [R.R. 84.10.13-264.16], geboren te Bornem op 13 oktober 1984, wonende te B-2870 Puurs, Moerplas 92, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen.

Dat elk aandeel in geld en evenredig volstort werd voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Bestuur  Bevoegdheden  Vertegenwoordiging - Benoemingen

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee (2). Worden tot zaakvoerders benoemd, zonder beperking van duur:

- de heer DE RUYTE Diether Knud, [R.R. 84.01.26-171.44], geboren te Sint-Niklaas op 26 januari 1984, wonende te B-2870 Puurs, Moerplas 92.

- mevrouw MICHOEL Céline Anne-Marie Filip Dominique Ghislain, [R.R. 84.10.13-264.16], geboren te Bornem op 13 oktober 1984, wonende te B-2870 Puurs, Moerplas 92.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Algemene Vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op 6 december, om 10 uur, en voor de eerste maal in 2016.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2016.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Verdeling netto actief der vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht

De heer DE RUYTE en mevrouw MICHOEL, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), hebben verklaard volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap ACCOUNTANTSKANTOOR NOETH LEO EN RINGOOT NADINE, met zetel te B2800 Mechelen, De Regenboog 11, met ondernemingsnummer BTW BE 0420.0495.592 RPR Mechelen, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming) en, in voorkomend geval, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Cédric Verlinden

Geassocieerd notaris te Puurs

Coordonnées
EDR

Adresse
MOERPLAS 92 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande