EJAS

Divers


Dénomination : EJAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.005.406

Publication

07/03/2011
ÿþ~

" Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

theeaiersi ter orne vsn 1>~~

Qel~~d~ ~~~:.;,~ie ta ~~espea

OP~~~~,

De GrifPiee'.

Griffie

I~I~II~IIIWlllgl I~Iltll

+11035705*

V" beh. aar Bel Staa

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : EJAS

0834.005.406

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Banningstraat 9 bus 3, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Hierbij gaan volgende personen over tot het oprichten van een cooperatieve vennootschap met ingang van 15 februari 2011:

Oprichters

EVIA CVOA, Nachtegaaldreef 1, 9910 Knesselare, BE 0460.776.229

Met als vaste vertegenwoordiger mevr. BAX Danielle ( NN. 55.07.04-062.52) ;

FRANS Silvaan, De Roest d'Alkemadelaan 8/44, 2600 Antwerpen, NN 38.05.29-017.43

AERNOUTS Jozef, Emiel Banningstraat 9 bus 3, 2000 Antwerpen,NN 53.12.13-221.04

GILOT Alain, Henri Mortierstraat 5,9050 Gent, NN 57.03.01-061.60

De vennootschap wordt opgericht met onbeperkte aansprakelijkheid en wordt beheerst door volgende

regels:

Artikel 1 : De benaming van de vennootschap is " EJAS ".

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Emiel Banningstraat 9 bus 3, 2000 Antwerpen. Zij

kan worden verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur mag bedrijfszetels vestigen

in België en in het buitenland.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel:

" Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens en /of volledige verwerking van gegevens.

" Markt- en opinieonderzoekbureau omvattende het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de acceptatie en de bekendheid van de producten, alsook de koopgewoonten van de consument, met het oog op de bevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, met inbegrip van de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

" Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment en in het bijzonder muziekpartituren.

" Reclamebureau omvattende het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes al dan niet via kranten en tijdschriften, radio of televisie, internet of via andere media ; promotiecampagnes voor producten, directe marketing in verkooppunten en advies op het gebied van marketing." Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, het verlenen van adviezen en richtsnoeren aan ondernemingen en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, consultancy en on- en offline marketing.

" Tussenpersoon in de handel: Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs;

" Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende -- of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

" De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

" Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- behouden

aan het 8elgiscFi Staatsblad

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur welke heden ingaat. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 5 : Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt, het minimum is vastgesteld op 500,- ¬

Artikel 6 : Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit aandeelbewijzen van elk 1,- E. Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven als volgt

EVIA CVOA, Nachtegaaldreef 1, 9910 Knesselare, BE 0460.776.229 met vaste vertegenwoordiger mevr. BAX Danielle, NN. 55.07.04-062.52

onderschrijft 125 aandelen of 125,- ¬ ;

FRANS Silvaan, De Roest d'Alkemadelaan 8/44, 2600 Antwerpen ,NN. 38.05.29-017.43 onderschrijft 125 aandelen of 125,- ¬ ;

AERNOUTS Jozef, Emiel Banningstraat 9 bus 3, 2000 Antwerpen, NN. 53.12.13-221.04 onderschrijft 125 aandelen of 125,- ¬

GILOT Alain, Henri Mortierstraat 5, 9050 Gent, NN. 57.03.01-061.60

onderschrijft 125 aandelen of 125,- ¬

Een aantal maatschappelijke deelbewijzen dat overeenstemt met het minimumkapitaal moet ten allen tijde onderschreven zijn. De raad van bestuur stelt de verhouding vast waarin de maatschappelijke deelbewijzen moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Artikel 7 : Zijn vennoten:

De ondertekenaars van deze akte, benevens de natuurlijke personen of rechtspersonen die als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard. Deze personen moeten minstens een aandeel van de vennootschap onderschrijven, met dien verstande dat deze. onderschrijving de aanvaarding inhoudt van de statuten en het huishoudelijk reglement.

Artikel 8 : Iedere vennoot mag uittreden mits akkoord van de raad van bestuur en onder geen enkel beding indien deze uittreding de vereffening van de vennootschap tot gevolg zou hebben of het bestaan van de vennootschap in gevaar zou brengen.

Artikel 9 : Een vennoot kan slechts uit de vennootschap gesloten worden wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij handelingen verricht die strijdig kunnen zijn met de belangen van de vennootschap. De uitsluitingen worden uitgesproken door de algemene vergadering op basis van een gemotiveerde beslissing na de vennoot, waarvan de uitsluiting aan de gang is, te hebben gehoord. Een eensluidend afschrift van het proces verbaal van uitsluiting wordt binnen 2 dagen bij aangetekende brief aan betrokkene toegestuurd. De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandeelbewijs zoals blijkt uit de balans van het boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves.

Artikel 10 : Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk bezit, vorderen, noch op welke wijze ook in het bestuur tussenkomen. Voor de uitoefening van hun rechten zijn ze gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Artikel 11 : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering benoemt hierbij de stichtende leden als bestuurders.

Artikel 12 : De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur beslist per meerderheid. In geval van staking van stemming is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De voorzitter isjaarlijks herkiesbaar uit de leden van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan een zaakvoerder benoemen die geen lid hoeft te zijn van de vennootschap. Aan de zaakvoerder wordt het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opgedragen onder het toezicht en de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoordelijkheid verschuldigd is, Als zaakvoerder wordt aangesteld welke aanvaardt.

EVIA CVOA, Nachtegaaldreef 1, 9910 Knesselare, BE 0460.776.229 met als vaste vertegenwoordiger mevr. BAX Danielle ( NN. 55.07.04-062-52 ).

Artikel 13 : De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt tenminste eenmaal per jaar bijeen, op de derde maandag van de maand mei om 15.00 h. ten maatschappelijke zetel. Voor een wijziging van de statuten moet de vooropgestelde wijziging in de oproepingsbrief voor de algemene vergadering expliciet zijn vermeld en moeten de helft der aandeelhouders aanwezig zijn. Voor alle andere beslissingen beslist de algemene vergadering geldig bij een gewone meerderheid.

Artikel 14 : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2011.

Volmacht wordt verfeend aan: "

ADM Consult BVBA, Oudeleeuwenrui 32/31 te 2000 Antwerpen om met recht van in de plaatsstelling zowel naar aanleiding van deze, als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de KBO , de Directe Belastingen en de BTW-administratie.

Gedaan te Antwerpen op 15/02/2011.























































p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

Coordonnées
EJAS

Adresse
EMIEL BANNINGSTRAAT 9, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande