EL-FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EL-FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.834.349

Publication

04/03/2015
ÿþ ~. Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jt,I,11,111111

7*

iu

NEERGEL F:

2 0 FEB. 20t5

RECHTBAN l(OOPHANDEL

ANTWERPEN,~á~d. MECHELEN

Ondernemingsnr : S9 5 . S3 y. 31-(

Benaming (voluit) :EL-FINANCE

(verkort):

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ;2560 NIJLEN, JOZEF SIMONSHOF 2

(volledig adres)

Onderwerp(ent akte :OPRICHTING

Tekst :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Nathalie Vereist te Nijlen op 16 februari 2015, aangeboden ter registratie dat :

Mevrouw VAN OUTRIVE Elke Maria Jozef Jacques, geboren te Antwerpen op 4 februari 1973, nationaal nummer 73.02.04 248-15, ongehuwd, verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op 30 januari 2014, wonend te 2560 Nijlen, Jozef Simonshof 2.

Ondergetekende notaris verzocht hebben bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de handelsvennootschap die zij in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wil oprichten onder de naam EL-FINANCE, met zetel van de vennootschap te 2560 Nijlen, Jozef Simonshof 2, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt en verdeeld is in 186 (gelijke) aandelen.

Zij verklaart en erkent dat aldus het gehele kapitaal is geplaatst en dat zij de totale geldelijke inbreng heeft volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00).

Voormeld bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening met nummer BE14 0689 0190 1983 bij BELFIUS BANK geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde instelling op 04 februari .laatstleden dat mij is overhandigd.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: EL-FINANCE.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met in achtname van de vereisten voor statutenwijziging.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Jozef Simonshof 2.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in Belgié of in het buitenland.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aaniehet --ëéigisc Staatsblad Luik B - vervolg

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze: Het verlenen van advies en het verstrekken van diensten op het gebied van financiën, verzekeringen en informatie, ontwikkelen, aan en verkoop van software en hardware producten in de ruimste zin van het woord.

Het plannen, leiden en coördineren van bouw- en renovatieprojecten in de ruimste zin van het woord.

Het verrichten van alle studies, en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden, en het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten.

Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen,

Dit alles in binnen- en buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent,

Deze opsommingen is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan voor de verwezenlijking van haar doel, alle eigendommen, zowel roerend als onroerend, alle industriële, inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten, afstaan, opbouwen, huren, verkopen, en omwisselen.

Zij kan er zich door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke ,andere wijze interesseren in alle ondernemingen, vennootschappen of (deelnemingen en associaties, waarvan het maatschappelijk doel, hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant, of enkele nuttig kan zijn voor de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

In het algemeen kan zij alle handelsverrichtingen doen, zowel financiële als industriële, roerende of onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken of bevorderen.

BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt benoemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger / natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon). Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

c. Mevrouw VAN OUTRIVE Elke, oprichter voornoemd wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur. Zij verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden,

Zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

d. Vanaf heden is de heer Gunther Verhoeven, geboren te Lier 13/12/1963, als plaatsvervan" end zaakvoerder aangesteld zonder beperking van duur,

Hij treedt van rechtswege in de plaats van voornoemde statutaire zaakvoerder ingeval van overlijden, ontslag op zijn verzoek of afzetting.

Hij vervangt de statutaire zaakvoerder als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid

verkeert zijn opdracht uit te oefenen. .~.1





Voor-

behouden

'aanktet

~~élgisc~i--

Staatsblad

. Luik B - vervolg

rDe plaatsvervangende zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige ;meerderheid van stemmen en zonder dat daartoe gewichtige redenen voorhanden moeten zijn.

(ALGEMENE VERGADERING : De gewone algemene vergadering van de vennoten moet) lieder jaar bijeengeroepen worden op 19 juni om vijftien uur. Indien die dag! ;geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende iwerkdag gehouden.

;BOEKJAAR ; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt #op éénendertig december,

jOp het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en 'maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op. Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

° VERDELING s Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze .een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

lHet saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van Ide algemene vergadering.

(OVERGANGS - EN SLOTBEPALINGEN

11. En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslist de enige oprichter:

`-- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder

-- dat als statutair zaakvoerder benoemd wordt worden voor onbepaalde duur, te ,rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de loprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: mevrouw Van Outrive Elke voornoemde oprichter (zoals hoger omschreven.

1- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene 'vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend zestien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig .december tweeduizend vijftien.

12. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

[De voornoemde oprichter verklaart dat op basis van ter goeder trouw verrichte ;schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen, Elke vennoot zal individueel ihet toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde Imodaliteiten,

13. De oprichter stelt als bijzondere gevclmachtigde(n) aan: SCA Lier BVBA, te 12520 Ranst, Liersesteenweg 60, evenals de bedienden, aangestelden of ilastliebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te ;leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de linschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen 1(KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en ;verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of ladministratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met 1het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

1Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel ':gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf laan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van deopdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder 1(in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die ;andere vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathalie Vereist.

;Neergelegd : uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EL-FINANCE

Adresse
JOZEF SIMONSHOF 2 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande