EL-RANCHO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EL-RANCHO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.184.458

Publication

18/01/2013
ÿþ Mod Word 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



EERGE~.EGD

Gl=tiF~J~lE RECHTBANK VAN

0 8 JAN. 2013

KOOI'HAs" ;:.;.S URNHOUT

Voor, tillej.111,1111.11111!11

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.................________ ____ _____ __ ue_griffie.r.-

Ondernemingsnr : 08811184.458

Benaming

(voluit) : EL-RANCHO - in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tempelstraat 33 - 2340 Beerse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 december 2012, ten: maatschappelijke zetel, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Na aanhoring en kennisname van het verslag over het beheer, de vereffening en de sluiting van de; verffening door te vereffenaar opgesteld d.d, 7 december 2012, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen:

' 1) dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt;

2) dat zij vaststelt dat de vereffening van de vennootschap werd beëindigd en afgesloten d.d. 27 december 2012 en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

3) dat het voornoemd verslag en plan van verdeling werd neergelegd ter goedkeuring op de Griffie d.d.11

december 2012.

Het voorgelegde plan en verslag werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel op 13

december 2012.

3) dat zij Dhr. BLOCKX Guy (RR 62.02.077147-21), wonende te 2340 Beerse, Tempelstraat 33,

zonder voorbehoud noch beperking ontheft van zijn functie als vereffenaar per 27 december 2012

en geeft hem volledige kwijting.

4) de vergadering verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens vijf jaar bewaard zullen worden op het adres te 2340 Beerse, Tempelstraat 33.

BLOCKX Guy

zaakvoerder

BíjTágën bij"liëf BèTgiscfi staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0562-013
03/05/2012
ÿþMod Und 11.1

Eili 15 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0888.184.458

Benaming

(voluit) : EL-RANCHO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2340 Beerse, Tempelstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Statutenwijziging: invereffeningstelling - aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 22 maart 2012, geregistreerd als volgt : "drie blad geen verzendingen te Turnhout reg. de 26 maart 2012 boek 688 folio 01 vak 18 ontvangen vijfentwintig euro. Voor de Ontvanger, getekend, J. Van Den Broeck" blijkt dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "El-Rancho" de volgende beslissingen hebben genomen

EERSTE BESLUIT  Verslagen

- De Voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor.

Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

- Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2011.

- De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de heer Willy De Neef, optredende voor de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 71, opgemaakt op 2 maart 2012, over de samenvattende staten over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder;

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"8. Besluit

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren, Parklaan 71 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, §1 W.Venn., verklaart dat:

-in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "El-Rancho" een staat van activa en passiva per 31 december 2011 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

*een balanstotaal heeft van vijfenzestigduizend driehonderd drieënzeventig euro en drieëntachtig cent (¬ 65.373,83)

*een netto-actief vermeldt van achtenvijftigduizend tweehonderd vijfentachtig euro en dertig cent (¬ 58.285,30).

-uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap -- behoudens de kosten met betrekking tot de ontbinding  volledig, getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

-er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden. Sint-Niklaas, 2 maart 2012

(gel.)

W. De Neef'

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten die er in vervat zijn.

In aansluiting daarbij worden volgende documenten administratief aan deze akte gehecht, zonder te worden geregistreerd. Zij zullen worden neergelegd, het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze akte:

Het bundel, omvat

1. het verslag van het bestuursorgaan

2, de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2011

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12083767*

be a Bf Sta

i

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 APR, 2012 TURNHOUT

Cfti&iGrifffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-711,\.4

Voor-pelrouden aan het Belgisch Staatsblad



3. het verslag van de heer Willy De Neef, optredende voor de burgerlijke besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid De Neef & Partners, bedrijfsrevisoren te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 71, opgemaakt; op 2 maart 2012.

TWEEDE BESLUIT - Vervroegde ontbinding:

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT - Benoeming van de vereffenaar(s):

De vergadering besluit het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt ais vereffenaar: de Heer Blockx Guy, voormeld.

Overeenkomstig artikel 184 Wetboek Vennootschappen, treedt de vereffenaar in functie, nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de homologatie van onderhavige benoeming.

De vergadering geeft opdracht aan de Heer Blockx Guy, voormeld, hiervoor aangestelde vereffenaar, om voor rekening van de vennootschap, de homologatie aan te vragen bij éénzijdig verzoekschrift, waarbij de noodzakelijke stukken zijn gevoegd, overeenkomstig artikel 1205 Gerechtelijk Wetboek en 184 Wetboek Vennootschappen, in te dienen bij de rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

VIERDE BESLUIT - Machten

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten, voorzien in de artikelen 181 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 182 van zelfde wetten zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslag verlenen van het nemen van enigerlei ambtshalve inschrijving. Zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag of verzet of andere belemmeringen.

Aan de vereffenaars wordt ontslag verleend van het opmaken van een inventaris en zij mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mogen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere of bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten, die zij zelf zullen bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

De vereffenaars vormen een college dat beraadslaagt volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Behoudens bijzondere delegatie, worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door twee vereffenaars, die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door het collega van vereffenaars moeten doen blijken.

De opdracht van de vereffenaars wordt kosteloos uitgeoefend.

VIJDE BESLUIT - Wijziging van de statuten:

De vergadering beslist als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die hiervoor genomen werden:

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht op 20 maart 2007 voor een onbepaalde duur. Zij wordt ontbonden en in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 22 maart 2012." ZESDE BESLUIT - Coördinatie

De vergadering besluit opdracht te geven aan notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse, om voor zoveel als nodig, de coördinatie van de statuten op te maken.

ZEVENDE BESLUIT  Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MB Accountants te 2240 Zandhoven, Ringlaan 7, teneinde:

a. de eventuele wijziging of opheffing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank Ondernemingen (KBO),

b, eventuele wijziging of schrapping van deze vennootschap te vorderen, als belastingplichtige van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, het verslag van de zaakvoerders met aangehecht staat van activa en passiva dd 31 december 2011, verslag van de bijzonder algemene vergadering dd. 4 januari 2012, verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding, de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011
ÿþ1.1oa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111111111111111

*11114819*

Vo beha aan Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.184.458

Benaming

(voluit) : EL-RANCHO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindenlaan 58 - 2340 Beerse

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel en uitbatingsadres

Bij besluit van de zaakvoerder , werden unaniem beslist om de maatschappelijke zetel en het uitbatingsadres

te verplaatsen naar volgend adres en dit vanaf 1 juni 2011

Tempelstraat 33

2340 Beerse

BLOCKX Guy

zaakvoerder

_ ~~1 ..~ D

G IFF!E prCL, ! l-: "1i'\!K VAN

{ 3 JOLI 20t1

KOOPHANDEL TiJt?Ni-IOUT

Grifte~_. priffier

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11221-0501-015
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.06.2010 10250-0024-014
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09530-0108-014

Coordonnées
EL-RANCHO

Adresse
TEMPELSTRAAT 33 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande